Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Сторінка 40 з 82 [ 811 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 82  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 травня 2008, 18:51 
Офлайн

Повідомлення: 627
Цитата:
yanychar пише:
Цитата:
Jovan пише:
Кажу ж Вам, що вони перебувають під керівництвом латинського єпископа (Вірт не греко-католик).
Ніц не розумію...
А як же ж Его Святейшество Вселенский Патриарх Варфоломей I?[/QUOTE]
Ну просто автор сайту екуменічно налаштований :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 травня 2008, 19:50 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
То й Варфоломей, також, налаштований?..

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 14 травня 2008, 20:03 
Офлайн

Повідомлення: 627
Цитата:
yanychar пише:
То й Варфоломей, також, налаштований?..

Ну так, інакше він не тримав би от так за руку папу :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 травня 2008, 01:12 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
[URL=http://www.diocese.ko.if.ua]Декрет про урочисте перевезення з м.Львова та належне почитання мощей Святого Шарбеля[/URL]

[IMG]http://www.diocese.ko.if.ua/images/news/0702.jpg[/IMG]

Святий Шарбель, (1828 - 1898), католицький святий та чудотворець з Лівану, мароніт.
9 жовтня 1977 р. священомонаха Шарбеля зачислено до Сонму Святих. Під час канонізації цього ліванського духовного подвижника Папа Римський Павло VI назвав його одним із найбільших святих XX століття.
:cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 травня 2008, 05:43 
Офлайн

Повідомлення: 39
Цитата:
Angi пише:
Фрейд та декілька відомих психоаналітиків довели, що кожна дитина з самого свого народження любить себе, якщо дитині не заважати вона зможе по-справжньому полюбити інших.

Це точно! Бажаю вам не лізти із вихованням дитині в душу, бо ще пораните! Батьки повинні дитину кшталтувати! А то шо говорив Фройд... Він взагілі то вважав, що треба створити спеціальні установи котрі будуть займатися дітьми, замість батьків, такі собі інтернати. Може хочете дітей в інтернати відправити. То спочатку поїдьте подивіться, там ніхто не заважає дітям розвинути у собі почуття любові...
Любити себе занадто широкий термін Angi, любов згідно Британіки це не тільки почуття, це комплекс відношень, почуттів і т.д.Шо саме ви маєте на увазі кажучи люби?

А ще повертаючись до християнства, якщо вже так... то "Люби ближнього як самого себе", не можна любити більше, значить логічно, що християнство каже "Любити себе", якщо цікаво то можу написати далі...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 травня 2008, 15:00 
Офлайн

Цитата:
Ursus пише:
Батьки повинні дитину кшталтувати!
перепрошую, шо... :?: (не всі зрозуміють...)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 травня 2008, 15:08 
Офлайн

Цитата:
exp пише:
перепрошую, шо... Питання (не всі зрозуміють...)

мав на увазі виховувати (вже вибачайте за заумні слова :? )

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 травня 2008, 16:07 
Офлайн

Цитата:
Ursus пише:
(вже вибачайте за заумні слова)

я б не сказав, що заумне, але польське точно... :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 травня 2008, 16:20 
Офлайн

Цитата:
exp пише:
я б не сказав, що заумне, але польське точно... Філіжанка кави

:) Ви праві...шось польського в тому є ://:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 травня 2008, 17:03 
Офлайн

Повідомлення: 859
Цитата:
Держсекретар Ватикану Тарчизіо Бертоне заявив, що Третя енцикліка (послання понтифіка всім католикам) Папи Римського Бенедикта XVI буде оприлюднена восени.

"Папа дуже багато працює над енциклікою, - зазначив він. - Я не можу назвати точну дату її публікації. Напевно, це відбудеться восени. Не думаю, що ми закінчимо всі переклади влітку".

Повідомляється, що третя енцикліка понтифіка буде присвячена соціальним проблемам сучасності.

ЗМІ раніше припускали, що назва цього найважливішого церковного документа буде "Caritas in veritate" ("Милосердя в істині").

Сам Бертоне зазначив, що ще не знає, чи залишиться назва "Caritas in veritate". "Назва визначається на основі існуючого повного тексту. Я б не хотів стверджувати, що назва без сумніву залишиться такою, можливо, так", - сказав він.

Раніше очікувалося, що енцикліка буде опублікована 1 травня, коли Римо-Католицька церква відзначає свято Святого Йосипа Трударя.

Але унаслідок проблем з перекладом послання іноземними мовами дата публікації відкладається.

Відповідно до побажання Папи Римського, вперше в історії текст енцикліки одразу ж повинен бути опублікований китайською мовою. Не виключено, що буде підготовлений і переклад послання арабською мовою.

Стало відомо, що Третя енцикліка Бенедикта XVI буде присвячена соціальним проблемам, пов'язаним з процесом глобалізації. У ній Папа, який має славу одного з найбільших теологів сучасності, має намір підкреслити необхідність зв'язку між соціально-економічним розвитком людства і пошаною до людської особи. Очікується також, що в енцикліці буде порушено тему кричущого контрасту між багатством і бідністю в сучасному світі.

Нагадаємо, що свою першу енцикліку "Deus caritas est" ("Бог є любов") Бенедикт XVI підписав 25 грудня 2005 року. Вона була оприлюднена рівно через місяць і була своєрідним богословським роздумом про суть божественної любові як основа церковної місії милосердя і людинолюбства.

Друга енцикліка Бенедикта XVI "Spe salvi" ("Врятовані надією") була опублікована 30 листопада 2007 року і розкривала християнське розуміння надії в сьогоднішньому світі.

Сам факт підготовлення публікації нової енцикліки через такий малий час після оприлюднення попередньої є винятковим для Святого престолу. Він свідчить про особливе значення, що Папа Римський надає соціальним проблемам сучасності

:cl:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 40 з 82 [ 811 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 82  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення