|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Yo)!(
|
Додано: 30 квітня 2008, 21:16 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Цитата: emerald пише:
Було би добре, якби це було дійсно так. Якщо це не признано у вас , про яку жалобу можна говорити.
Я читаю эту тему уже давно, еще с прошлого форума Коломыии. Я порядочно прочёл на эту тему, и считаю голод тех лет большой трагедией, её усугубила тогдашняя власть. Я со всем согласен, кроме пункта про геноцид, это уж притянуто зауши, повторюсь, что бы поссорить нас. Мол какая дружба может быть с теми, кто нас истреблял. Возьмите себя в руки, и отделите котлеты от мух. Давайте жить дальше, давайте жить дружно.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 квітня 2008, 22:02 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: emerald пише:
Якщо це не признано у вас , про яку жалобу можна говорити.
але я вірю... що Yo)!(-Paranoik, все таки з нами "скорбіт"... :cl:
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 30 квітня 2008, 22:06 |
|
|
Цитата: exp пише:
але я вірю... що Yo)!(-Paranoik, все таки з нами "скорбіт"
А я верю, что вы верите, только кавычки уберите, все по-взрослому, кроме шуток.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 квітня 2008, 22:27 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Yo)!(-Paranoik пише:
А я верю, что вы верите, только кавычки уберите, все по-взрослому, кроме шуток. тоді так... я вірю, Yo)!(-Paranoik з нами скорбить... :arrow:
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 30 квітня 2008, 23:11 |
|
|
Я читаю эту тему уже давно, еще с прошлого форума Коломыии. Я порядочно прочёл на эту тему, и считаю голод тех лет большой трагедией, её усугубила тогдашняя власть.
Я за це тобі дуже вдячний. :arrow:
Я со всем согласен, кроме пункта про геноцид, это уж притянуто зауши, повторюсь, что бы поссорить нас. Мол какая дружба может быть с теми, кто нас истреблял. Возьмите себя в руки, и отделите котлеты от мух. Давайте жить дальше, давайте жить дружно.
Те що цими питаннями маніпулюють зараз для якихось цілей, це зрозуміло. Але чому не можуть повірити в те, що тоді Сталін створити це спеціально. Згадай, скільки людей було репресовано незнати за що. Я не вірю, що така країна як РС, тоді не змогла уникнути того, що сталося. Зараз навіть в Африці люди від голоду так не вмирають, як тоді гинули тоді на Україні.
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 30 квітня 2008, 23:26 |
|
|
Эмеральд. Всё просто. шндустриализация высасывала ресурсы из села, из села Российского, из села Украинского, и т.д. Это ясно. Украина-всесоюзная житница имела твёрдый план заготовки зерна, и все. Хоть усрись, а план дай! А иначе стенка. Я, из всего мною прочитанного вывел резюме: большими гандонами чем Сталин-были эти твари на местах, в десятки раз большими. Они, и только они спасая свои жопы-принесли в жертву народ, в том числе украинский. Подумай, ведь всё в ёлочку ложится. Больший план заготовок-большие жертвы. Хотя, повторюсь, так было не только на Украине. Это на совести тех, которых уже перечислили выше. Никто не оправдывает их, они прокляты.
ш теперь суки и твари, такие же как перечисленные пытаются этим горем насадить вражду между нами, эти шакалы ссорят нас, пойми!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 30 квітня 2008, 23:46 |
|
|
Украина-всесоюзная житница имела твёрдый план заготовки зерна, и всё. Хоть усрись, а план дай!.... Больший план заготовок-большие жертвы.
Згідний на всі 100%. Тоді слідуюче питання, куди це все продовольство вивозилось?
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 01 травня 2008, 02:23 |
|
|
Продавалось за валюту и менялось на технологии, образцы вооружений, станки, стратегическое сырьё, и т.д...индустриализация любой ценой.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 травня 2008, 03:11 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Можна без кінця приводити причини на виправдання голодомору: колективізація, індустралізація, засуха, "перегибы и перекосы" і т.п. Основні 4 типи вигадок я вже називав. Можна ще 44 придумати - то не проблема.
Причина одна - Москва!
В Галичині голоду не було, хоча й медом не було намащено. Однак, в Галичині люди людей не їли! Більше того, збирали поміч для Східної України, котру уряд СРСР відмовлявся приймати. За це бандери 21 жовтня 1933 р. прийшли в російське консульство у Львові і нагодували О.Майлова зерном. Назавжди.
Яка індустралізація? Яка засуха? То все абсолютні дурниці!
На сході й на заході - і то Україна, і то Україна. Але голод - на сході. І його причини, гейби, об"єктивні - "никто не виноват, хохлы сами придумали".
Брехня!
Є Москва - є голод.
Нема Москви - нема голоду.
А решта - то нісенітниці!
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 01 травня 2008, 03:16 |
|
|
Цитата: yanychar пише:
Є Москва - є голод.
Абэ тебэ шляк трафэв! Взрослый мужик а городит такои, як дитё не розумное.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |