Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми

Сторінка 4 з 9 [ 88 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 грудня 2007, 02:12 
Офлайн

Повідомлення: 67
Цитата:
Wandering написав:
Не показати, а щоб вони знали, що ми готові прожити разом життя
В принципі для мене не важливо, що думають інші, але так як ви все оцінюєте, то можна багато чого перевернути з голови на ноги, нащо дитину хрестити якщо вона може не хоче бути християнином, чи нащо його вчити на тракториста, може він захоче бути біологом і т.д. і т.п. Таке життя, такі традиції і не ми їх придумали, а наші предки, якщо вам не подобається так, то не робіть, але не кажіть, що ті хто одружуються, то вони сумніваються в своїх почуття, бо це нісенітниця.

Знаєте не сам шлюб руйнує почуття, а люди. Шлюб це просто поняття, але він створює передумови для погіршення стосунків з психологічної точки зору.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 грудня 2007, 02:17 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Цитата:
Знаєте не сам шлюб руйнує почуття, а люди.

Правильно, значить шлюб провіряє людей на почуття, якщо вони реальні, то люди пройдуть це випробування і вони стануть ще сильнішими, а якщо ні, то самі знаєте що :o

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 грудня 2007, 02:19 
Офлайн

Повідомлення: 67
вам бажаю пройти це випробування від щирого серця...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 грудня 2007, 02:28 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Angi, спасибі, вже найважче пройдено :) прожили разом 6 років, і все тьфу-тьфу добре.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 грудня 2007, 16:05 
Офлайн

Повідомлення: 1345
Angi, вибачте, але в мене складається таке враження, що у вас був якийсь "негативний досвід" (це суто моє зауваження, вибачте, якщо образила). Скажіть тоді, що для вас означає кохання?
На рахунок Все тече, все змінюється, ви праві, і Геракліт був мудрою людиною, але чому ви не розглядаєте мінливості почуттів в сторону розвивання та вдосконалення? Ми кожен день змінюємось, отримуємо новий досвід, незалежно негативний, чи позитивний.
На рахунок стосунків після одруження, то я з вами не погоджуюсь, все залежить від людей і від міцності взаємної довіри.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 18 січня 2008, 18:24 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
[URL=http://www.yes.net.ua/se/sites/ko/?nid=6284]Що Бог з'єднав...[/URL] "Адам, створений за образом і подобою Божою, був один. Його любов не мала на кого виливатися, тому Бог сказав: "Не добре бути чоловікові одному". Єва була створена для того, щоб Адам любив її і щоб вона любила Адама..."
:cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 березня 2008, 19:02 
Офлайн

Повідомлення: 24
Цитата:
Wandering пише:
Знаєте не сам шлюб руйнує почуття, а люди.

Погоджуюся з цим твердженням і підтримую його. Бо якщо шлюб зруйновано, то найвірогідніше те що він був побудований на псевдо-коханні. Бо там де є справжня любов, там є і прощення, а де підозри, ненависть та брак/відсутність любові. на жаль... :cry:

Дорогенька Angi, хтось вище у постах писав що можливо маєте негативний досвід. І це є проблема, бо якщо на глибині серця лежить щось і заважає нормально любити, то полюбити по справжньому буде дуже важко.

І все ж таки якщо жити тільки за інстинктами, то є загроза стати тваринкою... :?:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 березня 2008, 20:23 
Офлайн

Повідомлення: 39
Цитата:
Angi пише:
Шлюб це просто поняття, але він створює передумови для погіршення стосунків з психологічної точки зору.

Нікагда...
Говорячи про любов чи кохання ми забуваємо, що воно так само має певні етапи...
Ви ж не можете підійти до першого, котрий попадеться гарного хлопчика і сказати: "я тебе кохаю..." Ви скажете: "Ти мені подобаєшся". Іта к далі, наступить стадія "я закоханий(а)", і т.д різні люди називають різне число стадій. Але колись прийде момент, коли захочеться сказати: "я тебе кохаю, хочу все життя провести з тобою, хочу, щоб про це всі знали, хочу, належати тобі, хочу мати з тобою дітей..." І тоді наступить одруження..шлюб...котрий буде захищати тих людей від зовнішніх впливів і ціллю цього подружжя, першою ціллю буде доброго подругів!!! Кожного з подругів зокрема!!! Якщо невірите, то підіть то греко-католиків на пердшлюбні катехизації. :ck:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 квітня 2008, 18:41 
Офлайн

Повідомлення: 313
Цитата:
Angi пише:
Якщо на цьому форумі є одружені, то скажіть мені ЩО ДАЄ ШЛЮБ?

Шлюб дає сім"ю.
Шлюб бере свій початок з того, що Адам не маючи пари був нещасний. І Бог каже "Не добре бути чоловікові одному". Коли Адам зустрів Єву він зрадів, що у нього є та, з ким він може жити, дбати, ділитись тим що на серці. Всі проблеми, про які ми тут говоримо, зумовлені тим, що порушена першопочаткова модель відносин...

Шлюб накладає відповідальність. І якщо людина зустрівшись з проблемами руйнує шлюб, то вона обов"язково зустрінеться з цими проблемами в наступному шлюбі.
А сучасне життя на віру, так званий громадянський шлюб, це на мою думку зумовлене тим, що люди стали слабодухі, і бояться дати обіцянку вірності на ціле життя. Вже сам факт, що пара живе без шлюбу, дає інформацію для обох учасників цього проекту, що"коли з"явиться хтось вигідніший, цікавіший, багатший, вродливіший, молодший і т.д. ,я перескочу до нього (неї)".

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 28 квітня 2008, 18:50 
Офлайн

Повідомлення: 313
Цитата:
Angi пише:
Знаєте не сам шлюб руйнує почуття, а люди. Шлюб це просто поняття, але він створює передумови для погіршення стосунків з психологічної точки зору.

Шлюб створює передумови для щасливої сім"ї. А те, що зараз так багато розлучень, говорить про те, що люди створюють сім"ї не думаючи над тим. Як небудь.
Щоб стати економістом, чи ким завгодно треба вчитись. Посадіть в банк того, хто в цьому нічого не тямить... Що буде ? А вступаючи в шлюб люди часто не те що почитати книжку про психологію сімейного життя, а поради доброї не хочуть послухати.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 4 з 9 [ 88 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теревені  » Теревені на різні теми

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення