Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Фоторозділ

Сторінка 12 з 103 [ 1021 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 березня 2008, 15:42 
Офлайн

Повідомлення: 1426
Прізвище, Ім’я: Yury
Цитата:
pent@gon пише:
Може бути. Але я недавно добре потестив Fujifilm FinePix S5700 і скажу, що був би майже задоволений таким апаратиком, він кращий за мою теперішню мильничку і значно швидший - від моменту включення до першої фотографії проходить на секунд 5-7 менше, аніж зараз.

Ідеальним вибором для мене би був приблизно аналогічний апарат, нехай дорожчий, тільки ще швидший! Невже виключно дзеркало?

Нынешний уровень развития мыла я не знаю. Просто мне это не интересно и за этим я не слежу.
Что Вам конкретно нужно никто кроме Вас не решит. Если Вас устраивает этот аппарат, берите.
Меня лично, что больше всего не устраивает в мыле так это задержка от момента нажатия на кнопку спуска до срабатывания затвора и практически полное отсутствие возможности влиять на результат.
У зеркала такой задержки нет и можно снимать от режима полного автомата, как на мыльнице до полностью ручного режима как в старых пленочных аппаратах .

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 березня 2008, 16:43 
Офлайн

Повідомлення: 173
Цитата:
У зеркала такой задержки нет и можно снимать от режима полного автомата, как на мыльнице до полностью ручного режима как в старых пленочных аппаратах .

На рахунок затримки 100% погоджуюсь, затримка (лаг) в мильницях досить велика.
А на рахунок ручних настройок - у багатьох компактів є ручні режими.
Взяти, хоча б, наприклад, Кенон 620 - режим витримки, діафрагми, повністю ручний режим, можливість експозиції +/- 2 з кроком 1/3.
Після установки альтернативної прошивки ще додатково зявляється зйомка у форматі РАВ, гістограма в реальному часі, автобрекетинг, DOF(ГРІП)-калькулятор, ну і багато іншого менш суттєвого.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 березня 2008, 18:27 
Офлайн

Цитата:
yAnTar пише:
На рахунок затримки 100% погоджуюсь, затримка (лаг) в мильницях досить велика.

Для меня это существенный недостаток. Пока мыльница будет срабатывать кадр может быть упущен. Я, например, сейчас снял автофокус с кнопки спуска. Скорость срабатывания теперь определяется скоростью нажатия на кнопку спуска. Заранее навожу на резкость и выжидаю подходящей компоновки кадра. В нужный момент делаю снимок.

Цитата:
yAnTar пише:
А на рахунок ручних настройок - у багатьох компактів є ручні режими.Взяти, хоча б, наприклад, Кенон 620 - режим витримки, діафрагми, повністю ручний режим, можливість експозиції +/- 2 з кроком 1/3.

То, что в мыльницах есть возможность снимать в ручном режиме, я знаю. У меня у самого есть такая, но это не идет, ни в какое сравнение с зеркалом. При хорошем видоискателе можно, к примеру, вычленить нужный объект.
Вот пример. Мыльница навелась бы на людей.
Зображення
В дополнение к в/у режимам у К10 есть приоритет чувствительности, приоритет наилучших параметров объектива и приоритет глубины резкости. Правда, с этими режимами я ещё толком не разобрался.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 19 березня 2008, 19:05 
Офлайн

Цитата:
Пока мыльница будет срабатывать кадр может быть упущен. Я, например, сейчас снял автофокус с кнопки спуска. Скорость срабатывания теперь определяется скоростью нажатия на кнопку спуска. Заранее навожу на резкость и выжидаю подходящей компоновки кадра. В нужный момент делаю снимок.

Це все стосується автофокуса, в режимі ручного фокуса, швидкість знімка також визначається швидкістю натискання на кнопку
Цитата:
Вот пример. Мыльница навелась бы на людей.

Це так, мильниця в автофокусі наводиться на обєкти які найближче до неї, потрібно юзати ручний фокус.

Звичайно, що мильниці не порівнюються за якістю з зеркалками, але на жаль зеркалки не порівнюються у ціні з мильницями, хоча тенденція є до зниження ціни на початкові зеркалки.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 квітня 2008, 00:53 

Цитата:
yAnTar пише:
хоча тенденція є до зниження ціни на початкові зеркалки

Важко це назвати тенденцією, а я б сказав , що це закономірність ринку, але дешевими і широко доступними
вони не будуть ніколи.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 квітня 2008, 12:53 
Офлайн

Цитата:
emerald пише:

ЦитатаyAnTar пише:

хоча тенденція є до зниження ціни на початкові зеркалки

Важко це назвати тенденцією, а я б сказав , що це закономірність ринку, але дешевими і широко доступними

вони не будуть ніколи.

Зараз можна взяти нову зеркалку початкового рівня за 500 у.о, порівняно з тим, що було 2-3 роки назад - це вже дешеві.
Хоча розумію, що нормальна оптика ніколи не буде дешевою. :(

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 квітня 2008, 00:52 
Офлайн

Цитата:
БорМан пише:
Ну купив я нарешті Pentax k100d super. Замовляв без супер, але привезли супер. Не став сваритися.

:arrow:
Цитата:
БорМан пише:
Зара хочу до него спалах (вспышка) . Де мож почитати про них в неті аби зробити правильний вибір?

Pentar
Подходят только вспышки имеющие обозначение FGZ. штого три штуки.
На сколько я помню к100супер имеет только режим P-TTL. Система работает приблизительно следующим образом - происходит предвспыш, по нему аппарат определяет экспозицию, и только затем срабатывает по боевому. Я бы рекомендовал 360. У самой простой как я понял башка не вертится. у 360 только вверх, у 540 в верх и в стороны. Мощность конечно тоже разная.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 квітня 2008, 01:00 
Офлайн

БорМан,
Теперь мы обречены на встречу.
:az: :ck: :ek:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 27 квітня 2008, 04:02 

Цитата:
yAnTar пише:
Зараз можна взяти нову зеркалку початкового рівня за 500 у.о

Наприклад?

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 12 з 103 [ 1021 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 103  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Фоторозділ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення