Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Сторінка 2 з 20 [ 194 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 грудня 2007, 14:31 
Офлайн

Повідомлення: 457
yanychar написав:
Kaminskiy написав:
написав:Факт голодомору залишається фактом, страшним фактом...Незалежно чи хтось його признає чи ні...
Факт дійсно залишиться фактом. Навіть, якби Москва офіційно це признала - то буде пустий звук.

Визнання потрібно в першу чергу нам самим і в останню чергу Москві.
Я думаю,що ніхто не буде заперечувати,що країна повинна знати своїх Героїв.
Перефразуючи цей вислів скажу,що ми повинні знати своїх ворогів і катів нашого народу.
P.S.Якщо форумчани порахують це за потрібне,я можу викласти ці,так би мовити дані, поіменно.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 22 квітня 2008, 03:45 
Офлайн

Пам'ятаємо. Не пробачимо...

http://observer.sd.org.ua/news.php?id=12994
Називаємо поіменно виконавців Голодомору 1932/33 років.
За данними СБУ http://sbu.gov.ua/sbu/doccatalog/document?id=39281
керівний склад НКВД в Україні 30-х років ХХ століття був наступним:

Нарком В.А.Балицкий
заступники - К.М.Карлсон
З.Б.Кацнельсон

Решта:
С.С.Мазо
М.К.Александровский
В.Т.Иванов
С.Н.Миронов-Король
О.Б.Розанов
М.М.Тимофеев
М.Д.Шаров
Ю.І.Бржезовский
Г.Б.Загорский
Я.З.Каменський
В.ЗОЛОТАРЕВ
Б.В.Козельский
Я.К.Крауклис
Ю.Ф.Кривец
В.Я.Левоцкий
П.В.Семенов
Д.М.Соколинский
М.Г.Чердак
П.Г.Шестак-Соколов
С.М.Циклис
М.Ю.Амиров-Пиевский
Л.С.Арров-Тандетницкий
И.Я.Бабич
О.М.Берман
В.М.Блюман
Я.Д.Борецкий
Б.Ю.Борин
С.І.Борисов-Лендерман
Н.Я.Боярский
С.С.Брук
И.А.Вепринский
А.И.Геплер
О.С.Глуховцев
М.И.Говлич
С.И.Гольдман
Г.А.Гришин-Клювгант
В.А.Двинянинов
М.Г.Джавахов
С.М.Долинский-Глозберг
Г.Т.Донец
Т.П.Дорожко
Н.Б.Едвабник
Ю.Д.Елькин
О.Г.Евгеньев
С.И.Заславский
М.О.Извеков
Б.Б.Каган
И.Я.Казбек-Каплан
Ю.Е.Каневский
А.Е.Караганов
С.Т.Карин-Даниленко
Я.Л.Карпейский
М.Я.Кларов-Соловейчик
И.И.Ключкин
М.Б.Корнев
Д.С.Леопольд-Ройтман
В.Я.Лея
В.И.Ляшик
Б.А.Манькин
Д.М.Медведев
И.Д.Морозов
И.С.Найдман
Н.Ш.Новаковский
В.И.Окруй
Д.В.Орлов
Г.М.Осинин-Винницкий
Я.А.Пан
Я.В.Письменный
М.Т.Приходько
Я.І.Райхштейн
А.М.Ратинский
П.М.Рахлис
Л.Й.Рейхман
О.И.Риклин
В.М.Розов
Н.Л.Рубинштейн
С.И.Самойлов-Бесидский
С.И.Самовский
А.Я.Санин-Затурянский
А.В.Сапир
О.К.Уралец-Кетов
Я.Ю.Флейшман
М.Г.Ханников
М.И.Шелудченко
Ю.С.Шатов
О.М.Шерстов
Р.Е.Штурм
Л.Т.Якушев

Національність. Національний склад найвищого керівництва НКВД
УССР був таким:

жиди — 60 (66,67%),
росіяни — 13 (14,44%)
українці — 6 (6,67%),
латиши — 3 (3,33%)
поляки — 2 (2,22%)
білорус — 1 (1,11%),
немає даних — 5 (5,56%)

За статистикою в УССР в 1926 році проживало

75,4% українців
8,1% росіян
6,5% жидів
5,0% поляків
1,5% німців
1,1% молдаван и румун
0,5% болгар
0,5% татар и тюрків
0,3% угорців
0,3% греків
0,2% білорусів
0,07 % вірмен
0,5% інших.

Пам'ятаємо. Не пробачимо...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 22 квітня 2008, 07:01 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
В російській публіцистиці з цього приводу подаються кілька "точок зору":
- "...чем голодная смерть русских, татар, казахов, белорусов, колонистов-немцев, болгар, молдаван отличается от голодной смерти украинцев?", "шовинистические спекуляции на общем горе и попытки торговать им" http://www.regnum.ru/news/830148.html;
- "Изъятие хлеба, организация колхозов, раскулачивание и т.п. осуществлялись руководством УССР, своими, украинскими, начальниками. Да и вообще это было не национальное противостояние по линии «угнетённый украинский народ — московские оккупанты», а чисто социальная проблема..." http://benjamin.tschukalov.info/notepad/0046.html;
- "В документе подчеркивается, что нет "никаких исторических свидетельств, что голод организовывался по этническому признаку" http://grani.ru/Society/History/m.135182.html;
- "Искусственный Голодомор в отдельно взятом штате Америки" (це супераргумент! До речі кризу 20-30 р.р. в США також пробують представити як "голодомор" і тим оправдати 33 р. в Україні) http://www.reactioner.com/articles/491.html

Можна приводити багато подібних "аргументов", але й без цього одне ясно: москаль бреше - вітер віє...

(пане ехр, то я пожартував :) при чім тут москалі? всі знають - в цьому винні кровожерні індіяни!)

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 квітня 2008, 16:56 
Офлайн

Чорні крила голодомору
№ 48 (147) 30 листопада - 6 грудня 2005 року

Страшне число у нелюдській напрузі
пропалює світи до глибини:
у тридцять три розіп’ято Ісуса.
У тридцять третім на земному прузі
розіп’ято мільйони без вини.

Борис Олійник

Немало часу збігло відтоді, як в одному з найблагодатніших куточків землі, аграрній скарбниці світу – Україні – від голодної смерті одночасно обривалися мільйони людських життів. У результаті спланованого геноциду українців – найдавнішу націю у світі – фактично було поставлено на межу виживання. Тричі намагалися знищити український народ.

Страшний спадок голодоморів і досі з нами. Нині надзвичайно важливо, аби українська та світова спільнота доклали максимум зусиль, щоб не допустити повторення цього лиха. Аби більше ніколи нам не довелося перегортати ці жахливі сторінки історії.

Дні жалоби за мільйонами загиблих у ті страшні роки пройшли по всій Україні. Поминальний молебень у пам’ять про жертви голодоморів відбувся і в найбільшому українському недержавному вищому навчальному закладі – Міжрегіональній Академії управління персоналом. Біля пам’ятника жертвам голоду-геноциду зібралися відомі вітчизняні й закордонні політики, науковці, громадські діячі, представники дипломатичного корпусу. Вшанувати померлих до меморіалу прийшли, зокрема, президент Міжнародної Кадрової Академії та Міжрегіональної Академії управління персоналом, голова Української Консервативної Партії Георгій Щокін, народний депутат, голова Республіканської партії Левко Лук’яненко, віце-президент, ректор МАУП Микола Головатий.

Цього ж дня в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулася ІV Міжнародна наукова конференція «Єврейсько-більшовицький переворот 1917 року як передумова червоного терору та українських голодоморів». Організатори конференції – Міжрегіональна Академія управління персоналом, Міжнародна Кадрова Академія, Конфедерація недержавних вищих закладів освіти, Асоціація дослідників голодоморів в Україні. Упродовж останніх п’яти років науковці цих організацій за активної підтримки Інституту історії України Національної Академії Наук напрацювали значний обсяг матеріалів з голодоморів 1921 – 1923; 1932 – 1933; 1946 – 1947 р.р. За активної участі МАУП проведено, зокрема, Всеукраїнські наукові конференції «Голодомор 1932 – 1933 років як величезна трагедія українського народу», «Голодомор 1932 – 1933 років: основні дійові особи і механізми здійснення», ІІІ Міжнародна наукова конференція «Голодомори в Україні: геноцид і опір», проведено численні круглі столи, підготовлено низку тематичних видань.

У Міжнародній конференції взяли участь науковці, громадські діячі, політики не лише з України, а й з-за кордону. Зокрема, голова Асоціації дослідників голодоморів в Україні, народний депутат України Левко Лук’яненко, директор Книжкової палати України, доктор технічних наук Микола Сенченко, Надзвичайний і Повноважний Посол Алжирської Народної Демократичної Республіки в Україні Макаддем Бафдаль, Надзвичайний і Повноважний Посол Афганістану в Україні Мохаммад Асеф Делаварі, аташе Ісламської Республіки Іран в Україні Васиг Джабер, перший секретар Посольства Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні Ха Бать Тунг, дипломати Посольства Індонезії в Україні Іман Рамаді та Фахмі Прайога, Михайло Назаров (Москва), Євгенія Сакевич-Даллас (США), доктор історичних наук, професор Кишинівської теологічної академії Петру Фортуне (Молдова)

Відкрив IV Міжнародну наукову конференцію президент МАУП, професор Георгій Щокін. Обґрунтовуючи тематику конференції, він, зокрема, зазначив: «Чому саме жовтневий переворот 1917 року, згодом названий більшовиками «великою жовтневою соціалістичною революцією», насправді заслуговує іншої назви — «єврейсько-більшовицький»? Бо, з одного боку, провідна роль у цій соціалістичній революції належала етнічним євреям, а з іншого — її ідеологією був сумнозвісний більшовизм. Широко відоме означення гітлерівського режиму як «німецько-фашистський», і ніхто не звинувачує дослідників і публіцистів у якомусь вигаданому «анти-германізмі» або «германофобії», оскільки йдеться про констатацію загальновідомого історичного явища. Так само має бути і з визначенням «єврейсько-більшовицький режим». Судіть самі. Найвпливовішими організаторами цього державного перевороту були виключно етнічні євреї, зокрема:

*
Володимир Ілліч Ульянов-Ленін (по матері — Бланк) — голова більшовицької партії та уряду;
*
Лев Давидович Троцький (Бронштейн) — голова так званої Революційної військової ради більшовицької республіки, його заступник — Ефраїм Маркович Склянський;
*
Лев Борисович Каменев (Розенфельд) та Яків Михайлович Свердлов — голови Центрального виконавчого комітету держави більшовиків в 1917—1919 роках;
*
Григорій Євсеєвич Зінов’єв (Родомисльський) — голова Виконкому Комінтерну — міжнародної більшовицької структури;
*
Фелікс Едмундович Дзержинський, В’ячеслав Рудольфович Менжинський, Йосип Станіславович Уншліхт, Мойсей Соломонович Урицький, Генріх Григорович Ягода — керівники злочинної ЧК— головного карального органу більшовиків.

Такий самий національний склад керівництва мали комуністичні рухи Німеччини та Угорщини, де 1919 року — також шляхом збройного заколоту — було створено «совєцькі республіки». Це Роза Люксембург, Карл Лібкнехт, Клара Цеткін, Лео Іогіхес, Бела Кун, Матіас Ракоші (Розенкранц) та інші. Загалом 1920 року, судячи з офіційних більшовицьких публікацій, з 545 членів керівних партійних і урядових інстанцій більшовицької Росії 447 були євреями (тобто понад 80 відсотків). Усе це вказує на більшовизм як на єврейську тоталітарну етнократію, яка відповідальна за організацію: масових заворушень і Громадянську війну 1917—1922 років, голодоморні геноциди українського народу в 1922—1923; 1932— 1933; 1946—1947 роках, а також масовий терор і небачені за своїми масштабами репресії мирного населення, насильницьке переселення цілих народів і винищення великих груп людей за соціальними та національними ознаками. Загальні людські втрати від єврейсько-більшовицького ярма становлять не менше 50 мільйонів безневинних людей!

Рушійною силою єврейсько-більшовицького тоталітаризму була РСДРП (б) — Російська соціал-демократична робітнича партія (більшовиків), яка після так званої великої жовтневої соціалістичної революції перетворилася на Всеросійську комуністичну партію (більшовиків), а остання — на Комуністичну партію Радянського Союзу. Таким чином, нинішні есдеки, соціалісти і комуністи, об’єднані в Україні в соціал-демократичні, соціалістичні і комуністичні партії, є безпосередніми наступниками єврейсько-більшовицької тоталітарної ідеології і повинні розділити відповідальність за всі злочини своїх попередників. Свій внесок у цю необхідну справу з відновлення історичної справедливості зробить, я переконаний, і наше нинішнє поважне зібрання.

Бажаю всім успіхів і громадянської відваги, оскільки демократія, свобода думки і слова, права людей на правду та відновлення справжньої історії ніколи самі собою не приходять!»

«Те, що в історії тривалий час називали великою жовтневою соціалістичною революцією, — додав віце-президент, ректор Академії Микола Головатий, — є одним з політичних міфів, нав’язаних світу. Є всі підстави з наукового погляду подивитися на те, наскільки цей жовтневий переворот справді був тією великою жовтневою соціалістичною революцією».Учасники конференції порушили багатоаспектну проблематику організованих комуністичним режимом геноцидних голодоморів в Україні, розгляну-ли питання злочинної політики більшовизму, терору як сутності ідеології сіонізму та більшовизму, соціальні і демографічні наслідки геноциду українського народу та його штучної асиміляції. Про це йшлося, зокрема, і в доповіді «Голодомор як спосіб винищення українського народу» народного депутата, відомого українського дисидента Левка Лук’яненка. «Спосіб винищення людей голодомором було винайдено давно, ще до нової ери у Єгипті фараоновим візиром юдеєм Йосипом», — зазначив Левко Григорович. Юдо-комуністичний режим добре засвоїв досвід свого єгипетського попередника під час геноциду українського народу.

IV Міжнародна наукова конференція «Єврейсько-більшовицький переворот 1917 року як передумова червоного терору та українських голодоморів» привернула до себе увагу українських і закордонних наукових кіл, представників громадськості — всіх, хто не бажає бути осторонь принципової оцінки історії українства, його трагічних сторінок. Зі своїми доповідями виступили також директор Книжкової палати України, доктор технічних наук Микола Сенченко («Пограбування народів — предтеча голодоморів і геноцидів»), професор Харківського національного університету ім. Каразіна Анатолій Кіндратенко«Етнічні війни проти українців 1917— 1921 pp.»), про голодоморний геноцид в Україні розповіла очевидиця тих подій Євгенія Сакевич-Даллас (США).

«Ми ставили собі завдання збудити українську національну свідомість, — сказав на завершення Георгій Щокін, — і подбати про те, аби в Україні була своя українська влада, свій порядок, а головне, щоб світова громадськість визнала голодомори, три величезні голодомори в Україні, як планові голодомори - геноциди проти української нації, як механізм її нищення».

По закінченні конференції учасники міжнародного зібрання підтримали заяву IV Міжнародної наукової конференції «Єврейсько-більшовицький переворот 1917 р. як передумова червоного терору та українських голодоморів» і звернення IV Міжнародної наукової конференції з вивчення геноцидних голодоморів XX століття до Організації Об’єднаних Націй, парламентів, урядів і народів світу.

Богдан ВОИТЕНКО

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 квітня 2008, 15:31 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Ну от, тепер піднімуть крик про "антисемитскую истерию на Украине"...

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 квітня 2008, 02:17 
Офлайн

Повідомлення: 1160
Цитата:
yanychar пише:
"...чем голодная смерть русских, татар, казахов, белорусов, колонистов-немцев, болгар, молдаван отличается от голодной смерти украинцев?"

ЧЕМ!!!!ИИ

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 квітня 2008, 03:49 

Цитата:
Yo)!(-Paranoik пише:
ЧЕМ!!!!ИИ

Тим, що від голодної смерті українців загинуло стільки, скільки всіх інших разом взятих.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 квітня 2008, 04:03 
Офлайн

Цитата:
emerald пише:
Тим, що від голодної смерті українців загинуло стільки, скільки всіх інших разом взятих.

Бред сивого emeraldа, не обращайте внимания, он сегодня не видит не стран ,не параллелей.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 квітня 2008, 04:37 

Цитата:
Yo)!(-Paranoik пише:
Бред сивого emeraldа, не обращайте внимания, он сегодня не видит не стран ,не параллелей.

Та ясно , одних москалів голод скосив.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 квітня 2008, 11:50 
Офлайн

Цитата:
emerald пише:
Та ясно , одних москалів голод скосив.

Я такого не говорил, я писал ещё до этой темы, что все мёрли одинаково, потому, что все люди.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 2 з 20 [ 194 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення