|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
emerald
|
Додано: 12 квітня 2008, 19:03 |
|
|
Рональдіньйо переходить в Мілан ( принаймі кажуть що вже про це договорилися клуби)
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 12 квітня 2008, 22:50 |
|
|
Це просто ужас, за 2 гри травмувалося 5 іграків. І судячи з того як падав Гусєв, то він вибув надовго. А гра була супер.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 12 квітня 2008, 23:01 |
|
|
Цитата: exp пише:
Динамо-Таврія... 100% піддавки... 2 м'ячі за 5 хв... позор...
Ну та ясно. У вас, пане ехр, як не суддя куплений, то команді забашляли. Ви ще скажіть, що пенальті у ворота Шахтаря ( сьогодні, і минулого туру) були ліві. :arrow:
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 12 квітня 2008, 23:17 |
|
З нами з: 05 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 289 Звідки: Івано-Франківськ
|
Динамо-Таврія... 100% піддавки... 2 м'ячі за 5 хв... позор...
100% позор!!!перші 10 хвилин гравці Таврії стояли як стовпи,воротар спокійно міг брати удар,але чогось не захотів,а коли другий гол забивався Кравець плащ-невидимку надів...а інший час показували боротьбу...нема слів... ехр не знаєте в Європі зараз шуби беруть?
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 12 квітня 2008, 23:36 |
|
|
Ну я розумію, koyanis сидить на форумі ШД, і того не любить Динамо, а от чого ехр так підтримує кротів , хоть стріляйте - не пойму :D
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 12 квітня 2008, 23:38 |
|
|
Цитата: koyanis пише:
100% позор!!!перші 10 хвилин гравці Таврії стояли як стовпи,воротар спокійно міг брати удар,але чогось не захотів,а коли другий гол забивався Кравець плащ-невидимку надів...а інший час показували боротьбу...нема слів...ехр не знаєте в Європі зараз шуби беруть?
Це свідчить не про слабкість Таврії, а про силу Динамо, яке просто в 1-у таймі розірвало супреників, і це тоді, коли половина основного складу травмовано ( я вже боюсь, за те, хто буде в середу грати з МетД) І при чому це зробили молоді гравці, яких виховало ДК, а не всякі брандаи, адріани і раци , які куплені за великі гроші, а забивати вони можуть тільки "мертвому" Дніпру.
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 12 квітня 2008, 23:42 |
|
|
Цитата: emerald пише:
Ну я розумію, koyanis сидить на форумі ШД, і того не любить Динамо, а от чого ехр так підтримує кротів , хоть стріляйте - не пойму
ну кроти це в доброму розумінні слова,я надіюся...
Це свідчить не про слабкість Таврії, а про силу Динамо, яке просто в 1-у таймі розірвало супреників, і це тоді, коли половина основного складу травмовано ( я вже боюсь, за те, хто буде в середу грати з МетД) І при чому це зробили молоді гравці, яких виховало ДК, а не всякі брандаи, адріани і раци , які куплені за великі гроші, а забивати вони можуть тільки "мертвому" Дніпру.
по-перше є різниця між Таврією і Дніпром,там інші класи гри.Це впливає і на настрій команди і на психологію гравців.Цей матч,ДК-Таврія на 90% договірний,це бачили всі,це в честь дня космонавтики такий подарунок зробили кримчани
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 13 квітня 2008, 00:34 |
|
|
Ну я розумію, koyanis сидить на форумі ШД, і того не любить Динамо, а от чого ехр так підтримує кротів , хоть стріляйте - не пойму
Видко пора цю тему переіменовувати у "футбол ШД", чи просто "ШД". :ck:
Скукота :roll:
|
|
 |
|
 |
koyanis
|
Додано: 13 квітня 2008, 02:37 |
|
|
при чому це зробили молоді гравці, яких виховало ДК подивимося, що ви скажете в ЛЧ...[/QUOTE]
:arrow: договірні матчі всі герої катати,а от у ЛЧ покажуть вони себе у всій красі!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 13 квітня 2008, 02:59 |
|
|
Цитата: koyanis пише:
ну кроти це в доброму розумінні слова,я надіюся...
Та їх так вся Україна так називає, ви цього не знали?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |