Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 квітня 2008, 02:17 
Офлайн

Повідомлення: 38
Цікава розмова у Вас exp з Wiktoria, так званов польков коломийського походження (наш говір відчувається в її словах) і процент вона обіцяє напевне поведешся.
Звернутись до її фірми і "віза" буде за 1 день - це для лоха. Незнає пані Wiktoria розкладів у посольстві це видно неозброїним оком.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 квітня 2008, 16:02 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Nic пише:
Незнає пані Wiktoria розкладів у посольстві
а розклади у нас не веселі... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 квітня 2008, 01:54 
Офлайн

Чому невеселі? Напевне Ви думаєте що візу отримати є проблема?
Я думаю що немає і переконаний в цьому.
Це проблема некомпетентних людей, бажаючих поїхати на роботу до Польщі, їх необізнаність.
В нас у Коломиї є приватне підприємство котре являється представником Міжнародної асоціації по трудовій міграції і вони для своїх клієнтів всі питання пов’язані з візами вирішують без проблем. Неназиваю їхньої адреси та їх контактів, щоб не виглядало на рекламу.
Так що пане exp, не такі вже погані у нас справи.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 квітня 2008, 02:12 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Nic пише:
Напевне Ви думаєте що візу отримати є проблема?

я не думаю, а "відбиваюся" від клієнтів...
це значить, що направляти всіх бажаючих відкрити візу до вас... :gm:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 квітня 2008, 03:05 
Офлайн

Повідомлення: 246
Шановний Nіс я є українкою, яка прозиває у Польщі. Але кожна людина може помилятися, навіть агент міжнародної асоціації. :б_:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 квітня 2008, 05:42 
Офлайн

Пане exp дякую Вам за пропозицію, але справ у мене вистачає, загружений на всі 100%.
Шановна пані Wiktoria вибачте, якщо я Вас образив.
Непомиляється та людина, котра нічого не робить.
Візьміть до уваги той факт, що займаючись рекрутацією Ви вирішуєте судьби своїх земляків, на помилку Ви немаєте права.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 квітня 2008, 18:24 
Офлайн

Шановний Nіc. Я давно пройшла етап ображання. .....
Розумію що ви вважаєте себе за безпомилковий ідеал.
Наша фірма є легальною агенцією праці. Так що давайте будемо шанувати один одного!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 10 квітня 2008, 22:45 
Офлайн

Пані Wiktoria, тяжкі умови життя, безробіття, відсутність перспектив, змушують наших громадян спрямувати свій погляд на квітучий Захід.
Попит породжує пропозицію. Вже наприкінці 2007 року в Україні працювало більше сотні агенцій по працевлаштуванню за кордоном.
Основні види шахрайства при цьому такі: пропонують привабливі умови праці, збирають гроші і зникають; дійсні умови праці виявляються не такими ідеальними як зазначалося; робота та, яку і обіцяли, проте її умови набагато гірші обіцяних;
Схема примітивна. Шахраї знімають квартиру й дають у газету оголошення: "На високооплачувану роботу потрібні..." Зрозуміло, народ хмарою суне по зазначених адресах.
Простодушним будівельникам обіцяють вигідний підряд на зведення елітних котеджів для закордонних багатіїв. Здати треба тільки гроші на квиток, візу. Було чимало фірм, що запрошували місцевих жителів на заробітки в більшості "будівництво в Чехії, Польщі". Діяльність "фірм" практично завжди закінчувалася збором внесків.
У глибинках країн народ простіше, і атракцію можна створити не мудруючи лукаво, прямо-таки анекдотичною інформацією. Наприклад, одна жителька Коломийського району клюнула на обіцянки аферистки влаштувати її із сином на сільськогосподарські сезонні роботи в Чехословаччині з оплатою 800-1200 у.о. на місяць при повному пансіоні. Була потрібна всього лише "дріб'язок" – 30% від 800 доларів з людини на дорогу, оформлення "тимчасового паспорта", страховки й прописки (!).
Освічена людина зупинилася б відразу (Чехословаччина давно розпалася на Чехію й Словаччину, "прописка", відсутня в демократичних країнах). Для провінціала, навпаки, створювало атракцію: поняття прописки у нас в крові і її наявність створює впевненість у законності проживання в населеному пункті. А Чехословаччина для радянських людей була прикладом процвітання (оскільки далі наших людей не пускали).
Для посилення атракції шахрайка використала підставних осіб, які розповідали про своє "збагачення" у віртуальній Чехословаччині.
Таких та аналогічних випадків досить багато, облапошили не менше сотні громадян.
Міські жителі не так прості, як провінціали, і тому шахраям домогтися атракції складніше. До того ж в місті і можливостей побільше.
Як уберегтися від шахраїв і в той же час знайти роботу? Універсального рецепта немає. Але, головне, мати на увазі, що будь-яка легальна фірма-роботодавець повинна мати, як мінімум, посвідчення про реєстрацію, ліцензію по наданню послуг на працевлаштування за межами України.
Для закордонних представництв – повинні пройти легалізацію та акредитація для права здійснення в Україні підбору кадрів для своїх потреб або представляти інтереси роботодавців.
PS: Основна ідея, сформульована ще незабутнім Остапом Бендером, "стільці сьогодні – гроші завтра", трохи переінакшене: "ваші гроші сьогодні, робота – завтра". Правда, це "завтра" ніколи не наступає. А якщо й наступає, то не несе нічого, крім розчарування. В Івано-Франківській області на початок 2008 року легально працюють 5 агентств (юридичні та фізичні особи) по працевлаштуванню за кордоном з належно оформленими документами для здійснення даного виду діяльності.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 квітня 2008, 01:52 
Офлайн

О я бачу що ви любите писати твори.
По польськи wypracowania. :D :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 11 квітня 2008, 01:53 
Офлайн

Ви вже аж так не переживайте за нашу фірму. Якось ми вже собі порадимо :D

Witam.

Agencja UKR-POL Awdijczuk Wiktoria
NIP:747-15-65-320
ul.Struga 22-B Brzeg 49-300
tel.668248929 tel.668379079
Fax0048/774111728

Certyfikat nr.3950/1a i 3950/3 nadany przez Marszałka Województwa Opolskiego.
Agencja świadczy usługi w zakresie pośrednictwa pracy, rekrutacji i selekcji poszukujących pracy(kandydatów).
Rekrutujemy pracowników na terenie Ukrainy .

://: ://: ://: ://: ://: ://: ://: ://: ://: ://: ://: ://: ://: ://: ://:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 19 з 35 [ 345 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 35  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення

Новини