|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Довбуш
|
Додано: 07 квітня 2008, 11:44 |
|
З нами з: 24 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 457 Звідки: Лондон
|
Цитата: Wandering пише:
Сам користуюся FirefoxPortable 2.0.0.8 бо вінду часто доводиться переставляти
Пробував різні нові бети, не сподобалось, якось звик до цієї і все.
Ось які додатки використовую:
Ukrainian dictionary 1.4.0 - словник для перевірки орфографії для української мови
Adblock Plus - блокування реклами.
Fasterfox - прискорювач браузера.
FlashBlock - блокує флеш анімацію, яка в основному є набридливою рекламою.
FoxNotes - блокнотик
FlashGot - доповнення, яке дозволяє скачувати файли за допомогою Download Manager.
Ну і ще парочка є, лінь описувати
Fullerscreen-назва говорить сама за себе.
IE Tab-відкривае сторінку з IE "двіжком",так я можу покласти ярлик зразу на робочий стіл,потім зберегти його-де потрібно і інше...
Image Zoom-важливо для мене,так-як люблю сидіти далеко від монітора,також можна збільшити картинки з нету,хоть на весь екран.
Secure Login-зручно вводить потрібний логін і пароль.
NoScript-вмикаю тільки при потребі.
All-in One Sidebar,Konquefox.-корисні додатки,прочитати можна на сайті,якщо когось зацікавить якась інфа-пишіть! :cl:
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 07 квітня 2008, 14:59 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: Довбуш пише:
IE Tab-відкривае сторінку з IE "двіжком",так я можу покласти ярлик зразу на робочий стіл,потім зберегти його-де потрібно і інше...
Теж стоїть, але тормознута штука, повільно працює, по крайній мірі в мене.
Secure Login-зручно вводить потрібний логін і пароль.
А це корисна штука :arrow:
|
|
 |
|
 |
Довбуш
|
Додано: 07 квітня 2008, 15:10 |
|
З нами з: 24 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 457 Звідки: Лондон
|
IE Tab-відкривае сторінку з IE "двіжком",так я можу покласти ярлик зразу на робочий стіл,потім зберегти його-де потрібно і інше... Теж стоїть, але тормознута штука, повільно працює, по крайній мірі в мене.
Secure Login-зручно вводить потрібний логін і пароль. А це корисна штука[/QUOTE]
IE Tab у мене працюэ добре,кілька секунд і ярлик на роб.столі.
Попробуй IE View(майже теж саме).
А от Ukr. dictionary - не працюэ взагалі, попереджало що не підходить до firefox 3.Beta3 хотя стало нормально.
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 07 квітня 2008, 15:39 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Opera 9.27, но вот думаю в свете прочитанного ОгнеЛиса попробовать.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 07 квітня 2008, 15:41 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Yo)!(-Paranoik пише:
ОгнеЛиса не пожалієш... :b_:
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 07 квітня 2008, 16:42 |
|
|
Цитата: exp пише:
не пожалієш...
Сто відсотків, незважаючи на його недоліки, після процесу звикання вже немає жодного бажання користуватись якимось іншим браузером.
В файрфокса є один дуже суттєвий недолік для тих хто платить за нет помегабайтно - це погана робота кеш, читав, що якимсь чином цей баг виправляють, я ж не зміг.
А от Ukr. dictionary - не працюэ взагалі, попереджало що не підходить до firefox 3.Beta3 хотя стало нормально.
В мене теж ставало, але не працювало, потрібно чекати оновлення для нового файрфокса.
Взагалі пробував нову бету, чомусь не сподобалась, хоч відчутно швидша, буду чекати вже стабільної версії.
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 16 квітня 2008, 02:15 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
То що переважає зараз Аська (квіп та ін.) чи Скайп? Цікаво які будуть думки. :b_:
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 16 квітня 2008, 20:59 |
|
|
Знайшов вирішення проблеми поганої роботи кеша в Мозілі, потрібно використовувати просту і безкоштовну програму: [color=blue]HandyCache[/color]
Я дуже задоволений, коли тицькаю повернутись на стару сторінку це відбувається майже миттєво, коли проги не було, файрфокс чомусь по новому завантажував уже стару сторінку.
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 16 квітня 2008, 21:50 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
Знайшов вирішення проблеми поганої роботи кеша в Мозілі, потрібно використовувати просту і безкоштовну програму: HandyCacheЯ дуже задоволений, коли тицькаю повернутись на стару сторінку це відбувається майже миттєво, коли проги не було, файрфокс чомусь по новому завантажував уже стару сторінку.
Вона працює під любий бровзер? може вона ше більше покращить роботу ітак швидкої Опери? :gm:
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 16 квітня 2008, 21:54 |
|
|
Цитата: ©hiky® пише:
Вона працює під любий бровзер? може вона ше більше покращить роботу ітак швидкої Опери?
Просто в браузері прописуєш порт і все, так що теоретично можна.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |