|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 05 березня 2008, 17:52 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
:D мовчу, мовчу... Цитата: Microsoft представила прототип нової операційної системи Singularity, орієнтованої в першу чергу на науковців, пише РС World. Безкоштовний інструментарій для розробки додатків під цю ОС та її початковий код викладені на сайті Microsoft Codeplex для всіх охочих використовувати їх із дослідницькою метою.
Singularity створена програмістами Microsoft з нуля. Головним пріоритетом ОС є надійність. За словами віце-президента компанії по дослідженнях Річа Рашида, які приводить видання Ars Technica, це не наступна Windows. Singularity як прототип покликана перевірити нову концепцію побудови ОС.
Базою для нової системи є мікроядро, 90 відсотків якого написано на Sing#, розширенні для мови високого рівня C#. За словами авторів, такий підхід дозволяє зробити систему безпечнішою в порівнянні з тими, чиї ядра написані на мовах нижчого рівня.
Singularity активно працює з багатоядерними системами. В даний час вона підтримує 16-ядерні процесори, а також обчислювальні можливості графічних карт.
Перші повідомлення про роботу над Singularity з'явилися понад два роки тому, хоча сама розробка забрала п'ять років. Творці Singularity відзначають, що їхня система відрізняється від більшості інших тим, що не використовує ідеї, вперше введені в шестидесятих роках минулого століття в ОС Multics
|
|
 |
|
 |
Kaminskiy
|
Додано: 05 березня 2008, 19:28 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
Цитата: Головним пріоритетом ОС є надійність. Як на мене в Microsoft надійністю ніколи і не пахло... :?:
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 22 березня 2008, 16:52 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
Цитата: [URL=http://gpu.ua/index.php?&id=216477]Створено комп'ютер, що дозволить забути про Photoshop[/URL] Новий концепт, призначений для професійних художників, дозволить забути про Photoshop; за допомогою цього мобільного пристрою малювати можна безпосередньо пальцями, а передача даних на комп'ютер здійснюється елементарно. Звучить багатообіцяюче.
Концепт пристрою отримав назву Palette-DigitalArtist. Малювання мишею на простому комп'ютером моніторі не може забезпечити художникові ефекту роботи над справжнім шедевром - для цього необхідний справжній фізичний контакт, який забезпечується за допомогою сенсорного дисплея. Інтерфейс дозволяє проводити вибір відповідного пера і кольору.
Крім того, пристрій оснащений приводом для лазерних дисків, інтерфейсом USB і модулем Wi-Fi. Цей портативний комп'ютер можна також узяти з собою на природу, дана можливість забезпечується наявністю акумуляторної батареї. Даний пристрій, поза сумнівом, має всі шанси стати незамінним супутником художника, що живе в століття цифрових технологій Мені би було цікаво на таку штуку подивитися. :D
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 22 березня 2008, 17:16 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
От всі кричать шо Макрософт не надійний, то не так, то не подобається...чому ви ніхто не юзаєте той же UnixLinuxш?
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 березня 2008, 18:18 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
[QUOTE] ©hiky® пише: От всі кричать шо Макрософт не надійний, то не так, то не подобається...чому ви ніхто не юзаєте той же UnixLinuxш?[/QUOTE]
Ну то вже діло привички :D , я пробував лінукс, чесно кужучи почувався якось дивно, спрацьовувала Віндовська привичка працювати,надоїло прийшлося перепрошувати Ґейтса :D
До речі всі кричать що на Україні жити зле ... і нічого живемо :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 березня 2008, 18:24 |
|
|
Цитата: Kapitano пише:
До речі всі кричать що на Україні жити зле ... і нічого живемо так... хтось живе, а хтось - ні... :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 березня 2008, 18:46 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата:
ехп пише : так... хтось живе, а хтось - ні...
О привіт , підловили :D . Та дайте хлопови хату добудувати, аби мати де жити.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 27 березня 2008, 20:45 |
|
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 28 березня 2008, 11:24 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
ой-йой, які то треба мати швидкості шоп там нормально працювати, це вам не 36кбіт :b_:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 06 квітня 2008, 16:59 |
|
|
Цитата: koyanis пише:
Internet Explorer нужен только один раз, для того чтобы закачать Opera или Firefox переконався в цьому вже давно... :D
поставив гарний скін для Firefox: Blue Ice... не напряжний... :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |