|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
zimri
|
Додано: 29 березня 2008, 04:24 |
|
|
Сламом не зайсаюсь це вигадка пана БорМана, а убивати повідомлення це право адміна яким Він і скористався. Aleks тоже надибав тему, це нормально та правильно, сам заробляє та й з іншими хоче поділитись. Відносно трати свого час і трафіку на читання того непотребу, як Ви адміністраторе пане БорМан назвали, - Ви помиляєтесь, тому банер виставив а народу рішати де свій час і трафік витрачати.
ПРОЧшТАЙТЕ, БУДЬ ЛАСКА, ВСЕ УВАЖНО!
1. У ЧОМУ СЕНС.
Вам йтимуть гроші тільки за то‚ що Ви триматимете відкритою якусь сторінку в Інтернеті.
Просто звичайне вікно‚ як в якому Ви зараз читаєте цю інформацію!
На цій сторіночці робити не потрібно нічого (режим автоматичний) крім того, що тримати її відкритою. Можете скрутити, щоб вам не мішала‚ головне не закривати. Ви одночасно можете займатися чим хочите‚ тим‚ чим Ви зазвичай займаєтеся в Інтернеті: рабита‚ спілкування‚ ходити по вебсайтах‚ і так далі і т.п.‚ а ця сторіночка просто відкрита у Вас і все. Міжіншим, її не потрібно тримати на першому місці – відкрили і тут же можете закрити іншим вікном.
2. ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ.
Природно‚ що у Вас виникло абсолютно справедливе питання: кому це все вигідно‚хто платить і звідки беруться гроші‚ якщо внески не потрібні?
Відповідь проста: сторіночка нас весь час відправляє по різних сайтах‚ тим самим розкручуючи їх‚ збільшуючи їх лічильники відвідуваності. Всім відомо‚ що в Інтернеті є якісь сайти спонсорів‚ які платять мізерні суми за відвідини їх сайтів‚ ця сторіночка водить нас саме по таких сайтах. Таким образом‚ організатори мають свій заробіток від наших з Вами відвідин певних сайтів‚ а ми з Вами заробляємо. У загальному, вигідно всім!
:cl:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 березня 2008, 13:25 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: zimri пише:
а убивати повідомлення це право адміна яким Він і скористався ніхто нікого не вбивав... для чого писати одне і те ж повідомлення безліч разів?.. :cl:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 березня 2008, 13:28 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
zimri, ви мені поясніть, для чого ви пишете одне і те ж повідомлення два рази? :bt:
це неповага до учасників форуму... :cl: думаю, ви все правильно зрозумієте...
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 29 березня 2008, 13:34 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Цитата: zimri пише:
сторіночка нас весь час відправляє по різних сайтах‚
- тобто, взагалі, задумано, "ми будем клацати :b_: і по лінках-посиланнях з цього сайту" ш
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
zimri
|
Додано: 29 березня 2008, 16:40 |
|
|
Це Ви Simple стверджуєте, але непробували.
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 29 березня 2008, 17:16 |
|
|
zimri,
ні, я просто Вас питаю як знаючого :wink:
просто не зрозуміла про "відправку по різних сайтах"
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 29 березня 2008, 17:34 |
|
|
spichka,
а я Вас. Ви про що?
Ви напевно мали на увазі МММ?
і взагалі, розмова по-моєму беззмістовна 8)
|
|
 |
|
 |
zimri
|
Додано: 29 березня 2008, 19:52 |
|
|
ДЛЯ НЕЗНАЮЧшХ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВш.
Докладний опис для тих‚ хто не знає англійської мови (сайт-американский)
1.ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ.
Кликніть в попередньому моєму оголошеню на картинку (банер) з оголошенням "нажми сюди та використай свій шанс"
З'явиться вікно з шістьма жовтими кнопками зліва‚ тисніть на кнопку з написом "Sign up" (Sign up for free today)‚ відкриються поля для заповнення (дивіться нижче):
2.ІНСТРУКЦІЯ ПО РЕЄСТРАЦІЇ.
Перша сторінка: (все пишеться на латинскою/англійскою мовов)
1) в поле username: нік (логін)
2) password: пароль
3) verify password: повтор паролю
4) email address: електронна адреса (можете спеціально створити окрему адресу)
5) date of birth: місяць - день - рік народження
6) Ставте галочку у напису "I have read and agree to the terms of service"' і тисніть "sign me up".
Увага!
Реєстрація з першого разу може не пройти‚ якщо Логін‚ який Ви указали‚ вже існує. У цьому випадку‚ зміните його... Потім відкриється друга сторінка.
Друга сторінка:
1) first name: ім'я (можна вигадане)
2) last name: прізвище (можна вигадану)
3) street address: вулицю‚ будинок (можна вигадану, але бажано що реально існуючу у вашому місті)
4) street address 2: просто натисніть один раз пропуск
5) city: місто (бажано своє)
6) state: вибираєте "Other"
7) zip code: поштовий індекс (бажано що реально існує у вашому місті) country: виберіть країну (бажано свою).
9) province: порожнє вікно
Далі тисніть "everything looks good".
З'явиться контрольне питання, виберіть питання (бажано вибрати питання What street did you grow up on?) відповідь - вулиця (на англійському) будь-яка і дайте відповідь (ОБОВ'ЯЗКОВО ЗАПАМ'ЯТАЄТЕ! питання і відповідь‚ це важливо при переказі грошей з сайта‚ наприклад на E-Gold)‚ тепер жміть на регистрацию і все!!!
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 02 квітня 2008, 02:42 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Художниця
|
Додано: 03 квітня 2008, 16:27 |
|
З нами з: 24 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 41 Звідки: Коломия
|
Пропоную Вашій увазі чудову можливість працювати на себе.
Пропонуєм Вам чудову, головне натуральну і лікувальну продукцію зі ШВЕЙЦАРІЇ по розумній ціні. Ви можете стати консультантом, дистрибютором цієї продукції, або просто зустрітись переглянути каталог, дістати консультацію і придбати деякий із товарів. Тут: ароматерапія, догляд за тілом, за волоссям, косметика...
Кого зацікавила пропозиція пишіть (sv_shmidl@mail.ru)
Це вигідний бізнес за рахунок фірми VIVASAN
Здоров'я!!!!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |