strilets
Цитата:
Мені зараз треба знати отаке:
- Ето стул! На ньом сідят!
- Ето стол! На ньом едят!
стільця вирубано сокирою з продуктів напіврозпаду урану :)
Цитата:
До питань тонкощів дизайну
це не тонкощі, я вказав лише самі типові грубощі. (хоча зробити всю тексту картинкою для мене відкриття!)
Цитата:
всі ковроліни використав вже готові разом з
Чому не хутро срєдєазіаццкой кошкі? Хоча хохломський розпис теж цікаво виглядав би.
Цитата:
Оцей стілець, зроблений в стилі ампір, не вяжеться з столом із ренесансу, бо у нього кольори не стильні. А все інше взагалі отстой, бо ще готиці від цього відмовились.
не суть в епосі - навіть в палеоліті я думаю були хоч якісь людські стандарти, щодо обтесування стільців з каменю.
Просто інколи замість того аби зліпити ковралін, пенополіуретан, готичні і давньорусські шрифти, натицяти багатозначних пустот поверх мармурових стінок з шматками хутра можна трішки подумати як то буде в фіналі виглядати кумедно і натицяти тільки те, що треба(в вашому випадку морда, контакти, продукція) поверх чогось білойнейтрального, згори _гарно_ затиснута пропорційна лога, внизу грамотна верстка, десь логічна гарна менюшка, пару спейсерів - аля мінімалізм - то буде виглядати принаймні не так страшно і можливо буде навіть функціонально придатним.
Лєбєдєва доречі дуже рекомендую - більшість косяків які я вказав то цитати з його мануалів як не треба робити сайти :)