|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yAnTar
|
Додано: 02 березня 2008, 02:33 |
|
|
Так написано в журналі , я його купив позавчора ,називається "Quale Computer pocket", N98.
Тут можна почитати про зеркальну камеру
А ні є таке поняття зеркальний обєктив, але це зовсім не аналог поняття зеркальної камери.
Зеркальний обєктив
Цитата: У Рязані ,як заходиш по праву руку біля сходів, що ведуть на другий поверх,там ще було багато радянських фотяків.
Дякую
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 березня 2008, 02:41 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Там написано, тримаю журнал на колінах,що ця фотокамера є на півдорозі між компактом і повноцінною зеркалкою, я за що купив за те продаю.
У магазині я ще це диво не бачив і тим більше у руках не тримав.
Я маю у користуванні FugiFilm Fine Pix S5700, така собі велика мильниця, якраз для любительського використання, аби моя жінка у мою відсутність могла спокійно не читаючи інструкцію зробити якесь ,на її думку дуже цікаве,фото. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 02 березня 2008, 12:48 |
|
|
Цитата: Kapitano пише:
Там написано, тримаю журнал на колінах,що ця фотокамера є на півдорозі між компактом і повноцінною зеркалкою, я за що купив за те продаю.
Мені здається, що ніколи не буде якоїсь середини між зеркальною камерою і компактом( хоча вони не такі вже і компакти :D ).Навіть самий потужний компакт ніколи не буде дотягувати до рівня посередньої зеркалки.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 березня 2008, 12:56 |
|
|
Повторюю я процитував журнал, але погодьтеся при бажанні можна і утюг зробити радіокерованим. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yAnTar
|
Додано: 02 березня 2008, 13:29 |
|
|
Цитата: Там написано, тримаю журнал на колінах,що ця фотокамера є на півдорозі між компактом і повноцінною зеркалкою
Можливо Ви неправильно модель написали, так як ця модель абсолютно не тягне на просьюмерку.
До цього класу відносяться, чи краще сказати відносилися Sony R1, Nikon 8800, Canon Powershot Pro1
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 березня 2008, 13:41 |
|
|
Пишу мовою оригіналу:
-La Z712 di Kodak e una fotocamera a meta strada tra una compatta e una reflex/ ...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 березня 2008, 19:36 |
|
|
Нова опція цифровиків :D

|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 17 березня 2008, 21:56 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Kapitano,
Комментировать тяжело - можно обидеть.
Вот, снял часа два назад.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 березня 2008, 22:12 |
|
|
А тут і коментів не треба, просто гарно. :arrow:
Все таки цікаво шо він там думає...ш?
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 17 березня 2008, 23:27 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
ухх, фото супер, а я от до тепер не визначився шо б це взяти, я кидав був ссилочку на eBay там типу продавали,але ніхто нічим не відписався, навіть незнаю
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |