|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
emerald
|
Додано: 22 лютого 2008, 23:15 |
|
|
Цитата: Lucas пише:
куплю Apple iPhone
Та я щось чув, що вони в нас не працюють. Чи все ж таки працюють?
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 23 лютого 2008, 00:01 |
|
Прізвище, Ім’я: Любомир
|
працюють. більше того, уже навіть кириличну клавіатуру (віртуальну) ставлять...
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 23 лютого 2008, 00:32 |
|
|
працюють. більше того, уже навіть кириличну клавіатуру (віртуальну) ставлять...
В мене знайомий з штатів привіз, але казав, що вони тут не тойво, не працюють. Та й впринцмпі за такі гроші, як вони в нас коштують, можно ноутбук купити,тай ще на телефон якийсь вистачить. :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 лютого 2008, 00:57 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: emerald пише :
можно ноутбук купити,тай ще на телефон якийсь вистачить.
Золоті слова,мобіл ніколи не стане компом - як запор мерсом. :D
Ну хіба шо перед пацанами , прострочитися, ну тоді йо. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 23 лютого 2008, 12:58 |
|
|
а якщо э комп ? і не один ? :wink:
а якщо багато часу проводиться в дорозі, і дуже важливо мати постійно з собою квіп та електронну пошту ш? отож бо...
для "Ну хіба шо перед пацанами , прострочитися, ну тоді йо." існує NOKIA 8800 arte (для рівня коломиї цього з головою хватить) про mobiado та vertu я вже не кажу... :wink:
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 23 лютого 2008, 13:22 |
|
|
а якщо багато часу проводиться в дорозі, і дуже важливо мати постійно з собою квіп та електронну пошту ш? отож бо...
Підключаєш до ноутбука телефон, і маєш інтернет, і нормально дивишся, і не сліпаєш.
існує NOKIA 8800 arte (для рівня коломиї цього з головою хватить) про mobiado та vertu я вже не кажу...
Вчора тримав в руках 8800 gold. Повір,цього вистачить не тільки для Коломиї. Навіть Верту так не вражає ( я про золоту і стальну. про платину і біле золото не кажу, бо тут і так все зрозуміло).
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 23 лютого 2008, 15:17 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
дуже важливо мати постійно з собою квіп та електронну пошту ш? отож бо...
Отож бо, ЩО? в мене квіп,той самий поштовий клієнт і бравзер працюють на Motorola L6 - і все толково працює,ну хіба переглядати великі сторінки незручно,але то вже дрібниці... :cl:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 лютого 2008, 19:47 |
|
|
Ну а у мене мобільний І-нет,через мобільник ,дуже зручно,правда мобільник тупий до вбитися і не жити "MOTOROLA RAZR V3". Думаю взяти щось із сімейства NOKIA з більш швидким модемом.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
lucas
|
Додано: 23 лютого 2008, 21:02 |
|
|
так мова якраз і про зручність :) . запорожець теж машина, і теж можна до львова доїхати, але на bmw зручніше...чи не так ? ;-)
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 23 лютого 2008, 21:13 |
|
|
Нє , доїхати мож і на возі, али конфорт на ніц. :D Так само з моїм МОТОРОЛІКОМ. :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |