|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Peggi
|
Додано: 02 липня 2008, 13:53 |
|
|
Цитата: Hugo пише:
Хочу знести в свому ноуті вісту і вставити ХР - чи варто то робити і на шо слід зважати бо десь чув, що там існують певні особливості.
Залежить від характеристик ноута. Якщо маєш 2 ГБ оперативи і шустрий проц, то краще переключи Вісту в режим "Тіпа ХР" :)
А якщо ноут ледве дихає з Вістою, то полюбе треба.
А проблеми там не лиш з дровами, ще є особливості в розбитті дисків.
ЗІ: став ХР-64
|
|
 |
|
 |
Hugo
|
Додано: 02 липня 2008, 14:26 |
|
|
Справа в тому, що в мене цей ноут і з робочими характеристиками в нього якраз все нормально, просто віста там якось нестабільно працює - спочатку було ше гірше воно про все по 10 разів перепитувало - я то все повідключав, стало трохи краще, хоча я до сих пір не розумію чому воно той самий wmv файл раз відкриває в медіа центр раз в Quick play або в Media player - чим та холєра керується - незнання напрягає. Диски не розбиті - як прийшло з заводу так і стоїть. Саме цікаве шо коли купував умова була шо апарат комплектується англомовним ХР а прийшов з російською Вістою - клієнт так скаать усігда прав.
На рахунок встановлення хп стримує те шо віста фірмова - з поновленнями і т.п.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 02 липня 2008, 14:31 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Hugo , якщо хоч спокіно працювати , то ХР , хочеш милуватися красотами, і відгатувати різні загадки , що з'являються по ходу , то Віста . Ваш вибір сер. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Peggi
|
Додано: 03 липня 2008, 12:42 |
|
|
Ну Віста це не так вже й погано, а в деяких випадках навіть добре (рідко, конешно :))), проблема лиш в тому, що вона нова і ніхто не вміє з нею працювати, та й не дуже хочеться вчитись)).
Тим не менше, як би там не було, дуже скоро просто прийдеться працювати з нею (вибору не буде), так що я думаю, що краще рано чим пізно :).
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 03 липня 2008, 12:52 |
|
|
Цитата: Peggi пише :Тим не менше, як би там не було, дуже скоро просто прийдеться працювати з нею (вибору не буде), так що я думаю, що краще рано чим пізно .
Ну звичайно, але я вже ліпше Сімку зачекаю, мо 'буде ліпша :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 03 липня 2008, 13:00 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: Peggi пише:
проблема лиш в тому, що вона нова і ніхто не вміє з нею працювати, та й не дуже хочеться вчитись)).
До чого тут вмієш чи не вмієш якщо вона від природу глюкнута, а ХР вже відточена наскільки це можливо і власне вона мене влаштовує на всі 100% (порівняно з вістою).
Цитата: Peggi пише:
Тим не менше, як би там не було, дуже скоро просто прийдеться працювати з нею (вибору не буде),
З чого це ти таке взяв, лише недавно вийшов сервіс пак 3 до ХР, значить ще кілька років можна не хвилюватись, а за той час і Вісту підкрутять :D
Цитата: Капітан пише:
Ну звичайно, але я вже ліпше Сімку зачекаю, мо 'буде ліпша
Великі в мене сумніви, що Майкрософт ось так легко візьме і випустить нову ОС без дибільних помилок :cl:
|
|
 |
|
 |
Hugo
|
Додано: 04 липня 2008, 13:56 |
|
|
найшов непогану статтю по процедурі переходу з вісти на ХР тут
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 04 липня 2008, 14:08 |
|
|
Hugo дякую за лінк. Вік живи вік учись. :D :arrow:
|
|
 |
|
 |
Rys
|
Додано: 16 вересня 2008, 17:59 |
|
|
Куплю ноут.
Ціна до 250 у.о.
Обов'язкова наявність мережевої. Батарея в норм стані.
Брухт не пропонувати. :)
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 вересня 2008, 12:24 |
|
|
Rys , я сі вібачєю , а який то би мав бути ноут за такі гроші , :?: до 250 долярів , я думаю що ще і брухт в таку ціну тра пошукати. :?:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |