Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 31 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 163  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2008, 17:53 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
мені теж цікаво - ось і питаю 8)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2008, 17:59 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Цитата:
S.P.Y. пише:
порадьте мені не дорогий але і не повільний нет у Коломиї десь 128 на початок вистачить

Оптіма, Укртелеком, YES, все, більше нічого немає, а випадку віддаленості чи відсутності тех можливості залишається тільки YES, але дешево не вийде, за 150грн. можеш мати 2000мб. на швидкості 2048кбіт, а далі 64кбіт.
В оптіми за 150грн. можеш мати 15гб. локального трафіку і безлімітка на 128кбіт.
Укртелеком за 150грн. 1024кбіт безлімітка.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2008, 18:15 
Офлайн

Цитата:
Wandering пише:
Оптіма, Укртелеком, YES, все, більше нічого немає, а випадку віддаленості чи відсутності тех можливості залишається тільки YES, але дешево не вийде, за 150грн. можеш мати 2000мб. на швидкості 2048кбіт, а далі 64кбіт.В оптіми за 150грн. можеш мати 15гб. локального трафіку і безлімітка на 128кбіт.Укртелеком за 150грн. 1024кбіт безлімітка.

Ну стосовно безлімітка - так цього мені не треба. Та й мені швидкості 128кб/с стане 8)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2008, 18:34 
Офлайн

Тоді залишаються Оптіма та YES. До єсу легко підключитись і помегабайтний тариф терпимий при швидкості 256кбіт ви будете платити 0.10 коп. за мегабайт, в Оптіми більш цікавий тариф, з 8.00-20.00 швидкість 2048кбіт 0.15 коп. за мегабайт, з 20.00-8.00 швидкість та ж, але ціна за мегабайт більш приємна 0.025 коп.

Також в оптіми є локальний трафік по ціні 6.50грн. за гігабайт, тобто пошту можна отримувати дуже дешево, а в неті є ресурси, які за символічну плату можуть скачувати любі файли і відправляти вам на пошту, таким чином фільм буде обходитись не більше 5грн.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2008, 19:11 
Офлайн

Wandering, Ви вибачте, але і це мені не підходить зараз в мене нет через Life також 10коп за метр,хоча швидкість набагато менша, але при шв256кбс - це буде не вигідно мені 200грн за 2000мб - неа.
Стосовно локального трафіка теж не добре.
Цитата:
Wandering пише:
в Оптіми більш цікавий тариф, з 8.00-20.00 швидкість 2048кбіт 0.15 коп. за мегабайт, з 20.00-8.00 швидкість та ж, але ціна за мегабайт більш приємна 0.025 коп.

а от це цікавіше але би вдень трохи дешевше, а вночі - мені всерівно
а через ту оптіму не можна так щоб шв не 2048, а 256-512, але по 2-3коп?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2008, 19:59 
Офлайн

S.P.Y. все залежить від того для чого вам трафік, якщо просто серфити, то підходить любий пакет, адже за день ви багато не натягнете при перегляді, читанні сторінок, а як щось потрібно викачати, то це можна зробити ввечері, коли трафік в 6 разів дешевший або за допомогою схеми локального трафіку, адже 6.50грн. за 1гб. такого немає в жодного провайдера в Коломиї.
Цитата:
S.P.Y. пише:
а от це цікавіше але би вдень трохи дешевше, а вночі - мені всерівно а через ту оптіму не можна так щоб шв не 2048, а 256-512, але по 2-3коп?

Швидкість там для всіх однакова, тому тут нічого не поробиш. Все ж після 8 вечора платите 2.5коп. за мегабайт, куди тут дешевше?

Не знаю як ви на тому лайфі сидите, то жах, а не нет, там сторінки відкриваються так довго, що можна заснути, я вже не говорю про постійні відрубони і глюки. Ціна можливо й однакова з YES, але про зручність та стабільність тут і говорити нема про що, YES явний фаворит (в порівнянні з лайф).

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2008, 20:53 
Офлайн

Цитата:
Wandering пише:
Не знаю як ви на тому лайфі сидите, то жах, а не нет, там сторінки відкриваються так довго, що можна заснути, я вже не говорю про постійні відрубони і глюки. Ціна можливо й однакова з YES, але про зручність та стабільність тут і говорити нема про що, YES явний фаворит (в порівнянні з лайф).

погоджуюсь нет дійсно тугий - але за 350мб я плачу тільки 17грн. і ще один великий плюс - нет завжди зі мною ВСЮДш - на парах, в місті - є можливість переглядати сторінки та сидити в асьці. Викидає дійсно часто буває навіть зайти не можна. Хотів би Ютел - адже він також завжди буде зі мною, але мушу почекати, поки зявиться норм покриття.
Інтернет мені треба для серфу, але я і багато качаю - через Лайф, в БІЦі, через знайомих...
Цитата:
Wandering пише:
а як щось потрібно викачати, то це можна зробити ввечері, коли трафік в 6 разів дешевший або за допомогою схеми локального трафіку, адже 6.50грн. за 1гб. такого немає в жодного провайдера в Коломиї.

а ось це мені вже ніяк не подобається - може хтось на мило і відсилає - але не безплатно, а за платні СМС чи ВебМоней.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2008, 21:23 
Офлайн

Повідомлення: 115
Цитата:
Wandering пише:
якщо просто серфити, то підходить любий пакет, адже за день ви багато не натягнете при перегляді, читанні сторінок,

Така думка могла мати місце в 90-х роках, коли ще сперечались (смішно згадати!) чи потрібна графіка на веб-сторінках.
Тепер навіть на форумах є можливість заливати не тільки фотографії, а й потокове відео. Велика кількість юзерів (переважно зелених) мають за батьківський рахунок анлім-канал, сують в нет фоткі без оптимізації, гігантського розміру, при пересиланні пошти не вважають користуватися архіваторами.
Коротше бєспрєдел.
Все це "непомітно" висмоктує "нехилий" трафік.
А ковзати по Неті з "відключеною" графікою -- це порада з того століття :).

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2008, 21:24 
Офлайн

Цитата:
S.P.Y. пише:
а ось це мені вже ніяк не подобається - може хтось на мило і відсилає - але не безплатно, а за платні СМС чи ВебМоней.

Не повіриш, на халяву відправляють, це дуже демократичний сервіс і адмін цього сайту нормальний чудік, альтернативи його ресурсу просто не існує.
Робота така, ви створюєте собі акаунт, вам дають 100мб. місця, якщо будете заходити туди щодня добавляють по 5мб. (в мене вже 1200мб. на халяву), на своє місце закачуєте з нету все що забажаєте, безкоштовно відправляється на пошту.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 13 лютого 2008, 21:27 
Офлайн

Цитата:
julio пише:
Все це "непомітно" висмоктує "нехилий" трафік. А ковзати по Неті з "відключеною" графікою -- це порада з того століття

Не знаю досвід вашого користування нетом, але є багато способів зекономити на трафіку, від 30-60% економії.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 31 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 163  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення