Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 27 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 163  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 лютого 2008, 21:26 
Офлайн

Повідомлення: 442
Цитата:
Nightfly пише:
(32кбс/*60(хв)*60(год)*24(доба)*30(місяць)=10368­000/1024(Мб)=10,125Гб/місяць

32*60=1920*60=115200*24=2764800*30=82944000/1024=81000 рахував як ви !!! чому сума інша не знаю :shock:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 лютого 2008, 21:31 
Офлайн

Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
hardmaks, в моїх розрахунках помилки якраз немає. Це в вас десь біля 82 гіг вийшло :)

Хоча думаю і так не доженете тому пояснюю - в байті вісім біт, ділимо на 8. От вам і 10.3 Гб. Не огризались би краще - з вашим вмінням рахувати і розумінням того що ви рахуєте.

Таки краще б на гітарі грали а то так завжди і будуть "важливі причини" :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 лютого 2008, 21:39 
Офлайн

Цитата:
Nightfly пише:
Хоча думаю і так не доженете тому пояснюю - в байті вісім біт, ділимо на 8. От вам і 10.3 Гб. Не огризались би краще - з вашим вмінням рахувати і розумінням того що ви рахуєте.

1) Чомусь в ваших підрахунках ви на 8 не ділили.
2) якщо ви не праві і не хочете це визнати то треба переходити на особисте!!! якщо не орієнтуєтесь що було !!! ОК.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 лютого 2008, 21:47 
Офлайн

Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
hardmaks
1. Я рахую головою і розумію, що я рахую а не просто перебираю цифри на калькуляторі.
2. Якраз я на данний момент і є правий а ви намагаєтесь розказувати мені, щось про, що не маєте нінайменщої уяви. Про це свідчить як мінімум той факт що ви не знаєте банальних речей відомих зі шкільного курсу інформатики і для вас 82 гіга = 10.3 гіг. Навіщо ображатись? Констатую факт як є - на жаль я не можу серйозно розмовляти з людиною для якої ділення на 8 біт в байті так само як і додаткові ділення на 1024 які я навмисне пропустив нє неочевидними.

PS до речі якщо вже на то пішло і ви не розумієте чому вісімдесят з чимось гіг а не вісімсот мєг чи вісім терабайт виходячи з кількості цифр пояснюю що приставка кіло теж означає три нулі. Думаю хоча б це для вас є очевидним.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 лютого 2008, 23:11 
Офлайн

Nightfly,
ОК!!! Давай по нормальному, не будемо зараз вияснювати хто що пропустив, хто що не дописав, хто де прогнав і скільки біт в одному байті,це все ясно!!! Але, вибачте що лишній раз напрягаю вас своєю... ну все ж, я так і не отримав відповідь на
Цитата:
hardmaks пише:
яка різниця між 256/256 УкрТелеком і 256/256 Yes

Надіюсь що наступна відповідь буде по темі і без наведення прикладів про атоми, молекули і т.д
ДЯКУЮ!!!
Чекаю відповідь!!!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 лютого 2008, 23:32 
Офлайн

Повідомлення: 167
Прізвище, Ім’я: Inkognito
Цитата:
Nightfly пише:
якщо лінія г..вно ви не вважаєте некорректним вживати оттакі вирази як Цитата І продовжується далі - вдень нормально серфити практично неможливо, хоча швидкість все рівно більша ніж у YES

Ys не вважаяю так як написав перед цим
Цитата:
foka пише:
Взагалі до серпня місяця (до 24-го числа) все було прекрасно ніяких обривів, звязок стабільний без ретрейнів, все швидко відкривалось і закачувалось - все ОК.

Добавлю швидкість на тій же самій лінії від Укртелекому була на 70% вища ніж від YES - тому я і спригнув з YES. Винним в погіршенні звяку вважаю Укртелеком, але від нього нічого не доб'эшся (і це не тільки у мене - у багатьох почались такі проблеми). Навряд чи тут винна ліня :(. Як вони вважають телефон працюэ, а інтернет це вже так... іграшка, тобто це як вторинна послуга, хоча грошей на ній вони можуть зібрати більше ніж з телефона.
Взагалі останнім часом думаю повертатись на YES - або на wi-fi або на кабельне :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 лютого 2008, 00:04 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Цитата:
hardmaks пише:
яка різниця між 256/256 УкрТелеком і 256/256 Yes

В Yes ця швидкість гарантована, тобто теоретично за любих умов ви отримуєте всі 256, в Укртелекомі ця швидкість не гарантована, тобто теоретично вони можуть вам дати 150 або 128 і ви не зможете поскаржитись, але.... в Укртелекомі ви платите за 512кбіт 20у.о., а в єсі за таку ж швидкість всі 200у.о.

За Укртелеком розписуватись не буду, але за 2 місяці користування Оптімою даю гарантію, що при купівлі безлімітки на 128кбіт, отримав на протязі 95% часу всі 120кбіт/с (в місяць викачав 35гб.) і це коштує 24у.о. в місяць.

От і відповідь, різниця теоретична, а переплата як мінімум у 2 рази реальна.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 лютого 2008, 00:10 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Поясніть мені дурному... от ви качаєте "в місяць викачав 35гб.", не буду питати шо і для чого, хоть кортит знати... :wink:
але так кожен місяць по 35, то де ви там то все "скирдуєте", це ж хардів треба нємєряно :shock: :shock: :shock: :?:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 лютого 2008, 00:38 
Офлайн

Цитата:
exp пише:
де ви там то все "скирдуєте",

10-DVD і все !!! :wink:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 лютого 2008, 00:44 
Офлайн

Повідомлення: 556
ой-йой, шо ж ви тут таке наробили :D
Цитата:
hardmaks пише:
не будемо зараз вияснювати хто що пропустив, хто що не дописав, хто де прогнав і скільки біт в одному байті,це все ясно!!!

Ну по ваших постах не замітно шо вам справді "все ясно"
Цитата:
foka пише:
Добавлю швидкість на тій же самій лінії від Укртелекому була на 70% вища ніж від YES - тому я і спригнув з YES. Винним в погіршенні звяку вважаю Укртелеком, але від нього нічого не доб'эшся (і це не тільки у мене - у багатьох почались такі проблеми). Навряд чи тут винна ліня . Як вони вважають телефон працюэ, а інтернет це вже так... іграшка, тобто це як вторинна послуга, хоча грошей на ній вони можуть зібрати більше ніж з телефона.Взагалі останнім часом думаю повертатись на YES - або на wi-fi або на кабельне

Що і треба було довести, тобто в даному випадку В НАШОМУ місті, УКРтел справді не надає належних послуг (ви є не єдиним прикладом який розчарувався в цьому інтернеті,такі приклади наводилися на протязі топіка, безпосередньо мною)
Цитата:
Wandering пише:
В Yes ця швидкість гарантована, тобто теоретично за любих умов ви отримуєте всі 256, в Укртелекомі ця швидкість не гарантована, тобто теоретично вони можуть вам дати 150 або 128 і ви не зможете поскаржитись, але.... в Укртелекомі ви платите за 512кбіт 20у.о., а в єсі за таку ж швидкість всі 200у.о.

Вибачте але де це ви таку ціну бачили? Особисто провірив ще раз ціни, і чомусь такого там не побачив...ДЕ ПшШЕ 200у.о ш?
+ кожен має вибір, чи вибрати гамняний інтернет (вибачте за слово) з можливим тижнем бездоганної роботи, і 2ма тижнями дисконектів і 2х хвилинних перекурів під час відкриття гугля...
+ або стабільний...де все так як і написано :)
Цитата:
Wandering пише:
От і відповідь, різниця теоретична, а переплата як мінімум у 2 рази реальна.

ПЕРЕПЛАТА? а зараз типу замітити ОЧЕВшДНЕ ніфіга не модно? блін народ, тут на протязі цілого топіка говориться одне і те саме...а ви...ну, що ж, видно справжніх - :k|:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 27 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 163  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення