|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Wandering
|
Додано: 05 лютого 2008, 16:38 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Nightfly я ж не кажу про професійний нет, я про любительський :D Більшість з нас обере економію в 180у.о. і буде тішитись не професійним, можливо не надійним, але дико дешевим нетом від Укртелекому ОГО!–512 до 512 кбіт/с – 100,00
Я розумію, що ця швидкість не гарантована, але я не можу собі дозволити 200 баксів в місяць викидати на нет і бути щасливим від таких витрат, мені простіше заплатити 20 долярів і надіятись, що швидкість буде не надто малою і поки що багато користувачів за ці невеликі кошти отримують майже всі 512кбіт, загляньте в гугл і зрозумієте, що незадоволених практично нема, один тільки я злий, бо ці гади з Укртелекому не можуть мене підключити до ОГО :evil:
|
|
 |
|
 |
hardmaks
|
Додано: 05 лютого 2008, 17:06 |
|
|
Цитата: Nightfly пише:
hardmaks, а можливо ви не розумієте різниці між корпоративними тарифними планами і ендюзерськими?
Питання в іншому, кому він в задн... здався!!! І мабудь ви не зрозуміли постановки мого запитання. Хто за 100 грн дасть 10Гб трафіку? + можливість скачування звідти, звідки я хочу, rapidshare, torrent, emule, і т.д
До цих пір мені ніхто не дав відповідь, лише переливання з пустого в порожнє !!!
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 05 лютого 2008, 18:21 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 167 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Inkognito
|
Цитата: Wandering пише:
один тільки я злий, бо ці гади з Укртелекому не можуть мене підключити до ОГО
Не тільки Ви один - я другий :)
Взагалі до серпня місяця (до 24-го числа) все було прекрасно ніяких обривів, звязок стабільний без ретрейнів, все швидко відкривалось і закачувалось - все ОК. А потім почалось щось подібне на YES по діалапу. І продовжується далі - вдень нормально серфити практично неможливо, хоча швидкість все рівно більша ніж у YES :( Але я ще трохи чекаю - якщо нічого не зміниться буду переходити на щось інше. Укртелеком дуже неповороткий ы як мені здаэться по пріоритетам діяльності і розвитку Інет поки що не на першому місці ;(
_________________ Хто шукає, той завжди знайде.
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 05 лютого 2008, 20:34 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
hardmaks, ще раз повторююсь, грамотний? рахувати вмієте?
Що таке 10 гіг на місяць? Це якщо ви вмієте користуватись калькулятором всьогото _рівна_ полоса в 32 кілобіти. Тобіш шо згідно оцегово http://yes.net.ua/forusers.html прайса коштує в районі 10 у.о. на місяць. Якщо дуже бажаєте то ексклюзивно для вас ми спробуємо це зробити за ваші бажанні 100 грн.
Щодо того прайсику яким ви намалагись в мене тицяти ви вдумчиво ще раз прочитайте що на них обох написано і подумайте. На цей раз можна з допомогою голови.
Wandering
Акваланг.
foka
Цитата: І продовжується далі - вдень нормально серфити практично неможливо,
Коронна фраза. Як каже Асмодеус "виглядєл совсєм как настаящій но нє работал" :)
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 05 лютого 2008, 20:37 |
|
|
Цитата: hardmaks пише:
Хто за 100 грн дасть 10Гб трафіку? + можливість скачування звідти, звідки я хочу, rapidshare, torrent, emule, і т.д До цих пір мені ніхто не дав відповідь, лише переливання з пустого в порожнє !!!
Цього місяця на оптімі за 120грн. викачав 35гб.
Цитата: foka пише:
Взагалі до серпня місяця (до 24-го числа) все було прекрасно ніяких обривів, звязок стабільний без ретрейнів, все швидко відкривалось і закачувалось - все ОК. А потім почалось щось подібне на YES по діалапу. І продовжується далі - вдень нормально серфити практично неможливо, хоча швидкість все рівно більша ніж у YES Сумно Але я ще трохи чекаю - якщо нічого не зміниться буду переходити на щось інше. Укртелеком дуже неповороткий ы як мені здаэться по пріоритетам діяльності і розвитку Інет поки що не на першому місці ;(
На скільки я зрозумів мова йде не про АДСЛ?
Просто в Укртелекомі маркетинг набагато випереджає технічні можливості, але я в новинах читав, що за минулий рік до послуги ОГО підключилось більше 60тис. чоловік і планується в поточному році цю цифру в кілька раз збільшити, тобто сума не погана, навіть взяти 100тис. чол. помножити на 100грн. виходить 10млн. грн. щомісяця, не думаю, що це не пріоритетний напрямок.
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 05 лютого 2008, 23:43 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 167 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Inkognito
|
Цитата: Wandering пише:
На скільки я зрозумів мова йде не про АДСЛ?
Звісно !!! - це діалап (великий і могутній) :twisted: . ADSL-це вже ОГО, за якість якого не можу нычого сказати. :arrow:
_________________ Хто шукає, той завжди знайде.
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 06 лютого 2008, 00:06 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
якщо лінія г..вно ви не вважаєте некорректним вживати оттакі вирази як Цитата: І продовжується далі - вдень нормально серфити практично неможливо, хоча швидкість все рівно більша ніж у YES
Тут вам ні телеком, ні YES таки не допоможуть. Рекомендую сходити до церкви тай ставити свічку.
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 06 лютого 2008, 00:11 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
Цитата: [URL=http://unian.net/ukr/news/news-234668.html]Розпочалася заміна IP-адрес усього інтернету[/URL]
Організація ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), яка здійснює нагляд за використанням інтернет-протоколів, 4 лютого почала додавати до шістьох з тринадцяти кореневих DNS-серверів записи, що містять адреси у форматі протоколу IPv6. Це означає, що кожному новому доменному імені відповідає адреса в новому, сучаснішому форматі. Таким чином, після кількох років підготовки, розпочався перехід з нинішнього протоколу IPv4 на сучасніший IPv6. Це змінить всю адресацію інтернет-простору.
Зокрема, якщо раніше на інтернет-адресу припадали чотири байти або 32 біти (наприклад, доменові lenta.ru відповідають чотири байти: 81.19.69.28), то протокол IPv6 виділяє на адресу 128 бітів. Це відповідає 340 трильйонам трильйонів трильйонів адрес (3,4x10 у 38 ступені) або по 5x1028 адрес на кожного з людей, які нині живуть на Землі.
Перший стандарт адресації, IMP, почав використовуватися 1969 року і передбачав наявність у мережі лише 32 вузлів. 1974 року документ RFC 675 запровадив адресний простір, що складається з 16 мережевих адрес і 256 вузлів (хост-адрес).
1981 року був прийнятий стандарт IPv4, який використовується донині. Він допускає створення більш ніж чотирьох мільярдів адрес. Весь це адресний простір уже заповнений на 86 відсотків. За нинішніх темпів розвитку мережі адреси закінчаться до 2017 року. Думаю, всім цікаво :)
|
|
 |
|
 |
hardmaks
|
Додано: 06 лютого 2008, 18:11 |
|
|
Nightfly,
1)На рахунок грамотності :cl: - напевно грамотна та людина, яка вміє грамотно пояснити, а не тикати пальцем в небо (в калькулятор).
2)32кбшш мені що день і ніч качати? :shock: якщо 32кб то швидкість закачки буде десь 4кб це з калькулятором !!! чи може у YES при 32/32кб швидкість закачки теж 32кбш? не смішіть....
3) Цитата: Nightfly пише:
Щодо того прайсику яким ви намалагись в мене тицяти ви вдумчиво ще раз прочитайте що на них обох написано і подумайте. На цей раз можна з допомогою голови.
Ось тут ви якраз можете нам всім показати вашу грамотність на ділі, роз"язніть яка ж різницяш? Якщо грамотно роскажите от ми і грамотно зрозуміємо :) а якщо ні, то може не слід було росказувати про грамотність. Удачі !!!
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 06 лютого 2008, 20:17 |
|
|
Цитата: hardmaks пише:
у YES при 32/32кб швидкість закачки теж 32кбш? не смішіть....
Так швидкість закачки 32кбіт/с, серфити при такій швидкості просто неможливо, навіть 64 неприємно, але більш-менш.
А з Nightfly сперечатись толку немає, він тільки хвалить свій Yes або коли вказуєш йому реальні недоліки цього провайдера може написати лише слово АКВАЛАНГ у відповідь, ось вам і грамотність та вміння спілкуватись.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |