|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Бодя
|
Додано: 18 червня 2008, 13:49 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
шановані! попустіться! хто захоче той лишиться, хто мудрий той зрозуміє, а хто не... то так йому і бути....ІМХО
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 червня 2008, 13:51 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Бодя пише : шановані! попустіться! хто захоче той лишиться, хто мудрий той зрозуміє, а хто не... то так йому і бути....ІМХО
100% :arrow: Будемо класти крапку? Чи як ?
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 18 червня 2008, 13:55 |
|
|
Цитата: Kapitano пише:
Будемо класти крапку? Чи як ?
моя була вчора :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 червня 2008, 14:01 |
|
|
Цитата: Бодя пише :моя була вчора
Моя сьогодні . :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 18 червня 2008, 14:04 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Цитата: exp пише:
Цитата
Galka пише:
А еще услышать и понять, а не только себя слышать - по отношению правил.
шо ти маєш на увазі...
Да,я не умею очень красноречиво объяснять, люблю попроще.
Понимаете, я много читала прежде чем здесь зарегистрироваться. Честно большого желания небыло. Просто люди не постоянен в своих высказываниях. Тот же янычар, поносит Россию, как только может в другой теме у него все хорошо.
Вот и думай, как же так...., ты здесь живешь, тогда вопрос зачем - если тебе так плохо здесь поезджай туда где хорошо....
Потом, зачем одно и тоже мусолить перемусоливать именно поэтому и идет переход на личности, а это уже спор ребята. решили спор зачем к нему возвращаться.
ш еще люди десятилетиями изучают историю своей страны и то доконца никогда не могут узнать. А мы здесь кидаемся какими то вразами, вырезками.
Когда-то одна подруга мне сказала: " Я это я - остальные х"ета из под ногтей".
К большому сожалению большинство так и считают.
Знаю что наврядли поймете что хотела сказать.
Мои принципы; 1. Жить дружно. 2. Относись к людям так, как хочешь чтоб они относились к тебе.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 18 червня 2008, 14:04 |
|
|
тоді опираючись на загально прийняті правила :) Погода согодні якась пасмурна...:)
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 червня 2008, 14:09 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Не переймайтесь пустим!
Само перетреться...
Я зле розумію що то значить: "Кожен учасник форуму зобов'язується поважати один одного"...
Чим міряти "повагу-неповагу"?
Один фист ображається за найменшу дурницю, а другому - хоч кіл на голові теши - по барабану... Як визначитись з повагою?
На багатьох форумах модери взагалі не читають дописи постійно, бо то можна здуріти (на форумі 8-15 тис. чол. із них 3-4 тис. дописують постійно)!
В кращому випадку на 1 модера припадає, в середньому, 500 чол.
Роблять на гілці пару-трійку своєрідних "тем", котрі може "мордувати" тільки адміністрація. Модери реагують тільки на дописи в тих "темках". Якщо комусь щось не сподобалось - постить туди свої "соплі" і тоді модер приймає рішення.
Колись мордував один "базар-вокзал" і якийсь дописувач з Йошкар-Оли 3-4 рази на тиждень плакався що його називають татарином (а він же громадянин Росії, хоч і не "русский"). Я розумію, що він - поволзький фін і ніякого відношення до тюрків не має. Як це всім пояснити? І взагалі - що робити?:P
Пробувати втихомирити - пуста справа. "Мордовец, а ты че за хрен с бугра?! Тоже нерусь?". А далі каже: "ҐЫ-ҐЫ! Сходи подмойся!". Це звичайна "манера общения".
Нічого страшного - якось пережилось...
Ще "веселіше", коли на гілці "повисає" кілька "продвинутых" і дописують "в спарке". Колись на форумах за то банили, а нині роблять "Круг знакомств", "Мои лучшие жрузья"... Так легше контролювати спарки. Але це ітак всі знають.
На одному грузинському сайті надибав таке: на форумі можна дописувати в любій темі. Але, аби поститись в гілку "Политика", треба спочатку заповнити форму і діждатись рішення адміністрації. Я два місяці чекав на "допуск к ветке"...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 червня 2008, 14:10 |
|
|
Цитата: Galka пише :Мои принципы; 1. Жить дружно. 2. Относись к людям так, как хочешь чтоб они относились к тебе.
А я про що, тож давайти триматися цих принципів.
|
|
 |
|
 |
Galka
|
Додано: 18 червня 2008, 14:11 |
|
З нами з: 07 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 2247 Звідки: Москва
|
Как всегда опоздала :D , ну да и ладно, красиво писать не мой стиль, сама блин начинаю путаться, обсуждать надо в спокойной обстановке и видить собеседника, с чашечкой ко"уйку с цигаркой в зубах, тоды и родиться истина вот. Все пошла работать, а то уволят нафиг :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 червня 2008, 14:44 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Уторопчанка пише:
Я думаю на время покинуть форум.. Желаю всем удачи...Процветания ..Всем всего хорошего. зря ти так... :cl:
Цитата: Galka пише:
1. Жить дружно. 2. Относись к людям так, как хочешь чтоб они относились к тебе. ти як завжди, на висоті... :D
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |