|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
nightfly
|
Додано: 03 лютого 2008, 02:01 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
якби... коби.. а якшо... а може...
Вся аргументація? :)
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 03 лютого 2008, 02:12 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: ©hiky® пише:
а на рахунок прикладу шо "модем не хоче конектитися" знову ж таки, модем куплений в тих же самих "ОГО". Навіть лого там намальоване... то про, що далі говорити? нормальні послуги вони не можуть надати, бо нема технічної можливості, їхній же модем (по вашому діло в ньому) не конектиться, кому вони вже будуть потрібні коли в них з'явиться так звана "технічна можливість" якщо від початку вони вже розчаровують ДУЖЕ багато користувачів
Слухай, ну я ж питаю тебе, чому у всіх працює, а в одного ні?
Якщо в нього не конектиться, то це не означає, що весь провайдер поганий так.
До речі колись на початку єс теж дуже розчаровував якістю зв*язку, діал-ап як за 6 разів за годину не розривало, то це був рай, так що не потрібно хоронити те що тілько зароджується, в Німеччині компанія на кшталт Укртелекому зарас має самі дорогі акції і це не просто так, тому що це гігант, який може міняти ринок.
Цитата: exp пише:
foka, а нашо нам віддавати гроші "чужим" дядям?.. Питання Краще най свій провайдер розвивається і на ці гроші покращує якість нету в Коломиї, чи ти не патріот свого міста?
Якщо так, то пропоную в єсі підняти ціни на інтернет-послуги вдвічі для патріотів для всіх інших залишити старі :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 лютого 2008, 02:12 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
А може foka працює на Укртелекомі... :wink:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 лютого 2008, 02:14 |
|
|
Цитата: Wandering пише:
Якщо так, то пропоную в єсі підняти ціни на інтернет-послуги вдвічі для патріотів для всіх інших залишити старі жарт вийшов не вдалий... :gm:
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 03 лютого 2008, 14:32 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Пропозиція користуватись провайдером свого міста через патріотичні почуття теж звучить не дуже вдало.
Тариф Yes
560/560 ~(512 + 10%) = 200$
Укртелеком
ОГО! – 512 = 20$
Різниця 180у.о. переплачувати може тільки справжній патріот.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 лютого 2008, 14:45 |
|
|
Wandering, а ти що у ЙЕСі більше ніяких тарифів не бачив? :?:
Пропозиція користуватись провайдером свого міста через патріотичні почуття теж звучить не дуже вдало. але зато логічно... :D
Зрештою, ніхто нікого не заставляє... :cl:
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 03 лютого 2008, 15:08 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Wandering
Шож ви так розхвилювались, шановний? :D
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 03 лютого 2008, 17:24 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
Wandering шановний,вибачте якщо я вас дуже зачіпив, але.. не тільки в нього одного виникають проблеми з інтернетом,як я швидше на протязі цілого топіка наводив приклади,це трапляється в різних людей! Ну я ж це з пальця не висцав,правда?
От написав я в гуглі - дивіться результат тут
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 03 лютого 2008, 18:14 |
|
|
УкртелекомОГО! – 512 = 20$
Довелося мати справу з тим ОГО 512. Чомусь більше як на 256 його розкачати не вдалося :?:
Не знаю чи це типово. Пробував кілька раз. Результат однаковий - 256, може чуть більше.
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 04 лютого 2008, 00:10 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 167 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Inkognito
|
Цитата: exp пише:
foka, а нашо нам віддавати гроші "чужим" дядям?.. Краще най свій провайдер розвивається і на ці гроші покращує якість нету в Коломиї, чи ти не патріот свого міста?
Чесно кажучи мені по барабану кому віддавати гроші (як думаю і Вам) аби Інет був нормальний і за нормальну ціну. Чого в випадку YES не спостерігаэться. Був колись Presto, але не витримав конкуренції з YES (як мені здається - я всі ньюанси не знаю). Тепер з'явився Укртелеком - невже Ви думаєте, що YES з такою ціновою політикою довго протримається ?! Треба 3-4 фірми щоб була нормальна конкуренція. 2-і фірми можуть або домовитись, або потужніша просто з'їсть слабшого.
_________________ Хто шукає, той завжди знайде.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |