Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 21 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 163  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 15:42 
Офлайн

Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
Wandering
Якщо ви помітили, я задав чітке і повністю зрозуміле питання на яке ви так і не спромоглися відповісти. На жаль мені важко вести якусь осмислену бесіду з людиною яка не спроможна відповідати навіть на прості запитання.
Цитата:
Місяця зо два назад ви обіцяли сюрприз

1. Можете тицьнути мене мордочкою на вказання мною в мому пості точної дати модифікації лінійки тарифних планів? Ні? Ага! :)

2. Наскільки я знаю ви не є нашим користувачем, так само як і кваліфікованим спеціалістом в мережних питаннях. Виходячи з цього - ніяким боком на жаль не можете адекватно судити про речі, про які ви на даний момент робите слабкі спроби обговорювати.

koyanis
Цитата:
Скажи мені будь ласка а в твого друга hands.dll прямі?

Ви вважаєте що у вас вони рівніші ніж у інших? Ваші перли про "прокидування портів" та інші нісенітниці дають підставу думати трохи інакше.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 15:47 
Офлайн

Повідомлення: 289
Цитата:
©hiky® пише:
шото вашого маріо кепка тисне, йому налаштовували так звані "спеціалісти" від того ж УКРтел

не смішно :gm:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 15:56 
Офлайн

koyanis, а нам смішно.

Сидимо і з нетерпінням чекаємо вашої лекції про прокидання портів а то в нас шось інтернет тяжко працює :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 16:41 
Офлайн

Цитата:
Nightfly пише:
Сидимо і з нетерпінням чекаємо вашої лекції про прокидання портів а то в нас шось інтернет тяжко працює

На ogo.in.ua інструкції є почитай там уважно

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 16:52 
Офлайн

Повідомлення: 556
Цитата:
Wandering пише:
©hiky®Ну чому не доречний, адже якщо людина 3 дні!!! напрягається щоб підключитись до нету і навіть приблизно не знає в чому проблема це не є нормально, є технічна підтримка, знайомі котрі користуються тим же провайдером і т.д., за три дні можна зробити більше аніж просто жалітись на те що модем не хоче під*єднюватись.

по вашому всі навколо тупі вівці і не можуть нічого зробити? порада "вклвикл модем" по вашому нормальна? ви розраховуєте шо в усіх рівень iq нижче середнього? Він звертався в тех підтримку, як завжди і всюди там відповідаю "так ми постараємося виправити,то треба в Ів-Франківськ звонити" і ше всяке таке... задається питання "А мені це н***й?"... От і робіть висновки...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 16:57 
Офлайн

koyanis
Шо таке port forwarding & nat я і без ваших вказівок (в щей в такому понтовому форматі) чудово знаю. Ви мені будьласка прокоментуйте своє твердження на тему:

Код:
Ну не кажи порти прокинути теж треба вміти і тоді швидкість більша стане!!!

Ми тут всім коллективом сидимо і з нетерпінням чекаємо вашого коментарю з приводу цього маразму.

PS ну хочеться ж поржати :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 17:00 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Цитата:
Nightfly пише:
1. Можете тицьнути мене мордочкою на вказання мною в мому пості точної дати модифікації лінійки тарифних планів? Ні? Ага! Посмішка

2. Наскільки я знаю ви не є нашим користувачем, так само як і кваліфікованим спеціалістом в мережних питаннях. Виходячи з цього - ніяким боком на жаль не можете адекватно судити про речі, про які ви на даний момент робите слабкі спроби обговорювати.

Щодо першого пункту, то ви цілком праві, дати не вказували, але ж якщо тарифні плани зміняться через рік, то це явно вже не буде сюрпризом, а вимогою ринку (просто на даний момент Укртелеком нажаль не може вродити технічну можливість)

Ось по пункту №2 ви помиляєтесь, користуюсь інтернетом від Yes, але тільки на роботі, тому що іншої можливості немає, щоправда тарифний план помегабайтний.

Так я не спеціаліст і ніяк не хотів щоб ви так подумали, я користувач з нормальним досвідом, який шукає найкращі та найвигідніші послуги. І тут я вам доказую, що безлімітні тарифні плани від Yes є невиправдано дорогими порівняно з конкурентами, ви обіцяли сюрприз (без уточнення дати) тому я й запитав чи довго ще чекати, а ви запитуєте чи є в мене автомобіль, скажіть вам не здається дивним це запитання? :P

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 17:14 
Офлайн

Wandering
Цитата:
Щодо першого пункту, то ви цілком праві, дати не вказували

от і ладнінько - далі читатати не хочу бо "многа букав"

Цитата:
Так я не спеціаліст

ряз

Цитата:
але тільки на роботі, тому що іншої можливості немає

два

Цитата:
тарифні плани від Yes є невиправдано дорогими порівняно з конкурентами

Мотивація штука цікава, просто не всі здатні її зрозуміти. На данний момент я не можу зрозуміти вашої мотивації користуючись навіть середньостатистичним тарифним планом 1024/0.05 Мб мати 1Гб за 50$ якщо можна отримати його ж на цій же швидкості скажімо за 20$ + мати в догонку в районі 10 гіг на швидкості 48к по суті на шару.

Цитата:
тому я й запитав чи довго ще чекати

Ви намагались констатувати факт надання недостовірних данних (по простому кажучи брехні) з мого моку. В результаті ви зараз намагаєтеся виправдовуватись і довести мені що це не так.

в цьому ракурсі

Цитата:
скажіть вам не здається дивним це запитання?

Ні, не здається. Я задав чітке і повністю зрозуміле запитання на яке ви не можете відповісти вже цілу сторінку.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 17:54 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Цитата:
Nightfly пише:
от і ладнінько - далі читатати не хочу бо "многа букав"

а варто читати, тому що слова вирвані з контексту часто змінюють суть думки.
Цитата:
Nightfly пише:
Мотивація штука цікава, просто не всі здатні її зрозуміти. На данний момент я не можу зрозуміти вашої мотивації користуючись навіть середньостатистичним тарифним планом 1024/0.05 Мб мати 1Гб за 50$ якщо можна отримати його ж на цій же швидкості скажімо за 20$ + мати в догонку в районі 10 гіг на швидкості 48к по суті на шару.

Мені в день достатньо 30мб. на роботі щоб пошастати по форумах та переглянути улюблені портали, працюю 10 днів, загалом 300мб.х 0.02$=6у.о. в місяць.

А якщо брати тарифні плани від оптіми, то з 8 вечора 1гб. коштує 5у.о. на швидкості 2мбіт. чому в Yes цілодобово однакова ціна за мб.?
Цитата:
Nightfly пише:
Цитата Так я не спеціаліст

ряз

А що ви вважаєте що якщо людина не спеціаліст, то вона не може зрозуміти, що тарифний план одного провайдера дорожчий від іншого?

І давайте домовимось не згадувати про автомобіль, ви ж теж мені не відповіли на запитання чи є у вас літак, але я ж не ображаюсь і не тицькаю вас носом у це запитання :idea:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 лютого 2008, 18:14 
Офлайн

Nightfly,ну я тоді хотів би вибачитися за "понтовий формат" просто я не є профессіоналом у цій справі,а про прокидування портів я сказав з приводу того що це одна з речей з якою в мене відношення на "ви".Просто на ОГО якщо швидкість погана і взагалі і-нет глючить треба попробувати

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 21 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 163  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення