|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
romm
|
Додано: 10 січня 2008, 23:16 |
|
З нами з: 14 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 93 Звідки: Коломия
|
Почитав Ваші глибокодумні, критичні, самокритичні, справедливі (в окремих випадках і окремо відведених місцях) міркуваннях з приводу шкідливості паління і без найменших докорів сумління (ооо, жах!!!), з насолодою затягнувся цигарковим димом.
Шановні, якшо й далі прямувати цим руслом, то неважко довести, що й дихати шкідливо: ач скільки нечистот потрапляє в атмосферу внаслідок жадібної життєдіяльності "найвищого" творіння природи, і взагалі життя шкідливе, бо від нього постійно чомусь вмирають...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 10 січня 2008, 23:35 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: Ars longa, vita brevis est
Пане romm поясніть будьте ласкаві недалекому, що означає ars
А з рештою з вище написаного абсолютно згоден,кожен вбиває себе в міру своєї дурості та фінансових можливостей. Перекур. :gm:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
romm
|
Додано: 10 січня 2008, 23:50 |
|
З нами з: 14 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 93 Звідки: Коломия
|
Дослівно, чи в контексті?
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 11 січня 2008, 02:52 |
|
|
Цитата: Kapitano пише:
що означає ars
Мистецтво, або на крайняк наука. А життя дійсно коротке, то чого самому собі його ще і вкорочувати?
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 11 січня 2008, 17:59 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Мені цікаво знати! У 1592 Колумб привіз тютюн в Європу. Це було 516 років тому. І вже 516 років люди самі себе травлять, ще пак не тільки себе, а й тих хто поруч. Скільки ще років пройде поки люди зрозуміють що вони з собою роблять :?:
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 січня 2008, 23:38 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: S.P.Y. пише:
Мені цікаво знати! У 1592 Колумб привіз тютюн в Європу. Це було 516 років тому. І вже 516 років люди самі себе травлять, ще пак не тільки себе, а й тих хто поруч. Скільки ще років пройде поки люди зрозуміють що вони з собою роблять
Та ж не тільки курять, але й то-во... наливають. Що, не "розуміють що вони з собою роблять"?
А що тільки не курять... Тютюн - то дрібнички.
І наші далекі-далекі предки також палили. Років 10 тому назад біля коломийської торговиці (на зарінку) бачу чоловіка що продає всякий хлам і в тім числі чеканку 20х30 см.: традиційне зображення - князь Святослав Завойовник, сидить схрестивши ноги, чуб загорнутий на потилицю, у вусі кільце, смалить здоровенну файку (внизу підписано "Святослав Великий").
Підходжу:
- То Святослав?
- Святослав Великий!
- А чо він люльку курит?
- Ну, а як? Курит, бо хоче курити!
От і все! :D
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 січня 2008, 00:01 |
|
|
Я признатися колись давно ше при совітах чув по радіо передачу і там була одна тема "що курили наші предки" малася на увазі до колумбова епоха.Розповідалося про різні суміші трав,які навіть приносили користь ,малося на увазі при курінні. За що купив ,за то продаю. :gm:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 12 січня 2008, 01:12 |
|
|
Розповідалося про різні суміші трав,які навіть приносили користь Та в нас і зараз є багато любителів покурити всякої травички. :D .
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 січня 2008, 11:42 |
|
|
Не те малося на увазі... ну я серйозно.А на рахунок покурити всякої тра вички ставлюся дуже негативно.А для розслабитись то на мій вік і горілки хватить. :ck:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 січня 2008, 13:53 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
А на рахунок покурити всякої травички ставлюся дуже негативно. я теж! :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |