|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
HAMBA
|
Додано: 04 січня 2008, 07:35 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 750 Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
|
Цитата: Yo)!( пише:
Это лож, максимум за 3 часа должны справиться. А на практике 10 минут, вводят названое тобой имя, выводится фотка, для идентификации и все данные, в том числе и о регистрации.
Певно Ви вже досвід маєте, бо так ствердно говорите. :D
_________________ Ніколи не здавайся!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 04 січня 2008, 15:40 |
|
|
А на практике 10 минут
А ви часто таке практикуєте? :D
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 січня 2008, 16:08 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: emerald пише:
Якщо історичний аспект брати, то взагалі не зрозуміло, по-якому це Крим мав би бути іх. Та якби не Сталін, там би вжитті ні одного москаля не було б. А от Хрущьов нармальний пацан був (хоть щось добре для України зробив) , москалі його напевно дотепер згадують не злим тихим словом.
В противагу Москва приведе інші доводи, "досталінські" : російсько-турецька війна (Нахимов, героическая защита Севастополя...).
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 04 січня 2008, 16:31 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Крим був, є і мав би бути татарським, як би не хотіли іншого ми чи москалі.
Питання в іншому - в складі якої країни Крим хотів би бути татарським?
Я не впевнений, що Україна, Росія, ООН чи будь-хто зацікавлені в незалежності Криму.
Не забуваємо і про наступне:
практично ВСІ комунікації Криму, а особливо вода, звичайна прісна вода - з України. Без України у Криму два шляхи - стати пустелею або ж вкладати мільярди в водо-газо-електропостачання - звідки? Правильно, через Керч - з Росії...
Висновки очевидні?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 січня 2008, 17:17 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Это лож, максимум за 3 часа должны справиться. А на практике 10 минут, вводят названое тобой имя, выводится фотка, для идентификации и все данные, в том числе и о регистрации.
Пане Yo)!(, ви забули додати: "Двойка тебе!" :D
Взагалі-то це не "лож", так само як і те, що КОАП РФ - також не "лож".
Дійсно, на це відводиться 3 год, "за исключением... "
Якщо справа стосується "порядка пребывания на территории Российской Федерации" - тоді "на срок не более 48 часов".
Я написав 24 год, а не 48 як сказано в КОАП РФ. Може й самі здогадаєтесь?
Можна довго про це балакати, але далі буде офтоп...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 січня 2008, 17:38 |
|
|
Цитата: pent@gon пише:
практично ВСІ комунікації Криму, а особливо вода, звичайна прісна вода - з України. Без України у Криму два шляхи - стати пустелею або ж вкладати мільярди в водо-газо-електропостачання - звідки? Правильно, через Керч - з Росії...
Висновки очевидні?
Можна зробити ще одне припущення.
Татарам може усміхнутись інша перспектива.
Кримські кипчаки - колишні васали Оттоманської Порти: багатовікова суміжна історія, спільна віра і багато ще чого спільного...
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 04 січня 2008, 17:49 |
|
|
Висновки очевидні?
Та Росії напевно вигідніша така ситуація, яка є зараз. Всі проблеми падають на шию України, а вони тільки тим і займаються, що добавлябть нам цих проблем.
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 04 січня 2008, 18:37 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Та Росії напевно вигідніша така ситуація, яка є зараз. Отож бо! "Севастопольгорадрускойслави", оті всі Лужковські приколи, підбурення людей - це квіточки. Пенсію тим саветскім пенсіонеркам платить Київ наразі :D
А під шумок Крим успішно і ефективно дерибаниться і розпродується і, повірте, новітньому законному власнику, наприклад, Ласточкіна гнізда глибоко по-барабану - російський Крим чи татарський чи молдавський - аби туристи були і копійки текли рікою.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 04 січня 2008, 20:47 |
|
|
Отож бо! "Севастопольгорадрускойслави", оті всі Лужковські приколи, підбурення людей - це квіточки. Пенсію тим саветскім пенсіонеркам платить Київ наразі
А під шумок Крим успішно і ефективно дерибаниться і розпродується і, повірте, новітньому законному власнику, наприклад, Ласточкіна гнізда глибоко по-барабану - російський Крим чи татарський чи молдавський - аби туристи були і копійки текли рікою.
Та звичайно, я за те і кажу, що під шумок там такі дєла творяться :shock:
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 06 січня 2008, 15:30 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Ну, а якшо сказати що паспорт забув дома і прикинутися корінним москвічом? То що, у відділення заберуть?
Коренным москвичом прикинуться не удастся. Для этого, как минимум нужно научиться а-кать и шо-кать.
Соответственно и москвичу здесь не удастся прикинуться петербуржцем. Говорим мы немного по разному иногда до полного непонимания смысла сказанного.
:(
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |