|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Skier
|
Додано: 31 грудня 2007, 20:19 |
|
|
Цитата: Wandering пише:
Та не треба так хвилюватись, шановний, ніхто вам рот не закриває, просто прохання таке, якщо не можете сказати, то не починайте, всеодно толку від цього ніякого, хіба будемо знати, що ви вмієте тримати "язик за зубами"
Я й так багато чого корисного сказав. Смисл того, що я тут буду вам пояснювати яку там апаратуру ставлять і т.д. я ж пояснив що мають зробити до кінця Січня, коли зроблять абонентам будуть доступні всі зазначені тарифні плани.
Цитата: А якщо повернутись до теми, то скажіть, якщо не секрет, чому Укртелеком збільшує швидкість для існуючих абонентів, а от для тих хто б хотів підключитись не створює технічної можливості?
Що ж до цього питання скажу, що в наступному році планується відкрити цю послугу для інших абонентів. Коли це вже буде я не скажу, оскільки на днях змінив місце своєї роботи, тому вже не буду в курсі всіх подій які відбуватимуться в коломийському відділенні Укртелекома.
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 31 грудня 2007, 22:23 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 167 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Inkognito
|
Цитата: Skier пише:
Я й так багато чого корисного сказав.
Будь-ласка, якщо Ви знаєте якісь відомості на рахунок відкриття номерів 4-8 для ОГО (під ADSL), то обнадійте - по можливості ?
Наперед вдячний.
_________________ Хто шукає, той завжди знайде.
|
|
 |
|
 |
Skier
|
Додано: 01 січня 2008, 19:35 |
|
|
Цитата: foka пише:
Будь-ласка, якщо Ви знаєте якісь відомості на рахунок відкриття номерів 4-8 для ОГО (під ADSL), то обнадійте - по можливості?
Приблизно 2-3 квартал 2008 року, інформація не сто процентна, оскільки залежить від багатьох факторів звичайно фінансових,якщо виділить гроші на це область то в таких термінах планують ввести.
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 01 січня 2008, 23:44 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 167 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Inkognito
|
Цитата: Skier пише:
Приблизно 2-3 квартал 2008 року
Дякую.
М-да це трохи довго чекати :( На жаль.
_________________ Хто шукає, той завжди знайде.
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 02 січня 2008, 17:44 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
Перечитав весь топег, так починаю з першого, думаю шо думка "мало кому потрібен стабільний нет" не то шо недоречна, а взагалі не можлива для сприйняття, уявіть собі шо вам вислали життєво важливу інфу на мило, а ви не можете її витянути... вот далі.. - на рахунок того, що більшість тяне нет для ігор і тд. і тп. особисто я поставив для власного розвитку, і бажанням розвивати сайт... до цього сидів з мобільного телефону, від Life типу 1 гб за 30 грн...
Зараз задовольняюся тарифом Безлімітний "Доступний" за 10$ в місяць, власне тариф повністю влаштовує + постійно стабільний, тобто,що пообіцяли те маю, сиджу через DSL...
В знайомого часто сидів через УкрТелеком,повний сакс, постійні дисконнекти + не завжди мона законектитися...
в загальному поки що Yes задовольняє, що заплатив - те маю, хотілося б дешевше, але... :b_:
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 02 січня 2008, 21:15 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Цитата: ©hiky® пише:
УкрТелеком,повний сакс, постійні дисконнекти + не завжди мона законектитися..
Коломия... практично неіснуюча інфраструктура і АТС побудовані в 30-х роках нічим добрим для пересічного Коломиянина не світять. Їх теж можливо зрозуміти. Можливо в нормальних містах і в нормальних умовах воно і працює адекватно але скільки споглядав в клієнтів ОГО стільнки й спостерігав пакетлоз.
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 02 січня 2008, 23:53 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: ©hiky® пише:
Перечитав весь топег, так починаю з першого, думаю шо думка "мало кому потрібен стабільний нет" не то шо недоречна, а взагалі не можлива для сприйняття, уявіть собі шо вам вислали життєво важливу інфу на мило, а ви не можете її витянути...
В любого провайдера бувають проблеми, якщо для вас так важлива надійність, то потрібно мати 2 варіанти, я наприклад постійно користуюсь безліміткою від Оптіми, а вразі проблем з сервісом вкл. YES, але це буває дуже рідко, тому що за 2 місяці в Оптіми було тільки 2 рази відключали нет, тому що там щось модернізували і з них один раз вночі.
Цитата: Nightfly пише:
Коломия... практично неіснуюча інфраструктура і АТС побудовані в 30-х роках нічим добрим для пересічного Коломиянина не світять.
Через такі АТС нет не пускають, ставлять нові і будемо надіятись, що це діло піде швидше, бо хочеться побачити ті 4мбіт не гарантованої швидкості за 50у.о., в YES за ці гроші можна взяти аж 128кбіт, зате гарантованих :D
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 03 січня 2008, 03:11 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Wandering,
жаль... а в мене вже починала зароджуватись думка, що до вас таки дійшло...
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 03 січня 2008, 03:34 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Nightfly не шкодуйте, ну хочеться мені побачити того халявного нету з величезною швидкістю :D
Ось що пишуть люди, які вже користуються:
Цитата: ш как - реально на вход дает 2 мегабита? :)
Майже так, з нормальних сайтів качаю 240-245 кб/сек
виходить 50 метрів за 3-4 хвилини
і це за 50 у.о., не можу повірити, цікаво чи довгим буде таке щастя :?:
|
|
 |
|
 |
©hiky®
|
Додано: 03 січня 2008, 05:46 |
|
З нами з: 27 жовтня 2007, 03:00 Повідомлення: 556 Звідки: Коломия
|
Цитата: Nightfly пише:
жаль... а в мене вже починала зароджуватись думка, що до вас таки дійшло...
жжош :D
Цитата: Wandering пише:
і це за 50у.о., не можу повірити, цікаво чи довгим буде таке щастя
от і я не можу повірити...
з.и. після того як я перечитав топег, в мене практично зникли всі питання, залишається чекати якийсь сюрприз нам покаже Yes...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |