|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
emerald
|
Додано: 05 червня 2008, 02:28 |
|
|
Цитата: exp пише:
чув, лиш би він нашим не попався, зараза...
Якщо так буде, то Мілан може попасти якраз на Шахтар (тфу-тфу, треба по дереву постукати) , бо він буде не сіяний. Так що краще, щоб ЦСКА найшло гроші на ЛЧ. Хоча, я чув, що болгарська федерація хоче якусь там аферу замутити, щоб вийшле Левскі.
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 05 червня 2008, 12:11 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
Цитата: [URL=http://football.ua/italy/news/39977/page3.html]Милан начал переговоры по Шевченко[/URL]
Вице-президент россо-нери Адриано Галлиани провел встречу с исполнительным директором Челси Питером Кеньоном.
Чекали довше - почекаємо меньше. :?: :D
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 05 червня 2008, 14:14 |
|
|
Цитата: У вівторок нападаючий "Арсенала" Євген Селезньов вирішив, в якому клубі проведе майбутній сезон.
Нагадаємо, що два останні роки вихованець "Шахтаря" провів в лавах столичних "канонірів" на правах оренди. Після закінчення угоди зі столичним клубом один з кращих бомбардирів чемпіонату зустрівся з керівництвом донеччан і продовжив з "гірниками" контракт строком на 5 років.
"Я довго думав, що для мене краще - "Шахтар" чи "Арсенал". Донецьк моє рідне місто, я хочу тут грати, - зізнався Селезньов, - Вчора зустрічався з президентом і генеральним директором клубу. Зваживши всі "за і проти", я зробив свій вибір на користь "Шахтаря". Я чудово розумію, що мене чекає серйозна конкуренція. Але якби я не був впевнений в своїх силах, то не став би підписувати контракт. Завойовуватиму місце в основі. 18 червня поїду з командою на перший збір".
Я нього вірю, та й Гладкий теж не сказав своє останнє слово, одним словом буде весело. :arrow:
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 05 червня 2008, 15:53 |
|
|
Цитата: Чемпіон Болгарії ЦСКА (Софія) не братиме участі в Лізі чемпіонів.
Це рішення було ухвалене сьогодні на зустрічі Болгарського футбольного союзу через те, що ЦСКА не зміг пройти ліцензування.
"ЦСКА не братиме участі в Лізі чемпіонів УЄФА 2008/2009, і це остаточне рішення", - сказано в заяві БФС.
ЦСКА завоював право на участь в Лізі чемпіонів з третього відбірного раунду, проте клуб не зміг розплатитися з боргами численним установам і спонсорам, тому був позбавлений ліцензії.
Швидше за все, армійський клуб в цьому розіграші Ліги замінить срібний призер чемпіонату "Левскі".
Все вирішено. :cl:
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 05 червня 2008, 15:59 |
|
|
Цитата: jar4uk пише:
Чекали довше - почекаємо меньше.
Та вони вже переговори ведуть з того часу, як тільки Шева в Челсі пішов. :D
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 05 червня 2008, 15:59 |
|
|
Пара Гладкий - Селезньов має всішанси стати найсильнішою в Україні, але для єврокубків , думаю, вони ще не годяться.
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 05 червня 2008, 16:13 |
|
|
Цитата: emerald пише:
Та вони вже переговори ведуть з того часу, як тільки Шева в Челсі пішов.
Цей раз кажуть, що це вже по серйозному.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 05 червня 2008, 18:32 |
|
|
Цитата: exp пише:
дуже правильна думка, звичайно, на заміни будуть виходити 100%, але є Бандун і інші...
Напевно в ЛЧ це буде найслабша ланка.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 05 червня 2008, 18:33 |
|
|
Цей раз кажуть, що це вже по серйозному.
Ще велике значення буде мати, хто стане тренером Челсі.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 05 червня 2008, 18:34 |
|
|
Швидше за все, армійський клуб в цьому розіграші Ліги замінить срібний призер чемпіонату "Левскі".
Так в понеділок закінчилась подача заявок в УЕФА. А БФС подали ЦСКА, так що , напевно, там вже нічого не придумають.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |