|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 09 грудня 2007, 05:35 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
І я так само, як і Ви!
Що стосується вологодських, навряд чи очі у них хижі, бо дуже вони вайлуваті. "Спят - как кони в хомуте"!. Хижі - то скорше москвичі і пітєрські. Через то й кажуть в Росії: "Ленинградцы, москвичи - ... и ..."! :D
Ще з XVIII в. в Росії саме вологодських набирали в різного роду внутрішні війська. Звідси відомий вислів: "Вологодский конвой шутить не любит. Шаг влево..."!
Основна частина сільського населення проживала (та й сьогодні проживає) в дуже диких місцях. Тому "розговорити" такого жителя не так просто. Для конвойних - це просто "золота" кандидатура!
(Відомо, що тільки Софія Блювштейн із Одеси (Сонька - Золота Ручка) зуміла розбалакати вологодського "старшего охранника", коли була на Сахаліні і вчинила втечу. Але то вже - з іншої опери.)
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 10 грудня 2007, 13:59 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: yanychar написав:
Через то й кажуть в Росії: "Ленинградцы, москвичи - ... и ..." служив я і з ленінградцями, і з москвичами... велика різниця між ними :D
|
|
 |
|
 |
strilets
|
Додано: 10 грудня 2007, 23:43 |
|
|
Я також відрізняю Пітерських від Московських.
Пітер в цілому на дві голови вище за москву. можливо тому що Пітер був дворянською столицею, а москва пролетарською.
Щодо вологодських, то справді тупих і диких було десь чоловік з 5-7, і всі в охороні, інші - шофери і т.ін. Просто ці що в охороні запам’ятались більше.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 11 грудня 2007, 00:10 |
|
|
Цитата: strilets написав:
Пітер в цілому на дві голови вище за москву. так... пітерці у нас були серйозні хлопці, а москвичі - всі при канцелярії :D
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 грудня 2007, 01:20 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: strilets написав:
Пітер в цілому на дві голови вище за москву. можливо тому що Пітер був дворянською столицею, а москва пролетарською.
Однак, саме в Пітері гепнула Аврора, розгромили Зимній і кронштадтський матрос Желєзняк витягнув на сцену "пулємйот". (де було тоді дворянство? певно в корчах п'яне спало!)
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
lykava-kiwka
|
Додано: 13 грудня 2007, 01:07 |
|
|
привіт! я дуже рада що нарешті зможу з вами спілкуватися! :)
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 грудня 2007, 01:49 |
|
|
Цитата: lykava-kiwka написав:
привіт! я дуже рада що нарешті зможу з вами спілкуватися! Привіт! :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 грудня 2007, 02:08 |
|
|
Цитата: Paranoik написав:
где про любимый город детства написано ви з Коломиї родом? 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |