|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
nightfly
|
Додано: 06 грудня 2007, 17:42 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Wandering
Цитата: Думаю з цим ви сперечатись не будете.
не вірю... дійшло таки... мої зусилля донести до вас що певна якість коштує певних грошей не були марними :))
Цитата: Працюю в гральному бізнесі
а можна трішки точніше? ;)
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 06 грудня 2007, 19:39 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Цитата: не вірю... дійшло таки... мої зусилля донести до вас що певна якість коштує певних грошей не були марними Smile)
А я й не збирався когось запевнювати в тому, що можна задешево купити якісні послуги, просто хотів показати, що більшості потрібен дешевий нет, а не якісний. Гляньте скільки людей користується нетом від Укртелекому, давніше сам лазив по неті щоб знайти відгуки про погану якість, але на моє здивування більшість задоволена.
Nightfly. Цікаво чи YES наступного року в лютому буде знижувати свої тарифи чи все залишиться по старому, конкуренція невелика, але вона вже є?
Цитата: а можна трішки точніше? Wink
Ну як точніше, гральні автомати, "АЗАРТ, ВшГРАШ, ЗАДОВОЛЕННЯ" :)
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 06 грудня 2007, 20:01 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Цитата: конкуренція невелика, але вона вже є?
вона завжди була а не "вже є" - засім ми перманентно зменшуємо ціни і працюємо над покращенням якості звязку та обслуговування користувачів.
Цитата: Цікаво чи YES наступного року в лютому буде знижувати свої тарифи чи все залишиться по старому
як тільки так зразу ;)
За всіма економічними законами в умовах розширення попиту та конкуренції - ціни мають тенденцію до зниження (самі розумієте - чим більше користувачів тим більше все виходить на промисловий рівень, що призводить до падіння цін та підвищення якості - доведено ще Фордом)
Цитата:
Ну як точніше, гральні автомати, "АЗАРТ, ВшГРАШ, ЗАДОВОЛЕННЯ"
Колись я вкинув 50 копійок(перший і останній раз в житті) в автомат на сотці - було гарно і випало біля 35 гривень. Можна мені такий самий шанс на всіх інших автоматах? А ще я бачив як людям випадало і більше грошей з інших автоматів - а можна і мені таксамо за тих же 50 копійок і з моїм же шансом в 1:1 (тихий сарказм на тему нашої попередньої суперечки).
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 06 грудня 2007, 21:19 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 167 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Inkognito
|
[QUOTE]Wandering написав: конкуренція невелика, але вона вже є?[/QUOTE]
Можна детальн!ше ? На повному серьойз!. Де, як! розц!нки, яка швидк!сть ! що для того треба ?
Що ше э кр!м Yes ?
_________________ Хто шукає, той завжди знайде.
|
|
 |
|
 |
Skier
|
Додано: 06 грудня 2007, 22:09 |
|
|
Цитата: Донедавна використовували. Минулого тижня вони щось переключали. Так що зара можливо ситуація інша. Не перевіряв.
Не може такого бути, в Оптіми нема свого транспорту на Франківськ все йде через телеком це 100%.
Цитата: Можна детальн!ше ? На повному серьойз!. Де, як! розц!нки, яка швидк!сть ! що для того треба ?
Що ше э кр!м Yes ?
тут телкомівські тарифи http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/tariff/
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 06 грудня 2007, 22:43 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
foka
Насправді вибір не такий вже й великий, мобільний звязок відкидаєм як самий поганий, з тих що залишилось, то це супутник, але там нажаль ціни все ростуть і ростуть, безлімітних нормальних пакетів нема, переконався на власному досвіді.
Залишається ЄС та АДСЛ від Оптіми та Укртелекому. Укртелеком - дешево й сердито, Оптіма - трохи дорожче, але надійніше і тех підтримка на рівні.
Бачте у всіх є мінуси, в Єсі досить великі ціни, Укртелеком - практично відсутність тех підтримки, всі біди на ваші плечі, Оптіма, ну а що оптіма, оптимальний варіант, а якщо у вас ще й немає людського телефону, то це точно ваш вибір, тому що отримуєте номер від нової АТС з відповідною якістю та зручностями.
Колись крім Єсу варіантів практично не було, тепер кілька з*явилось, тому ми це називаємо конкуренцією :D
Цитата: Колись я вкинув 50 копійок(перший і останній раз в житті) в автомат на сотці - було гарно і випало біля 35 гривень. Можна мені такий самий шанс на всіх інших автоматах? А ще я бачив як людям випадало і більше грошей з інших автоматів - а можна і мені таксамо за тих же 50 копійок і з моїм же шансом в 1:1 (тихий сарказм на тему нашої попередньої суперечки).
На моїй зміні, найбільший виграш склав 21000грн. :arrow:
|
|
 |
|
 |
SAT
|
Додано: 06 грудня 2007, 23:38 |
|
|
народ привіт! хочу тьощі інет підключити. підкажіть плз який зараз краще. :)
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 07 грудня 2007, 00:22 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 167 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Inkognito
|
[QUOTE]Skier написав: тут телкомівські тарифи http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/tariff/[/QUOTE]
Укртелеком! Yes понятно.
Нажаль Укртелеком на ADSL поки лиш в деяких районах м!ста э. Тобто фактично нормального !нету нема - лиш д!алап :(
YES - це фантастичн! ц!ни - в 1,3-2 рази б!льш! н!ж по Укра!н!. :(
[QUOTE]Wandering написав:Оптіма, ну а що оптіма, оптимальний варіант[/QUOTE]
А де Оптіму подивитись? Остання над!я :).
Але як я зрозумів треба перший внесок довол! вагомий робити (п!дключення телефону, номер ! т.п.) плюс [QUOTE]Skier написав:в Оптіми нема свого транспорту на Франківськ все йде через телеком це 100%.[/QUOTE]це теж не дуже радує.
Моб!ла ! SAT - не рахуємо. Це для розваг.
_________________ Хто шукає, той завжди знайде.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 07 грудня 2007, 00:41 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
[QUOTE]foka написав:Моб!ла ! SAT - не рахуэмо. Це для розваг[/QUOTE]До речі у нас появився новий учасник - SAT, дивіться не спутайте!!! :D
|
|
 |
|
 |
SAT
|
Додано: 07 грудня 2007, 02:02 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |