Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Сторінка 9 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 163  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 грудня 2007, 19:38 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Вам не потрібно показувати, бо ви всеодно не хочете бачити і чути.
Стаття зрозуміла, але це теорія, а на практиці швидкість залишається стабільною, можливо при появі більшої кількості клієнтів можливі зміни на гірше, але на даний момент ситуація нормальна.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 грудня 2007, 00:19 
Офлайн

Повідомлення: 110
У вас тут атмосфера досить горяча.
Навіщо сперечатися кожний вибирає те що йому до вподоби.

Цитата:
Справа в тім, що це верхня планка, а не гарантована швидкість

Помиляєтесь це не верхня планка в 512 для технології ADSL2+ або SHDSL , просто це верхня планка для оператора, то це вже інше

Цитата:
. Достатньо всім одночасно почати щось качати в межах відпущеної полоси, і ви тут же відчуєте яка стане швидкість. Оце і є те що ви купуєте під маркою 256 кбіт/с чи 512кбіт/с . Залишається надіятись, що ваш провайдер при збільшенні кількості клієнтів буде відповідно розширяти свій канал

Повністю згідний, колись мав навіть 520кбит/с (Укртелеком), але при добавленні в нас клієнтів тепер маю 490-500кБит/с, але тут також є ньюанси, просто нереально щоб всі наші клієнти почали одночасно шось закачувати, є бізнесс абоненти вони тільки в робочий час забивають трафік, а ввечері звичайні юзери, ну і ми маємо можливість добавляти інформаційні потоки ми ж за них не платимо (як можна платити самому собі)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 грудня 2007, 16:17 
Офлайн

Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
Wandering, можна запитання - ви працюєте? А чим займаєтесь?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 грудня 2007, 16:30 
Офлайн

Повідомлення: 84
Пане Nightfly, так все-таки, скільки грошей ви особисто витрачаєте на інтернет щомісяця?
І у вас такий гарний підпис free bsd user, а скріншот де показана гарна швидкість віндовий...?
То скрін з вашого коп’ютера?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 грудня 2007, 16:41 
Офлайн

Повідомлення: 84
Nightfly. Наскільки я бачу, отут http://www.yes.net.ua/forusers.html немає такого тарифного плану як у вас швидкість (наскільки я розумію 441+торенти це десь 4096?), на йесі 2048/2048 коштує 650$, то скільки має коштувати 4096ш? Невже ви такий багатий? І, як не секрет - де в нас підключають на такій гарній швидкості?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 грудня 2007, 17:15 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Nightfly. Працюю в гральному бізнесі і маю достойний заробіток та досить багато вільного часу.

Я розумію, що надійний та швидкісний інтернет коштує справді великих грошей, але погодьтесь, ми проживаємо в місті де більшість юзерів котрі підключаються до нету роблять це за ради розваг, тобто фільми, ігри, музика, тощо.
Тобто зрозуміло, що якщо ми запропонуємо йому гарантований канал в 512кбіт/с за 200у.о. або не гарантований за 50у.о. то сумніву немає, що вони оберуть :) навіть якщо той канал буде в два рази вужчий, тобто 256кбіт/с, то вигідно буде всеодно.

Якщо для вас потрібна надійність за любі кошти, то звичайно вам професійний нет, а для більшості вистачить 512 кбіт за 250 грн. нехай і з негарантованою швидкістю.
Думаю з цим ви сперечатись не будете.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 грудня 2007, 17:39 
Офлайн

Повідомлення: 798
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
Romi4
Цитата:
І у вас такий гарний підпис free bsd user,

стаж роботи/адміністрування *nix - з 99 року, а ви хотіли мені у писок чимось потицяти?

Цитата:
де показана гарна швидкість віндовий...?
То скрін з вашого коп’ютера?

ssh вже відмінили? Ви не знали шо нікслайк як десктопне рішення не котується?

Цитата:
Невже ви такий багатий?

хочете позазирати мені у кишеню? мама не казала шо це не гарно? :)

Цитата:
І, як не секрет-де в нас підключають на такій гарній швидкості?

Технічно ми в принципі можемо її вам надати, можна і 10мбіт при вашому ж бажанні.
Для того аби дізнатись про умови підключення а також обговорити інші технічні деталі ви можете звернутися за адресою вул. Валова 17 2 поверх - YES ISP.

Якщо ви дійсно зацікавлені і платоспроможні для такого рішення - велкам, в іншому випадку я не бачу сенсу вести з вами цей "трьоп".

Romi4
не раджу переходити зі мною на особистості.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 9 з 163 [ 1626 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 163  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Інтернетрі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення