Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Сторінка 20 з 82 [ 811 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 82  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 листопада 2007, 23:10 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
Із всього вищесказаного ясно тільки одне: місіонерська робота церкви в Галичині і в Коломиї, зокрема - явно недостатня. Може занадто голосно сказано, але окрім, як безпосередньо в церкві, яка ще ведеться роз"яснювальна робота? Не дивно, що задаються такі питання, а пан pent@gon потім: "Шо це було? До чого?" А оте й було!
А що ж Ви хотіли?...
Так уже сталось, що віросповідання, взаємовідносини конфесій, етногенез галичан - це все намертво зв"язано. І ми не знаємо що з тим тепер робити, бо не знаємо, що треба робити взагалі?...
"Что делать"?

Ви собі уявіть, що у Галичині (як в Росії) маса конфесій: мусульмани (сунніти, шиїти, вахабіти), дзен-буддисти (і ще якісь буддисти, котрі не такі, як усі), синтоїсти, конфуціани (Я не дармо це говорю. На Сєвєро-Западі Росії практично половину любого шмоткового ринку (тут кажуть - "барига") тримають в"єтнамці). А крім того - ціла копиця таких: "Дом горшечника", "Богородичный центр", "Центр саентологии", "Объединение христиан-молокан" (то - старообрядці-розкольники), "Христианское общество никониан" (Відому картину "Боярыня Морозова", напевно усі виділи) і т.д., і т.п.
Якби це все упало на нас - отто-то весело було би?...

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 листопада 2007, 20:20 
Офлайн

Повідомлення: 859
Цитата:
Акція “Відповідаємо на закиди Свідків Єгови”
4 листопада Молодіжна Християнська Організація “Діти Світла” м.Коломия розпочала акцію “Відповідаємо на закиди Свідків Єгови”.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 05 листопада 2007, 21:01 
Офлайн

Повідомлення: 1081
Цитата:
4 листопада Молодіжна Християнська Організація “Діти Світла” м.Коломия розпочала акцію “Відповідаємо на закиди Свідків Єгови”.
А в чому вона полягає? Як відбувається?
Цитата:
Ну у мене тут просто. Я ніколи не маю часу з ними розмовляти

А я не маю про що з ними розмовляти... :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 листопада 2007, 03:54 
Офлайн

Повідомлення: 39
Цитата:
А в чому вона полягає? Як відбувається?

Мета акції полягає на розповсюдженні листівок про деякі погляди(котрі, чомусь часто змінюються) свідків Єгови на такі речі як: Ісус, душа, земля, хрест,імя Боже, служіння,(це тільки те, що є в листівці) котрі суперечать в першу чергу здоровій логіці людини, котра,хоча б раз в житті читала Біблію, а також суперечать фактам описаним в Біблії, котру вони вважають, що досліджують, а насправді перекручують.
Для прикладу, я не зустрів, ще жодного "Свідка Єгови", котрий володів би однією із стародавніх мов, котра б дозволила йому досліджувати оригінал Святого Письма.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 06 листопада 2007, 14:19 
Офлайн

Повідомлення: 1081
Цитата:

+1 :arrow:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 листопада 2007, 20:24 
Офлайн

[QUOTE]борМан написав:Ну у мене тут просто. Я ніколи не маю часу з ними розмовляти.[/QUOTE]

[QUOTE]Oleg Kaminskiy написав:А я не маю про що з ними розмовляти... [/QUOTE]

Справді панове, дуже голосно звучить. "Звучит громко! Но..., - не впечатляет"!
Так воно і є: "не маю часу з ними розмовляти", "не маю про що з ними розмовляти". Ціка-а-а-во, а хто ж буде "з ними розмовляти"?...
(- Та-а-а-а, хтось там буде..., вони ліпше знають, як з тими розмовляти і де знайти час!).
Уявіть собі, що так само сказали би священники, котрі висадились у XV віці з Колумбом, в Новій Індії...

Я - католик. І прекрасно розумію, що на цьому форумі не можуть всі бути саме католиками. Само собою, тут присутні християни-католики (грецького обряду), християни-католики (римського обряду), християни-ортодокси (східних, можливо, не тільки східних, конфесій), є і християни протестантських конфесій.
Нічого "страшного" в цьому нема, зовсім не потрібно когось "затоптувати в землю" (навряд, чи хтось із вас зможе нині правильно сказати: котра із конфесій - законна, а котра - не дуже. І чому?). Спробуйте обгрунтувати.
Давайте, для більшої об"єктивності, приєднаємо сюди представників інших конфесій?...
Мюслімі, - які вам більше до вподоби?...

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 листопада 2007, 21:50 
Офлайн

[QUOTE]борМан написав:Той хто може довести свою правоту, або той кому нічого робити [/QUOTE]

Справді, ми всі зайняті, все кудись біжимо (бо, як не вспієш - начальство по шиї накладе).
В подавляючій більшості випадків прийшлось переконатись на власному досвіді.

Увечір дзвонять у двері. Відчиняю. "Здравствуйте, я хочу обратиться к Вам с новой вестью...". Бачу - в руках тримає брошури т.зв. "білого братства". Відповідаю: "шзвините, я - христианин-католик". Киває головою, іде дзвонити по інших квартирах... (початок 90-х).
Москва. ВВЦ. Я у відпустці, їду в Коломию. До поїзда ще 4 год. ждати. По доріжці до павільйону "Энергетика" зупиняє одна пані і починає щось балакати. В руках тримає товстелезні книги з кольоровими розмальваними обкладинками (Бхагават Гита, якщо я правильно то говорю). За одну книгу хоче 250 тис. руб. (94-95 роки, тоді ще мільйони в ходу були). Я кажу: "шзвините, я - католик". Зразу відходить в сторону і йде далі, без всяких слів.
Ярославль. На вулиці перепиняє чоловічок, середнього віку і каже: "Вы задумывались, когда-нибудь о Боге? Я хочу Вам рассказать...". Кажу: "Поинимаете, я - католик, униат". Витріщується на мене і без всяких слів іде далі.
Можете вірити мені, чи не дуже, але нащо, я став би брехати?

Розуміється, в Коломиї нікого не здивуєш тим, що ти є вірний греко-католицької церкви. Але
тут, на тебе так тріщаться, що аж самому страшно (а може, я й справді, такий страшний?!).
Зате, гордість з мене - так і пре! Знайте, - чия сила, і правда, і воля!!!

Вибачайте, пане борМан (я не знаю, якої конфесії Ви притримуєтесь), моя порада... самі знаєте яка. Однак, неможливо змінити те, що змінити неможливо...
А тому, Ви повинні відстоювати своє. Бо інакше - що Ви тут забули, на цій землі?...

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 09 листопада 2007, 02:25 
Офлайн

Повідомлення: 39
yanychar
борМан
Цитата:
А тому, Ви повинні відстоювати своє. Бо інакше - що Ви тут забули, на цій землі?...

Щоб не флудити подаю ссилочку на листівку, котру розповсюджують "Діти Світла"(на листівці нема символіки "дітей Світла", а на оригінальній, тобто тій, котру вони роздають є!). Там є кнопочка "Завантажити", ту листівку треба стягнути... :)

http://effata.lds.lviv.ua/effata_old/download.php?view.3

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 20 з 82 [ 811 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 82  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення