|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SPY
|
Додано: 14 жовтня 2008, 10:09 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Grindex, я ось не зовсім розумію:
хіба проблема заключається тільки в тому, що ви не знаєте як кинути курити?
|
 |
Капітан
|
Додано: 14 жовтня 2008, 11:32 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
[QUOTE] Yo)!( пише :Сигареты с фотографией раковых лёгких. Тайланд. Хорошая пропоганда.[/QUOTE]
Ага , ти думаєш , на то хтось дивиться ...ну може оден раз. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 14 жовтня 2008, 14:46 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
[QUOTE]SPY хіба проблема заключається тільки в тому, що ви не знаєте як кинути курити? [/QUOTE]
Думаю що знаю, як кинути курити, памятаю в один прекрасний момент я без нічого(таблеток-наклейок, нікотинових жувачок і кульчика в вусі) сказав собі що все, вистачить, і якось воно мені пішло, навіть не тягнуло, хоча десь-колись як Сталін - просив знайомих покурити біля мене, тому що подобався запах диму. І так я протримався без куріння 1,5 року, а в один переломний момент склалась одна неприємна ситуація, ось я на хвилі переживаннь попросив цигарку і після неї вже все, до тепер не можу тієї біди позбутись, адже знаю що воно мені нах не потрібно, здоров*я по-перше, а подруге по гаманцю б*є як не знаю що, в Україні ще куди не йшло, а тут мені за пачку 3,80 єнотів відстьогувати приходиться, дотогож кожного дня, десь колись ходжу до наших буссів і там можна за 30 є. взяти 10 пачок, ось так і крутимось, одним словом я вже наркоман.
Ось тут попробую зараз книжечку одну прочитати, а там якщо ні чого з того не буде піду на курси для тих хто хоче кинути курити може так хоч зможу це зробити...
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 14 жовтня 2008, 18:54 |
|
 |
 |
|
|
Grindex, ну в принципі так кажуть всі курці: кидаю, але або зламаюсь і знов почну або псля переломного моменту... та ладно - це справа кожного індивідуально...
До речі сьогодні у нас (добровільно-примусово) зібрали студентів і обговорювали тему куріння та наркоманії. Не мені вам розказувати, проте у мене склалось враження що те все робилось практично "для галочки", адже по реакції слухачів - я зрозумів - ви говоріть, що хочете - а ми все одно залишимось при своїх переконаннях...ІМНО :o
Хоча ті факти, що наводили - були досить сильними і їх оскаржити важко - але результату, що ця зустріч щось вирішила, змінила - я не побачив. :?
|
 |
Grindex
|
Додано: 14 жовтня 2008, 19:24 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Ви праві, і навіть двічі праві сказавши, перепрошую написавши, "це справа кожного індивідуально..."А відносно того що зібрали людей для такої спів бесіди то вже щось, у нас в 6 школі також для галочки багато чого робилось, але ніхто ні якого люду нікиди не збирав, все було тільки на папері, а тут вас зібрали щось росказували, тим більше по темі напевно, звичайно , можливо без вякого там ентузіазмо, але кому потрібно було почути той напевно почув. А результати то напевно Ви заскоро їх бажаєте бачити, мені щось важко повірити що після однієї такої зустрічі буде якесь чудо, але можливо комусь оті словааргументи запали в душу і з часом проросте якесь деревце і принесе свої плоди... :?:
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 15 жовтня 2008, 10:06 |
|
 |
 |
|
|
Не суперечуся - комусь то запало, но боюсь за день-другий випаде...
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 жовтня 2008, 10:57 |
|
|
Grindex дякую за лінк , зпомпав , буду тепер слухати , бо не маю часу читати.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 18 жовтня 2008, 19:15 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Курение убиваеД!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 18 жовтня 2008, 19:21 |
|
|
Цитата: Йож пише :Курение убиваеД!
Мэдлэнна но вэрна. :D
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 18 жовтня 2008, 20:25 |
|
 |
 |
|
|
оце дзигар...
капітан - ти теж сигарети береш у наших бусів?
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |