Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Сторінка 11 з 31 [ 301 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 31  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 жовтня 2007, 00:51 
Офлайн

Повідомлення: 556
До речі в цьому приміщенні ми хотіли організовувати концерт)) якби не деякі невдачі зі спонсорською допомогою...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 жовтня 2007, 00:56 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
[QUOTE]jar4uk написав:І далі ніц не видно... http://foto.mail.ru/mail/romagutsul/1/p-19.jpg (може вони у тебе запаролені?)[/QUOTE]

Пане jar4uk! Як Ви так угадали?
(від мене тіко-тіко гості пішли і я собі думаю: чи зара ту посуду мити, чи ну її, до дідька!)

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 жовтня 2007, 01:14 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
[QUOTE]yanychar написав:Пане jar4uk! Як Ви так угадали?
(від мене тіко-тіко гості пішли і я собі думаю: чи зара ту посуду мити, чи ну її, до дідька!)[/QUOTE]
Кажи шось по темі!.. :wink:
А лінк твій так і не працює... :roll:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 жовтня 2007, 01:33 
Офлайн

Та я знаю. Якийсь дідько поклав таріль з горбушою просто на клаву, і шкврок лимонних накидав. От культура москальска!

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 29 жовтня 2007, 01:51 
Офлайн

[QUOTE]yanychar написав:Та я знаю. Якийсь дідько поклав таріль з горбушою просто на клаву, і шкврок лимонних накидав. От культура москальска![/QUOTE]Ну і яке має відношення горбуша до теми: Чи буде збережена Коломийська архітектура? :?:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 жовтня 2007, 12:38 
Офлайн

Повідомлення: 86
[QUOTE]pent@gon написав:Oleg Kaminskiy, слухай, а котре там гінкго? Бо нам в школі показували, але я Бігме не памнєтаю вже...[/QUOTE]
Біля пам'ятника Трильовському, ліворуч - якщо заходити з бульвару Лесі Українки.

А стосовно деяких наших новобудов... Та хоча б отої що біля ткацької фабрики, понад смердючкою - то треба добру голову мати, аби їх так будувати. Ви уявляєте, яке там амбре буде влітку? Вікно дідька лисого відкриєш. Авто паркувати казна-де. Та ще й немалі гроші (а за даними Бормана ще й геть зовсім немалі) за тоте задоволення платити.
Нє, таки не бракує нам вар'ятів :(
Хоча, звісно, якби за незначну частинку тотих грошей почистити потічок, тоді воно зразу стає геть зовсім в іншому світлі...

[QUOTE]exp написав:
Цитата:
Чи буде збережена Коломийська архітектура?

Хто впізнає на якому будинку? Зображення[/QUOTE]
9-та школа? Цікаво, чия там вита пара так мальовничо звисає? :D

[QUOTE]romm написав:[QUOTE]zenyk написав:...А якщо серйозно, то навіщо в малолюдних вулицях тротуар з обох сторін. От вам і додаткове місце для стоянки. Та і в центрі від універмагу до ратуші можна безболісно врізати метрів два-три тротуару і додаткову стоянку стоянку зробити, а не ганяти руками автоінспекторів тих, хто не має де припаркуватися. [/QUOTE]

Правда-правда: а навіщо нам тротуари? А заодно і всю зелень під сокиру, а шо має дармо земелька пустувати, га? Отак в нас завжди: один йолоп
дурницю бовкне, ана другий день, глядь, аж на якійсь вулиці дерева вирізали, бо вони комусь заваджали "паркуватись"...[/QUOTE]
Ну, не варто все ж пересмикувати. В цілому проблема парковки, та й просто проїзду центром міста - вельми і вельми велика. Глянути хоча б на простійну пробку від автовокзалу до великої церкви. Я пішки з піцерії "Любава" до центру доходжу за стільки ж часу, скільки їде ввечері авто. Але зате маємо безподобний у своєму ідіотизмі тротуар по всій довжині цієї дороги (ну гаразд, не по всій - від готелю "Прикарпаття" до потічка біля суду) - шириною метри 2-3 і засаджений деревами посередині (!!!) В результаті і толку з того тротуару - нуль і проспект Грушевського завдяки відсутності місць для паркування перетворюється в односторонню вуличку (машини ж по обидвох узбіччях стоять). А урізати хоча б тотой метр, що між деревами і дорогою, по котрому й так ніхто не ходить... Але ж ні, зараз прибіжить хтось і почне волати про тротуари.
Отак в нас завжди: один йолоп дурницю бовкне, ана другий день, глядь, аж проспект і далі вуличка з одностороннім рухом.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 листопада 2007, 04:06 
Офлайн

Диво дивнеє, та й годі...
Життя таке трудне-е-е-е; податки такі луплять; ціни - у магазині, на базарі - то жах; газ, бензина (я мовчу)..., бідний нарід - на грані вимирання!

а машину нема де запарканити :twisted:

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 листопада 2007, 10:50 
Офлайн

Повідомлення: 377
[QUOTE]yanychar написав:Диво дивнеє, та й годі...
Життя таке трудне-е-е-е; податки такі луплять; ціни - у магазині, на базарі - то жах; газ, бензина (я мовчу)..., бідний нарід - на грані вимирання!

а машину нема де запарканити [/QUOTE]

а найвеселіше коли спробувати ту ситуацію іноземцям пояснювати - вони ж приїхали нас жаліти а тут в Коломиї ціни на оренду вищі ніж в центрі Берліна

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 01 листопада 2007, 22:40 
Офлайн

Повідомлення: 246
exp
A ja znaju ,wesnoju tam bude bank i administracijni prymiszczennia. :) :)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 02 листопада 2007, 01:52 
Офлайн

[QUOTE]Wiktoria написав:exp, A ja znaju, wesnoju tam bude bank i administracijni prymiszczennia.[/QUOTE]Де, не розумію?.. тут так багато всього... :D

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 11 з 31 [ 301 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 31  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Коломия та Івано-Франківщина

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення