|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
КрішнА
|
Додано: 12 жовтня 2008, 19:42 |
|
З нами з: 11 серпня 2008, 03:00 Повідомлення: 994 Звідки: Коломия
|
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
Якщо ваша "система розвитку" не передбачає отримання вічного життя та пізнання Істини (тої що в останній інстанції), можливо цю систему розвитку саму ще треба розвивати.
з Коломиї у Франківськ можна дістатись автобусом,можна на таксі а можна на машині знайомого чи власній..можна на жигулі а можна і на опелі?яки спосіб правильний а який ні?от мені особисто довподоби більше великим автобусом добиратись аніж на автомобілі.комусь більше подобається автомобільний спосіб..а комусь прикольно навить пішки туди йти))і що якийсь із способів тепер має бути єдино вірним?в результаті ж всеодно добераєшся до Франика
_________________ и смутился Дьявол, и увидел как ужасно добро (с)
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 13 жовтня 2008, 14:25 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: КрішнА пише:
смышнор тому що вона найкраща для тренера ы футболыстыв але не для волейболыстыв ы баскетболістів..при цьому тренер не каже що всі інші ігри це фігня і в то
Так все ж таки для Футболістів - футбол - найкраща гра?
Чи, може, граючи у хокей теж можна взяти омріяний кубок УЄФА?
Далі, покищо, немає про що говорити.
Мушу повторитися: у тебе немає порядку з думками. І, переважно, все, що ти, покищо робиш: засмічуєш теми порожніми коментарями.
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 13 жовтня 2008, 22:07 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
[QUOTE]КрішнА
Християнство позбавлене лояльності до інших релігій і його представники і послідовники не кажуть що інша віра теж вірна але там як і в нашій є свої недоліки і переваги.воно стверджує що виключно Х-во має єдино правильну точку зору а всі інші можуть її мати правильноюв тих моментах які співпадають із Християнськими догмами[/QUOTE]
А можна про це десь більш конкретніше прочитати, я щось там чув про середньовіччя, але тепер щось такого не чув і не бачив, чи Ви не підскажете де можна про це прочитати?
І ще ось таке запитання, хоч мені і дуже важко його сформулювати, але я постараюсь накльоцати на цій клаві те що в мене в голові твориться.
У Ваших роздумахдоказахзапитанняхвідповідях я ніяк не зміг (можливо це тому що мій розум обмежений, а не тому що Ви незрозуміло для інших висловлювали свої думки) розібратись в Вашій точці зору - тобто Ви виступаєте проти (можливо Ви і не виступаєте, а хочете справедливості, але я не знайшов іншого слова що б виразити моє запитання):
Конкретної Християнської конфесії. (Православья, Католицизм, Протистанство і т.д.)
Всього Християнства.
Всієї релігії (будь яка релігія).
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 15 жовтня 2008, 17:32 |
|
|
я виступаю проти будь яякої релігії яка себе вважає найкращоюд а інших найгіршими.люди собі мають право сповідувати яку хочуть релігію..особисто я вважаю що релігія непотрібна)люди всеодно у щось але віритимуть а релігійні ієрархи на цьому лише наживатись будуть)тому я вважаю не було б церков ашрамів мечетей і т.п. було б значно краще))і якби людив першу чергу покладались на здоровий глузд а не все що неможуть пояснити виправдовувати вірою то було б супер)
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 15 жовтня 2008, 17:35 |
|
|
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
Так все ж таки для Футболістів - футбол - найкраща гра? Чи, може, граючи у хокей теж можна взяти омріяний кубок УЄФА? Далі, покищо, немає про що говорити.
алше футболісти не кажуть що всі мають грати лише у футбол..це вже "на цвет и бред товарищей нет"комусь подобається баскетбол комусь футбол це справа смаку.а те що навить можливло футболіст переконаний в тому що футбол найкроаща гра у світі а все решта фігня від цього думка фйутболіста фактом не являється)
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 15 жовтня 2008, 17:38 |
|
|
А можна про це десь більш конкретніше прочитати, я щось там чув про середньовіччя, але тепер щось такого не чув і не бачив, чи Ви не підскажете де можна про це прочитати?
спитайте у священника Християнського почитайте біблію.))і там і там твердження про виключну правоту Х-ва.
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 15 жовтня 2008, 19:21 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Цитата: я виступаю проти будь яякої релігії яка себе вважає найкращоюд а інших найгіршими.люди собі мають право сповідувати яку хочуть релігію..особисто я вважаю що релігія непотрібна
Якщо я правильно зрозумів, Ви бачите будь-яку релігію як інструмент для того щоб ієрархи цих релігій наживались на своїх віруючих? Дуже добре. і таке ще запитаннячко Ви часто подорожуєте, ну за кордоном буваєте, але закордон не близький а дальний ну там Азія, Блиський Схід, тобто цим питанням мені хотілось би взнати чи у вас був особистий контакт з різними релігіями, крім християнства.
Цитата: спитайте у священника Християнського почитайте біблію.))і там і там твердження про виключну правоту Х-ва
Спитатись я б спитався, але де є гарантія що один священник, ну два десять зможуть відповісти за всіх священників, дотого ж не впевнений що зможу почути якусь одну конкретну відповідь, а ось біблії було б цікавіше здається, але справа в тому що в мене часу не має зараз шукати, як що б Ви мені полегшили справу виславши де саме мені шукати я був би вельми вдячний....
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 15 жовтня 2008, 20:40 |
|
|
не їздив просто я спілкувався із представниками різних релігій так скажемо.люди всеодно будуть вірити у щось але в більшості випадків я вважаю як тільки зявляється релігійна ієрархія і заклади..вони нібито від імені бога/богів кажуть що як і кому робити..а коли релігія не відокремлена від держави це взагалі жах)
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 15 жовтня 2008, 20:43 |
|
|
кожен хто не вірує в Господа Ісуса Хримста нашого горітиме в гієні огненній(с)приблизна цитата із біблії колись найшов був..конкретних рядків непамятаю.і шукати лінь троха)
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 15 жовтня 2008, 20:50 |
|
|
Цитата: Grindex пише:
Спитатись я б спитався, але де є гарантія що один священник, ну два десять зможуть відповісти за всіх священників, дотого ж не впевнений що зможу почути якусь одну конкретну відповідь
а в них по цьому плану різних відповідей неможе бути..іновірці врятовуються в тому випадку якщо:1.Іновірець ніколи не чув про Христа і його вчення і таким чином неможе прийняти Х-во бо він незнає що приймати.
2.Іновірець має прийняти Х-во)
це принаймні позиція церкви)про Єговістів взагалі мовчу))
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: google [bot] і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |