Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Розділ для автолюбителів

Сторінка 11 з 89 [ 886 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 89  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2007, 16:43 
Офлайн

Повідомлення: 750
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
Безкоштовний сир тільки в пастці 8)

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2007, 17:13 
Офлайн

Повідомлення: 1428
Та ні, все нормально, я вважаю.
Реклама не обманює, а заманює.
Ніхто нікого не заставляє підписувати договір, ніхто нікому не заважає читати його...

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 16 серпня 2007, 20:36 
Офлайн

Повідомлення: 54
Прізвище, Ім’я: Гушулей Андрій
Якщо чесно сумбурна стаття і має мало відношення до реальних показників. Можу розписати свій приклад купівлі авто в кредит, банк "...", відділення в Коломих.

Інформація з статті:
Цитата:
«...». Широко разрекламировал акцию о предоставлении кредита на авто всего за 8,99% в валюте, не уточняя, что валюта – швейцарский франк. Реальная ставка в долларах 12,5%, в грн. 17,5%. Кроме того, клиент должен заплатить комиссию за предоставление кредита 100 грн., комиссию за открытие текущего счета 30 грн., безналичное зачисление денег 1,2%, госпошлина 0,1%. Не сказано и об обязательном страхование КАСКО от 3,91%.
Дополнительные платежи в сумме: 5746 грн. (7%)
Переплата за 5 лет: 45%
Реальная ставка в 1-й год: 18,95%

Вказано суму додаткових платежів без розподілу по тому куди ці платежі направляються. Із того що я переплатив за кредит:
1,5% суми кредиту банку - це є обов"язкове страхування життя + комісія за користування кредитом. (6000 у.о. * 1,5% = 450 грн)
50 грн - нотаріусу - реєстрація авто в державному реєстрі застав.
700 грн - нотаріусу - послуги, реєстрація договору кредитування.
50 грн - максимальна сума за перевід грошей автосалону.
Всьго приблизно 1250 грн.
Вся інша сума складає: реєстрація авто, податок в пенсійний фонд, страхування громадської відповідальності, страхування КАСКО. Думаю при покупці нового авто тут не зекономиш.
Не рахую 1250 грн великою ціною за кредит. Помітьте - більша сума переплати пішла не банку, а нотаріусу.

Прошу не рахувати сей пост рекламою послуг банків.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 17 серпня 2007, 22:21 
Офлайн

Повідомлення: 3
На мою думку, що кредитори в нашій країні це ті самі персони яким ми вже віддали свою
частку держави у вигляді майнових сертификатів. По тому ж сценарію-РЕКЛАМА(куда всі туда і я),
так само, тільки вже не 100%, а 21 - 40... :(

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 серпня 2007, 23:59 
Офлайн

Повідомлення: 859
Фотки цих карів можна подивитися тут: http://unian.net/ukr/news/news-209131.html
[QUOTE]Жіночий автомобільний інтернет-сайт Evecars.com підбив підсумки першого власного конкурсу на титул "Кращий автомобіль року", всі автомобілі-учасники якого були розбиті на 9 категорій, а в "абсолютному заліку" кращим був визнаний купе-кабріолет VW Eos. Члени журі обрали його за красиву зовнішність, відмінне шасі, пристосованість до повсякденних поїздок і місткість.

Ідеальним "першим автомобілем" журі сайту Evecars.com вибрало маленьку Fiat Panda, яка сподобалася їм за моторну поведінку на дорозі, зручний салон і зручність при тісній парковці.

У категорії "Маленький і красивий" виграв новий Mini, а в класі сімейних авто переможцем став Nissan Qashqai.

Кращою машиною для того, щоб возити дітей в школу, редакція Evecars вибрала семимісний Citroen C4 Picasso, а кращим сімейним позашляховиком став Hyundai Santa Fe, який завдяки парі додаткових сидінь у багажнику зміг обійти Land Rover Freelander і Honda CR-V.

Найкращим спорткаром, на думку жінок, є Audi TT, який випередив Mazda RX-8 і BMW 3-Series Coupe, а найбільш вдала машина для ділової пані - BMW 3-Series з кузовом седан.

Найбільш екологічно чистим автомобілем виявився "гібрид" Toyota Prius, ну а в категорії "найкрутіший кабріолет" переможцем став той таки VW Eos.

До журі цього конкурсу ввійшли сім жінок - редактори сайту Evecars.com і журналу Autocar, а також один чоловік, редактор популярного у Великобританії журналу WhatCar.[/QUOTE]

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 30 серпня 2007, 22:32 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Цитата:
Індійська компанія Tata завершує розробку своєї нової моделі, яка стане найдешевшим автомобілем у світі. Його вартість становить близько 100 тисяч рупій (близько 2600 доларів США). Очікується, що така машина надійде в продаж на місцевому ринку вже в другій половині наступного року, а з 2010 року в Європі і США.

Детальна інформація про нову модель поки не розголошується, проте раніше повідомлялося, що такий п`ятимісний автомобіль одержить бензиновий двигун об`ємом 600 кубічних сантиметрів. Машину планують випускати на заводі Tata в Східній Бенгалії, інвестиції в будівництво якого становитимуть близько 220 мільйонів доларів. Запланований обсяг виробництва - 250 тисяч автомобілів за рік.

У Tata сподіваються, що на 2010 р. продажі цієї нової моделі досягнуть 100 тисяч екземплярів за рік.

Щось би у нас таке зробили... але дивлячись на Таврію я уявляю що би з того було :D :D :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 серпня 2007, 00:31 
Офлайн

Повідомлення: 68
[QUOTE]exp написав:
Цитата:
Індійська компанія Tata завершує розробку своєї нової моделі, яка стане найдешевшим автомобілем у світі. Його вартість становить близько 100 тисяч рупій (близько 2600 доларів США). Очікується, що така машина надійде в продаж на місцевому ринку вже в другій половині наступного року, а з 2010 року в Європі і США.

Детальна інформація про нову модель поки не розголошується, проте раніше повідомлялося, що такий п`ятимісний автомобіль одержить бензиновий двигун об`ємом 600 кубічних сантиметрів. Машину планують випускати на заводі Tata в Східній Бенгалії, інвестиції в будівництво якого становитимуть близько 220 мільйонів доларів. Запланований обсяг виробництва - 250 тисяч автомобілів за рік.

У Tata сподіваються, що на 2010 р. продажі цієї нової моделі досягнуть 100 тисяч екземплярів за рік.

Щось би у нас таке зробили... але дивлячись на Таврію я уявляю що би з того було :D :D :D[/QUOTE]

Я теж це чув це буде Дачіа Логан за 2500 євро я таке чув по телевізорі :lol:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 11 з 89 [ 886 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 89  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Розділ для автолюбителів

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення