|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
nightfly
|
Додано: 11 серпня 2007, 16:58 |
|
Прізвище, Ім’я: 100%HATE
|
Піонерство :o
Інтернет на данному моменті коштує настільки дешево що можна і не збочуватись тим більш з настільки варварскими концептами.
|
|
 |
|
 |
|
Додано: 11 серпня 2007, 17:13 |
|
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 11 серпня 2007, 19:30 |
|
|
d0m1nat0r
можна і сексом з табуреткою займатись - і схоже на реальність і ніхто нічого не скаже...
|
|
 |
|
 |
miwa
|
Додано: 24 серпня 2007, 03:53 |
|
|
[QUOTE]борМан написав:По дротах - там ніякого криміналу нема. Жильці скинулись, купили свіча, потягали дроти і граються собі в іграшки. А коли вже треба інету- появляються питання . Ну зроблять вони одне підключення на всіх. А далі хто і скільки чого розходував і хто скільки має платити. тут уже треба сервер з якимось біллінгом.
[/QUOTE]
Є кримінал, якщо відверто. В термінах чинного законодавства така фігня називається "інженерні споруди" + щось там, пов'язане зі зв'язком. Для будівництва першого необхідна ліцензія, для функціонування другого ви зобов'язані забезпечити пріоритетний доступ до своїх мереж службам 01, 02, 03 і всяко-ружним СБУ.
Стосовно того, що з нашими зимами таким мережам нічого боятись.
Повірте на слово - є чому. Точно так само як і з нашими веснами та осенями.
Для більш-менш нормальної роботи такої мережі потрібно заземлити все активне обладнання (включно з мережевими картами клієнтів) та протягнути всюди екрановані дроти. Що в поточних умовах є нереально. А, як слушно сказав Nightfly, з теперішніми цінами на інтернет ще і нерентабельно.
Так що сабж, ака Велика Коломийська Локалка, мабуть що ґеґнув не народившись :)
|
|
 |
|
 |
Megavolt
|
Додано: 25 серпня 2007, 22:10 |
|
|
Всім привіт! Звертаюся до Вас як один з користувачів локальної мережі "Костомарова" що м.Коломия. Нашу карту мережі можете подивитись тут http://megavolt77.googlepages.com/картамережі . Про більшу інфо - пишіть. " Локальні мережі в м.Коломия існують"
|
|
 |
|
 |
Megavolt
|
Додано: 25 серпня 2007, 22:38 |
|
|
" Локальні мережі в м.Коломия існують" -
питання " Як їх об"єднати? "
|
|
 |
|
 |
nightfly
|
Додано: 27 серпня 2007, 23:14 |
|
|
|
 |
|
 |
Romi4
|
Додано: 28 серпня 2007, 02:23 |
|
З нами з: 25 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 84 Звідки: Коломия
|
Добрий день вельмишановні!
Мене дуже цікавить як буде розвиватись локальна мережа міста Коломиї і хто за це візьметься на професійному рівні (не на піонерському)?
Ніхто не мішає зробити локалку і брати за це гроші- абонплату, як у цивілізованих містах або ще шось придумати.
Я думаю людям було б цікаво.
На рахунок інтернету-оскільки в нас в Коломиї монополія, всі знать чия ))) ціна на інтернет не така вже й маленька і якість не суперська...( Сітку по-інтернету в Коломиї можуть позволити одиниці.
Висновок.
Наскільки я бачу ситуацію, крім тих самих піонерів ніхто цим займатись не буде (((
АЛЕ...
Можливо ХТОСЬ запропонує вихід з ситуації....
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 29 серпня 2007, 14:58 |
|
|
Ну Ви розсмішили, це не мережа це просто суцільні неприємності як для тих хто її веде, так і для тих хто користується
а все закінчиться от так
Реально вже майже вся Коломия засмічена витою парою - більшість багатоповерхових будинків, але контролю ніякого. І найбліьша неприємність любої з цих мереж це перший ювілейний сотий користувач.
Не судіть строго, але таких псевдомереж я вже декілька десятків бачив і всі вони одинаково розвиваються, думаю Коломия не виключення.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |