|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
SerWoos!
|
Додано: 29 липня 2007, 08:54 |
|
|
А в Європі тоже купа такого - центр супер, а виїхав трохи вбік, а там трущоби такі шо йой. Так шо ми Європа :D
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 29 липня 2007, 13:07 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
SerWoos! написав: А в Європі тоже купа такого - центр супер, а виїхав трохи вбік, а там трущоби такі шо йой. Так шо ми Європа  У Америці теж така ситуація... 
|
|
 |
|
 |
HAMBA
|
Додано: 04 серпня 2007, 19:41 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 750 Звідки: Львів
Прізвище, Ім’я: Ткачук Остап
|
Цікава місцина той стадіон дійсно. Щось там таки є крім цвинтаря під земельклю. І чомусь ніхто не хоче приводити археологів для розкопок. МОже вичікує той хтось, щоб взяти якусь ліцензію, чи то купити ту земельку. А під нею джекпот. Хто його знає. Це на рубрику "Таємниці нашого міста" змахує. :)
_________________ Ніколи не здавайся!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 серпня 2007, 04:29 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
HAMBA написав: Цікава місцина той стадіон дійсно. Щось там таки є крім цвинтаря під земельклю. І чомусь ніхто не хоче приводити археологів для розкопок. МОже вичікує той хтось, щоб взяти якусь ліцензію, чи то купити ту земельку. А під нею джекпот. Хто його знає. Це на рубрику "Таємниці нашого міста" змахує.  Однак, ніхто туди не спішить і "археологів, єгиптологів" також не видно. Таке враження, що той клапоть під щось (або під когось) "витримують". Який там джекпот... Сміття, биті бутилки, гів... в лопухах, куски якоїсь марлі, роздавлені разові шприци і бродячі пси. Ага, щось там таки є...
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 10 серпня 2007, 12:08 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Якби тобі то спродали за символічну ціну - ти відмовився б поприбирати то всьо, вичистити і дати тому лад? Я - ні.
А джек-пот - нівроку, а ну збудуйте там супермаркет, з прилеглою площею, стоянкою та супутніми приміщеннями (місця вистачить ще й на транспортну розв'язочку) - воно буде коштувати таки нівроку (центр!)
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 10 серпня 2007, 13:01 |
|
|
HAMBA написав: Цікава місцина той стадіон дійсно. Якщо там будувати щось капітальне чи з часом не буде зсувів грунту 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 серпня 2007, 16:09 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
pent@gon написав: Якби тобі то спродали за символічну ціну - ти відмовився б поприбирати то всьо, вичистити і дати тому лад? Я - ні. А джек-пот - нівроку, а ну збудуйте там супермаркет, з прилеглою площею, стоянкою та супутніми приміщеннями (місця вистачить ще й на транспортну розв'язочку) - воно буде коштувати таки нівроку (центр!)  Гадаєте, ви одні такі мудрі в Коломиї?! jar4uk написав: Якщо там будувати щось капітальне чи з часом не буде зсувів грунту  Через то колись там дерев насадили. Якби той беріг вниз поїхав, то зніс би і будинки й килимарню у млинівку. Але з часів першого Риму архітектура і будівництво таки пішли вперед. Лиш... нема газди... З другого боку там була інкубаторна станція (по вул. Філіпова - нині Оренштайна, чи нині ше робит?) і кусок поля, десь 10-15 соток. Там начальник інкубатора косив і складав копиці (я чув, що на продажу). Гі-і-і-і?!!! І то є центр міста "європейського типу"! Ну просто - Баден-Баден!!!
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 10 серпня 2007, 17:21 |
|
|
yanychar написав: написав:З другого боку там була інкубаторна станція (по вул. Філіпова - нині Оренштайна, чи нині ше робит?) і кусок поля, десь 10-15 соток. Та ніби інкубаторна станція ще є. Правда, я давно курята не купував. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 серпня 2007, 18:29 |
|
|
:wink:
Щороку (квітень, травень, червень) люди з сіл займали там чергу, ще звечора, "по куріта, гусіта". І цілу ніч, до ранку, там, на Оренштайна, товклось до 150 чол.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 04 вересня 2007, 14:45 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Хто пам'ятає що це таке? :D

|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |