|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
rus_kolomiya
|
Додано: 21 червня 2008, 05:55 |
|
З нами з: 27 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 170 Звідки: Коломия
|
Цитата: romm пише:
питання: а ви ті проекти, бодай краєм ока, виділи(запитую не про те шо збудували, а саме за проекти на папері, зроблені архітектором)? Чи багато ви знаєте архітекторів в Коломиї(запитую не про чиновників, котрі займають якісь посади при владі, а про тих архітекторів, що безпосередньо займаються процесом проектування? Про кого з них конкретно можете сказати, шо в нього як ви висловилися чогось- там бракує? Якщо ж ви бачили хоча б один проект і збудований за ним будинок, різницю не важко було б замітити навіть людині, далекій від архітектури(причини такої ситуаціїї-окрема тема для розмови), тож, шановний, не спішіть з такою самовпевненністю та розумною міною зневажливо оцінювати речі, про які не маєте найменшого уявлення, бо може здатися,що вам бракує не тільки фантазії, але й більшого.
Проекти і бачити не потрібно, все наглядно можна побачити вийшовши в середмістя Коломиї. Мені взагалі не зрозуміло, який сенс міській раді, в особі Головного архітектора м. Коломиї та міського відділу архітектури змінювати проектш!!ш Якщо Ви знаєте відповідь на це запитання, то будь ласка дайте його!!! Що стосується архітекторів, то не знаю жодного!!! Нажаль!!! :-(
Що стосується моєї оцінки, то я оцінюю те, що я бачу!! А бачу не зовсім приємні речі!!!
А у випадку, якщо я образив Вас своїм дописом, чи Ваших колег по цеху, наскільки я розумію Ви маєте якесь відношення до архітекторів, то прошу вибачення!!! :-)
Ця тема створена для того, щоб висловлювати свої думки, я свою думку висловив грунтуючись на побаченому!!!
Якщо Ви не згідні з моєю точкою зору, то це Ваше право, яке передбачено Конституцією України: Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.
:bt:
|
|
 |
|
 |
Hugo
|
Додано: 21 червня 2008, 13:02 |
|
|
після вчорашньої прогулянки центром виникла думка що в Коломиї міський відділ архітектури (чи як він там називається) вже час зліквідовувати як рудиментарний орган котрий ніякої функції не виконує. Чи то в мене просто таке упереджене ставлення до того виникло після посиденьок в щойноповернутому міському парку під супровід "Владімірского централа" та матюків молоді яка вчора зі школою прощалась.
|
|
 |
|
 |
romm
|
Додано: 22 червня 2008, 16:29 |
|
З нами з: 14 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 93 Звідки: Коломия
|
Отак відразу "зліквідувати", а хто печатку з приписом "ПОГОДЖЕНО" буде класти на нові "шедеври" архітектурної думки?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 червня 2008, 16:33 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Отак відразу "зліквідувати", а хто печатку з приписом "ПОГОДЖЕНО" буде класти на нові "шедеври" архітектурної думки?
нє... ну зрозуміло, що контролюючий орган має бути, але треба людину з "баченням", а не заробітчанина якогось... от якби хтось з добрих архітекторів, якому не байдужа Коломия, погодився піти туди працювати, лиш це не можливо, бо добрий архітектор добре заробляє, а там зарплати просто смішні... :cl:
|
|
 |
|
 |
romm
|
Додано: 22 червня 2008, 18:18 |
|
|
Цитата: rus_kolomiya пише:
Проекти і бачити не потрібно, все наглядно можна побачити вийшовши в середмістя Коломиї.
А дійсно, навіщо, простіше сказати: "всі архітектори мають дві лівих руки", і особливо в проблему особливо вникати не потрібно і винних знайшли і свою обізнаність показали. В праві висловлювати свою думку ніхто не може вам відмовити, але в цивілізованому світі прийнято, перш ніж висловити свою думку про чиюсь працю, слід, хоча б поверхово з нею ознайомитися, бо для безапеляційних заяв, на кшталт:"... в архітекторів, які їх проектували, напевно закінчилася фантазія!!! Якщо вона взагалі в них була!!ш!!" багато фантазії не потрібно.
Мені взагалі не зрозуміло, який сенс міській раді, в особі Головного архітектора м. Коломиї та міського відділу архітектури змінювати проектш!!ш Якщо Ви знаєте відповідь на це запитання, то будь ласка дайте його!!!
На це патання я вже відповів в попередньому пості,якщо ви прочитали б його уважно, але можна розгорнутіше: тому що в них печатка і право остаточного підпису і власні смаки, які не завжди співпадають з вашими, та й з моїми теж.
Що стосується архітекторів, то не знаю жодного!!! Нажаль!!! :-(
В такому випадку може й не варто братися їх судити?
Що стосується моєї оцінки, то я оцінюю те, що я бачу!! А бачу не зовсім приємні речі!!!
І так буде до тих пір, поки інвестори, забудівники не будуть готові до вкладання коштів в будівництво не по необхідному мінімуму, а ще й з претензією на, бодай якусь естетику. Всі ж прекрасно знають, що красиві речі дешевими не бувають. Будівництво задоволення не з дешевих, а спорудження естетично і стильово виважених будівель коштує ще дорожче. На разі маємо ситуацію, коли намаються при мінімальних вкладеннях досягнути максимальної віддачі. І на мою думку, не слід надто драматизувати ситуацію -це звичайні проблеми росту. Стан доріг і зовнішній вигляд міст(і не тільки Коломиї)є дзеркалом рівня розвитку економіки і культури в цілому, отже чи доречно робити з архітектора - цапа відбувайла?
А у випадку, якщо я образив Вас своїм дописом, чи Ваших колег по цеху, наскільки я розумію Ви маєте якесь відношення до архітекторів, то прошу вибачення!!! :-)
Ви мене швидше здивували надмірним пафосом і видержками з Конституції
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 червня 2008, 18:47 |
|
|
Стан доріг і зовнішній вигляд міст (і не тільки Коломиї) є дзеркалом рівня розвитку економіки і культури в цілому, отже чи доречно робити з архітектора - цапа відбувайла? так, я згідний і додати вже не маю шо... :arrow:
Цитата: rus_kolomiya пише: Що стосується архітекторів, то не знаю жодного!!! Нажаль!!! В такому випадку може й не варто братися їх судити?[/QUOTE]я знаю пару з них особисто, серйозні хлопці... :cl:
|
|
 |
|
 |
pent@gon
|
Додано: 23 червня 2008, 03:37 |
|
З нами з: 29 листопада 2004, 03:00 Повідомлення: 1428 Звідки: pent@gon:)studio
|
Серйозні хлопці зваяли би хоч один такий якийсь цікавий проект, і Коломиї більше не спотребилася би ніяка програма розвитку туризму, і так туристів був би вал:

|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 червня 2008, 12:54 |
|
|
pent@gon, про такі проекти ми можемо хіба що лиш мріяти... :D :gm:
|
|
 |
|
 |
romm
|
Додано: 23 червня 2008, 14:35 |
|
|
А чого лиш мріяти, їх можна робити, справа залишилася за дрібницею: знайти людину, яка згодилася б профінансувати подібний проект. На разі можемо подивитися як це зробили в Празі, може і в нас хтось, та й проснеться?
|
|
 |
|
 |
Hugo
|
Додано: 23 червня 2008, 15:06 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |