|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 09 жовтня 2011, 23:39 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: Вообще-то, уникальным для Интернета рейтингом нужно воспользоваться для привлечения рекламодателей Украины и России - полагаю, эти деньги не помешают городскому бюджету Коломыи. 1. чим саме є унікальним для інтернету цей рейтинг? 2. яким чином реклама на цім форумі може бути звязана з бюджетом Коломиї? сподіваюсь геніальний розвідник прояснить нам ці неочевидні простому смертному залежності 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 10 жовтня 2011, 14:23 |
|
|
Борман, прошу показать пост, в котором я, Трембита, называю конкретного человека шизофреником и алкоголиком с указанием фамилии.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 10 жовтня 2011, 14:40 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Trembita написав: Борман, прошу показать пост, в котором я, Трембита, называю конкретного человека шизофреником и алкоголиком с указанием фамилии. Я сказав, а БорМан має показувати, ти що людей не відрізняєш? Будь ласка: БорМан написав, що скоро опублікує про тебе інформацію з уст товариша С., на що ти відповіло чекаємо з нетерпінням інтерв'ю від коломийських алкоголіків і шизофреніків БорМан » 08 жовтня 2011 13:30: ми думаємо попросити того товариша дати більш розгорнуте інтерв'ю відносно твоєї особи. ("Товарищ С." - это, по-видимому, Богдан Михайлович Сохан)ти на диво догадливий. нам нема потреби відсилати кудись запити. тут є доста живих свідків твоє геніальності Trembita » 08 жовтня 2011 15:04 С нетерпением ждем интервью о Михаиле Крыжановском от коломыйских алкоголиков и шизофреников. я так розумію коли ти це писало - саме добре випило пива, або чогось міцнішого, що вже не відповідаєш за свої слова! А тепер вже пишеш, що поважаєш цю людину, скільки людей пише від імені трембіти, що ви не знаєте що самі же писали?!
|
 |
Trembita
|
Додано: 10 жовтня 2011, 15:11 |
|
|
"я ше не назвав ні імені ні фамілії, а ти міську вже охрестив людину алкоголіком і шизофреніком". Borman
SPY, не надо врать. Вот что написал Борман.
Я не называла никого конкретно по фамилии алкоголиком и шизофреником. Что касается господина Сохана, то я, журналистка из Львова, понятия не имела , кто он такой, пока Михаил Крыжановский не объяснил, кто это.
Борман обещал страшное разоблачающее интервью о Михаиле Крыжановским от конкретного человека с конкретной фамилией. Где это интервью с указанием фамилии разоблачителя ? Я обязательно перешлю его Михаилу Ивановичу. Очень жду. Давай, Борман, называй "свидетеля" и печатай его "страшную правду" о Михаиле Крыжановском.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 10 жовтня 2011, 15:39 |
|
|
Trembita написав: Борман, прошу показать пост, в котором я, Трембита, называю конкретного человека шизофреником и алкоголиком с указанием фамилии. та ти всіх так обізвав міську. до чого тут фамілії. довго перечисляти. на читай міську http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?f=4&t=637&start=1020#p760975Trembita написав: С нетерпением ждем интервью о Михаиле Крыжановском от коломыйских алкоголиков и шизофреников.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 10 жовтня 2011, 15:44 |
|
|
Trembita написав: я, журналистка из Львова, понятия не имела ти є брехло, причім невідомо звідки. неодноразово зловлене на своїй брехні. тому міську підписуйся хоч трембітою , хоч баяном - ніхто на то уваги звертати не буде -брехло - воно і в африці брехло. Ше раз, для особо тупих - місько трембіта чи як там тебе -ти брехло. доказів у цій темі навалом. не проси цитувати - перечитай само.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 10 жовтня 2011, 15:47 |
|
|
Trembita написав: Давай, Борман, называй "свидетеля" и печатай его "страшную правду" о Михаиле Крыжановском. буде я вже назву придумав - Пригоди бравого брехуна міська якшо хто придумає назву краще -  велкам
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 10 жовтня 2011, 18:17 |
|
|
 ХОРОШКОВСЬКИЙ ВАЛЕРІЙ ІВАНОВИЧ Борман, мы ждем показания твоего "свидетеля" против Михаила Крыжановского. Ждет вся Коломыя и вся Украина. Обещаю направить рассказ "свидетеля" лично Председателю СБУ Хорошковскому, а на форуме дать копию письма. Если "свидетель" раскроет преступления Михаила Крыжановского, обещаю направить письмо и в Генпрокуратуру, копию - на форум. Чтобы все было открыто. Обещаю также , что расcказ "свидетеля" будет широко представлен на Интернете. Дам все линки. Видишь, я тебя полностью поддерживаю, люблю и хочу помочь. Я, SPY, exp, Mata Hari, Yanychar - мы все тоже очень ждем. Мы все тебе поможем раскрыть ПРАВДУ. Докажи этому подлому лжецу Крыжановскому, что ты способен раскрыть о нем правду ! Будь мужчиной и моим героем. Целую тебя и верю, что твой "свидетель" и ты вместе с ним станете "Героями Украины". Очень прошу - не пиши, что твой "страшный свидетель" уехал в отпуск, на заработки, исчез бесследно или покончил с собой.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 10 жовтня 2011, 22:51 |
|
|
Trembita написав: Я, SPY, exp, Mata Hari, Yanychar - мы все тоже очень ждем. Мы все тебе поможем раскрыть ПРАВДУ. міську - пиши лиш про себе. не факт, що всі перечислені тобою розділяють твої прагнення. правда тут дуже проста. старий маразматичний пердун місько крижановський піарить себе де попало, являючи себе мало не месією, хоча в реалі є реальним лузером і бомжом, який здохне десь під плотом в якімось брайтоні нехрєн нікому непотрібний. Trembita написав: лично Председателю СБУ Хорошковскому, а на форуме дать копию письма. звиняй міську але напомаджена істота хорошковський теж довіри не викликає, як і вся твоя писанина до речі доста писати якоюсь трембітою. ми всі прекрасно знаємо хто пише під цим ніком, а у тебе ще і роздвоєння особистості може початися від такого переключення Trembita написав: то твой "свидетель" и ты вместе с ним станете "Героями Украины". чесне піонерське не маю такого бажання. а свідок ше порозказує. зажди ми тут самі поржем, а тоді і напишемо. 
|
|
 |
|
 |
Trembita
|
Додано: 11 жовтня 2011, 03:10 |
|
|
Мюллер: "Маленькая ложь рождает большое недоверие".
Ладно, Борман, я тебя прощаю - нет у тебя никаких "свидетелей" против Михаила Крыжановского, ну и черт с ними. Только больше не ври своим - мы же здесь одна команда, верно ?
А то, что ты ненавидишь гения Украины - так это даже хорошо. Ненависть - такое же сильное чувство, как и любовь. Значит, он тебе небезразличен. Скажи, а почему по субботам так резко идет вверх рейтинг - 50 гостей, 150, 200, 350, 450 - я просто обалдела. Ты хороший Борман, просто у тебя временные проблемы в личной жизни, поэтому ты злой.
Востаннє редагувалось Trembita в 11 жовтня 2011, 05:06, всього редагувалось 2 разів.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |