|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 12 грудня 2011, 15:25 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: myrko написав: А у нас нині були шреківські деруни. виглядає гарно...  ага , їх би ще у сметані втопити  і в себе, і в себе ... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 грудня 2011, 15:36 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: ага , їх би ще у сметані втопити  і в себе, і в себе ...  маніяк... нє шоб просто любуватися... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 грудня 2011, 20:42 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: Капітан написав: ага , їх би ще у сметані втопити  і в себе, і в себе ...  маніяк... нє шоб просто любуватися...  та чого , просто якшо мож помилуватися і поглядом і чревом , то чого би і нє.... колись моя жінка на піст готувала фасоляні котлети , і подавалися вони з чесничним соусом , лє-є-єпота , видельці кусав... тра сказати , би знов приготувала...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 12 грудня 2011, 21:03 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Капітан написав: колись моя жінка на піст готувала фасоляні котлети , і подавалися вони з чесничним соусом це йо... я також люблю 
|
|
 |
|
 |
Agnes
|
Додано: 12 грудня 2011, 22:54 |
|
З нами з: 09 грудня 2011, 17:38 Повідомлення: 80 Звідки: Варшава
Прізвище, Ім’я: B. K.
|
А чи міг би Пан випросити у своєї жінки рецептик фасоляних котлет? Дуже цікаво... і думаю теж смачно 
_________________ Daj Boże, bym mogła umierać z rękami zniszczonymi przez Miłosierdzie... (św. Kamil de Lellis)
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 грудня 2011, 03:39 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Agnes написав: А чи міг би Пан випросити у своєї жінки рецептик фасоляних котлет? Дуже цікаво... і думаю теж смачно  Та я думаю, дружина і сама може відписати... Не завжди їй тільки читати форум 
|
 |
Agnes
|
Додано: 14 грудня 2011, 22:54 |
|
З нами з: 09 грудня 2011, 17:38 Повідомлення: 80 Звідки: Варшава
Прізвище, Ім’я: B. K.
|
Та я б сама у дружини запитала... але я ж не знаю як її знайти тут  бо на форумах зазвичай всі шифруються.. не зразу можна зрозуміти хто є хто 
_________________ Daj Boże, bym mogła umierać z rękami zniszczonymi przez Miłosierdzie... (św. Kamil de Lellis)
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 15 грудня 2011, 00:37 |
|
 |
 |
|
|
Agnes написав: Та я б сама у дружини запитала... але я ж не знаю як її знайти тут  бо на форумах зазвичай всі шифруються.. не зразу можна зрозуміти хто є хто  я і сам не знаю  Мирко, признавайтесь 
|
 |
myrko
|
Додано: 15 грудня 2011, 23:37 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
SPY написав: Мирко, признавайтесь  и... враховуючи, що питання стоїть про фасольові котлети, то мабуть йдеться про дружину Капітана... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 16 грудня 2011, 01:33 |
|
 |
 |
|
|
myrko написав: SPY написав: Мирко, признавайтесь  и... враховуючи, що питання стоїть про фасольові котлети, то мабуть йдеться про дружину Капітана...  и-и-и, а я ще думками про вашого шрека... ну значить треба обох дружин на форум! Хай діляться досвідом. Якщо-що всьо валіть на мене 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |