|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 22 червня 2012, 06:32 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
- Тату, дай грошей, або я на твою сорочку чужими духами бризну. - Я виховав чудовисько.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 22 червня 2012, 12:38 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Старший_брат написав: -Ти диви! Сліпий — і без собаки? Продовжуючи тему: МВС України попередило арбітра Кашшаї: якщо його вб'ють в Україні, то вбивство не зарахують
|
 |
SPY
|
Додано: 24 червня 2012, 14:03 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
- Коханий, а давай попробуємо секс по-новому, з насиллям? - Що знову ти будеш вимагати сексу, а я відбиватись і продовжувати грати на компі?
|
 |
myrko
|
Додано: 24 червня 2012, 21:03 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
На карпатську полонину з лісу виходять двоє “турістов”: - Сматрі, гуцул косіт траву, пайдьом, спросім дарогу. - Тіха ти, сматрі: вон єво сумка под кустом, падкрєпімса, пака он нє відіт. Швидко з’їли хліб, сало, випили молоко, осміліли: - Уходім втіхаря? - Он нє відєл, пайдьом папрікаливаємса с дурака. - Ей, дєд, што дєлаєш? - І вам доброго здоровя, хлопці! Поки погода треба траву косити. - А вот єслі би тєбє жена молока нє дала, ти б касіл? - Хлопці поки погода – тра косити, води з джерела попив би та й косив! - А єслі хлєба нє дала би? - Он малина, чорниці, якось би перекусив. Кажу ж : є погода – тре косити! - А єслі сала нє дала би? - Ото вже нє, не косив би: сонце пече так, що піт тече по плечах, аж донизу, і так в задниці пече, що не лиш косити – ходити не можеш, поки салом не помащу. - *лять! Я тєбє гаваріл ГАВНО, а ти “гарчіца, гарчіца”!
І сказав Бог українцям - Я дам вам Кличка! - А навіщо він нам? - Він поб’є всіх нігерів та москалів! - Ух ти! Давай ДВА!!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 24 червня 2012, 22:11 |
|
|
myrko написав: - Я тєбє гаваріл ГАВНО, а ти “гарчіца, гарчіца”! 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 24 червня 2012, 22:15 |
|
|
Встречаются два старых одесских еврея. - Мойша! Ты не поверишь, что со мной произошло в эти выходные! - Почему же не поверю, Исаак? Поверю! - Ты представляешь, я шёл по улице и увидел у витрины магазина прекрасную молодую девушку! И тут, словно кто-то внутри меня произнёс: - Спокойно Исаак - это твой шанс! И я с ней познакомился! Ты представляешь?! Она работает телефонисткой, и мы пошли с ней в ресторан, поужинали, выпили бутылочку вина... - Нет, Мойша, я вижу, ты мне не веришь! - Да я верю тебе, верю - рассказывай уже дальше. - А дальше мы пошли ко мне домой - Сара же уехала к детям.... нет Мойша, ты мне не веришь! - Да я верю тебе, верю, не надо так нервничать, у тебя же сердце. - Так вот, я и говорю, мы пошли ко мне и провели восхитительную ночь любви, и ...Мойша, ты мне, конечно, не поверишь, но я смог четыре раза! - Исаак, я поверю во всё, кроме того, что она была телефонисткой... - Но почему?! - Потому что, когда ты мог четыре раза - телефонов ещё не было.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 25 червня 2012, 21:44 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Сільськогосподарські проблеми: свині вийшли в люди, корови повиходили заміж, козли - поженилися, барани позахищали дисертації, стали професорами і керують державою, кури з того всього поздихали зі сміху.
На прийомі у сексопатолога: - Ваша сексуальна орієнтація? - Ти чьо, сцука, дєпутатскій значьок нє відіш?
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 26 червня 2012, 10:17 |
|
|
Кінотеатр, галерка, він і вона. Майже останні кадри тригодинного фільму… Він: — Олю, чуєш, може хоч поцілуємося? Вона: — Ти що, здурів?! Я ж тобі щойно мінєт зробила! Він (украй здивовано): — Мені?!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 26 червня 2012, 10:23 |
|
|
У південному Лос-Анджелесі чотириповерховий будинок зайнявся й згорів ущент. На першому поверсі мешкала нігерійська родина з 6 чоловік, що промишляла підробкою чеків. Уся родина загинула. Група з семи нелегальних іммігрантів, ісламістів із Кенії, що примудрилися обманути муніципальних працівників і отримували соціяльну допомогу, мешкала на другому поверсі. Усі вони загинули. Шість членів латино-американської зграї, що посідали третій поверх, також загинули. Серед мешканців будинку вціліло лише подружжя білих, що займали четвертий поверх. Люди з місцевої громади були обурені цим фактом — і вилетіли в Лос-Анджелес на зустріч із начальником місцевої пожежно-рятувальної служби, де в різкій формі зажадали відповіді — як це трапилось, що всі чорні, мусульмани й латиноамериканці загинули — й лише біла пара вижила?! Відповідь начальника пожежників була короткою: “Бо вони були на роботі…”
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 26 червня 2012, 10:39 |
|
|
Старший_брат написав: “Бо вони були на роботі…”  расист нє?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |