Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Побутова техніка та інше

Сторінка 31 з 39 [ 382 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 39  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Аудіотехніка
 Повідомлення Додано: 27 листопада 2011, 00:46 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
зрозуміло, тоді питання відпадає само по собі, тому, що я хотів би слухати "з компа по через бортову"... я це вище писав уже :coffe:

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 грудня 2011, 23:46 
Офлайн

Повідомлення: 167
Прізвище, Ім’я: Inkognito
Шановні, прошу поради.
--------
Є старі Амфітони 50АС (на 4 Ом), є також старий усілок Вега на 25Вт, але він вже каже до побачення (один вихід на колонки не працює).
Слухаю музику з компа, через стару (але непогану) Креативну карточку Audigy. В основному mp3 від 192 кб/с і вище.
-----
Які пропонуєте варіанти з нових колонок + усілок (до 1500 грн), або якось прилаштувати Амфітони ?

Догори 
 Повідомлення Додано: 13 грудня 2011, 03:04 
Офлайн

Повідомлення: 2290
Питання в тому як за голосно, яку музику і для чого чи як воно має грати? Найдешевше то в суботу на торговицю і купити якийсь б\у капіталістичний звеселювач, гриваків за 200-300, причепити амфітони і по справі. В любому випадку краще від веги, котру реанімувати теоретично можна тільки знайти комплектуючі совкові крайно проблематично. Хіба шо там погоріли тільки запобіжники.

Догори 
 Повідомлення Додано: 15 грудня 2011, 11:43 
Офлайн

Голосно не слухаю. На усілку "громкость" максімум на половині стоїть :) Багато слухаю з навушників (вони теж приєднаніі до усілка). Музика різна. від джазу і фолку до індастріалу і електронних есперементів.
Торговиця - як варіант. Але боюсь щоб той усілок через 1-2 місяця не поламався. Але все рівно дякую, треба буде сходити подивитись.

Догори 
 Повідомлення Додано: 15 грудня 2011, 12:41 
Офлайн

Дергадпція, з часом, імпортних комплектуючих значно менша ніж совкових, вони, капіталісти, працювали на гаманець а не на оборонку :-D . Якщо є бажання перейти на якісно кращий рівень то "амфітони" на торговицю або в коміс і звернути увагу на ламповий звеселювач і акустику з паперовими, легкими дифузорами динаміків. У 95% випадків не виникає бажання повертатися до транзистора і компресійних динаміків, навіть імпортних капіталістичних. Процес переходу на лампу (приблизно) - Я раніше не чув половину інструментів! Про кілобаксові системи мова не іде.

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 грудня 2011, 13:24 
Офлайн

Бодя написав:
звернути увагу на ламповий звеселювач і акустику з паперовими, легкими дифузорами динаміків. У 95% випадків не виникає бажання повертатися до транзистора і компресійних динаміків, навіть імпортних капіталістичних. Процес переходу на лампу (приблизно) - Я раніше не чув половину інструментів! Про кілобаксові системи мова не іде.

Ні.
Цей варіант не підходить в зв'язку з моєю низькою платіжеспроможністю :)
Та й музику тоді треба б було шукати на audio-CD або в лослесс-форматах. Звідси додаткові витрати на новий (абон навіть на 2-а) вінта :(
----
Був на торговиці і в центрі. Ніде не знайшов ні одного підсилювача. Ні імпортного, ні радянського.
Вирішив пройтися по магазинам. Результат однаковий (аналогічно Торговиці) - ніде нема більш менш нормальної акустики. Правда можна замовити, що вже обнадіює :)
----
Поки що зупинив свій вибір на Edifier C3. Як альтернатива Microlab Solo-7C.
У кого які є враження від цих колонок ? Або ще які є варіанти в ціновому діапазоні до 1300 грн ?

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 грудня 2011, 17:09 
Офлайн

Повідомлення: 1
Прізвище, Ім’я: коломия
Маю комплект з підсилювача GRUNDIC і двох колонок висотою 1,2м по 100л кожна.Якщо до тої суми добавити ще 700грн то можу розпрощатись з ними

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 грудня 2011, 17:11 
Офлайн

Маю Бриг у-001, ніби робочий, тіко тре почистити контакти перемикачів. Радісно обміняв би гривень на 300 (всерівно в коміс хотів здавати), якщо влаштує. А на лампочку я би всетаки радив звернути увагу, принаймі послухати. Колись ЕХР-у в офіс приносив комплектик і вартувало то-во 2500 грн. Для фону достатньо і компа а коли душа бажає музики тоді однозначно СД-грайка з нормальними конверторами і бублик. В неті знайти музику в lossless і прошмалити на болванку без проблем

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 грудня 2011, 20:10 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
Бодя написав:
Колись ЕХР-у в офіс приносив комплектик
грало гарно... :secret:

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 грудня 2011, 21:34 
Офлайн

Повідомлення: 4424
exp написав:
грало гарно... :secret:

І я ото-во чув, дісно грало гарно, а враховуючи два з половиною кавалки, то взагалі чудово. :yes3:

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 31 з 39 [ 382 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 39  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Техніка  » Побутова техніка та інше

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення