|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 27 листопада 2011, 00:46 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
зрозуміло, тоді питання відпадає само по собі, тому, що я хотів би слухати "з компа по через бортову"... я це вище писав уже 
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 12 грудня 2011, 23:46 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 167 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Inkognito
|
Шановні, прошу поради. -------- Є старі Амфітони 50АС (на 4 Ом), є також старий усілок Вега на 25Вт, але він вже каже до побачення (один вихід на колонки не працює). Слухаю музику з компа, через стару (але непогану) Креативну карточку Audigy. В основному mp3 від 192 кб/с і вище. ----- Які пропонуєте варіанти з нових колонок + усілок (до 1500 грн), або якось прилаштувати Амфітони ?
_________________ Хто шукає, той завжди знайде.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 13 грудня 2011, 03:04 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
Питання в тому як за голосно, яку музику і для чого чи як воно має грати? Найдешевше то в суботу на торговицю і купити якийсь б\у капіталістичний звеселювач, гриваків за 200-300, причепити амфітони і по справі. В любому випадку краще від веги, котру реанімувати теоретично можна тільки знайти комплектуючі совкові крайно проблематично. Хіба шо там погоріли тільки запобіжники.
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 15 грудня 2011, 11:43 |
|
|
Голосно не слухаю. На усілку "громкость" максімум на половині стоїть  Багато слухаю з навушників (вони теж приєднаніі до усілка). Музика різна. від джазу і фолку до індастріалу і електронних есперементів. Торговиця - як варіант. Але боюсь щоб той усілок через 1-2 місяця не поламався. Але все рівно дякую, треба буде сходити подивитись.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 15 грудня 2011, 12:41 |
|
|
Дергадпція, з часом, імпортних комплектуючих значно менша ніж совкових, вони, капіталісти, працювали на гаманець а не на оборонку  . Якщо є бажання перейти на якісно кращий рівень то "амфітони" на торговицю або в коміс і звернути увагу на ламповий звеселювач і акустику з паперовими, легкими дифузорами динаміків. У 95% випадків не виникає бажання повертатися до транзистора і компресійних динаміків, навіть імпортних капіталістичних. Процес переходу на лампу (приблизно) - Я раніше не чув половину інструментів! Про кілобаксові системи мова не іде.
|
|
 |
|
 |
foka
|
Додано: 18 грудня 2011, 13:24 |
|
|
Бодя написав: звернути увагу на ламповий звеселювач і акустику з паперовими, легкими дифузорами динаміків. У 95% випадків не виникає бажання повертатися до транзистора і компресійних динаміків, навіть імпортних капіталістичних. Процес переходу на лампу (приблизно) - Я раніше не чув половину інструментів! Про кілобаксові системи мова не іде. Ні. Цей варіант не підходить в зв'язку з моєю низькою платіжеспроможністю  Та й музику тоді треба б було шукати на audio-CD або в лослесс-форматах. Звідси додаткові витрати на новий (абон навіть на 2-а) вінта  ---- Був на торговиці і в центрі. Ніде не знайшов ні одного підсилювача. Ні імпортного, ні радянського. Вирішив пройтися по магазинам. Результат однаковий (аналогічно Торговиці) - ніде нема більш менш нормальної акустики. Правда можна замовити, що вже обнадіює  ---- Поки що зупинив свій вибір на Edifier C3. Як альтернатива Microlab Solo-7C. У кого які є враження від цих колонок ? Або ще які є варіанти в ціновому діапазоні до 1300 грн ?
|
|
 |
|
 |
Vovant4
|
Додано: 18 грудня 2011, 17:09 |
|
Прізвище, Ім’я: коломия
|
Маю комплект з підсилювача GRUNDIC і двох колонок висотою 1,2м по 100л кожна.Якщо до тої суми добавити ще 700грн то можу розпрощатись з ними
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 18 грудня 2011, 17:11 |
|
|
Маю Бриг у-001, ніби робочий, тіко тре почистити контакти перемикачів. Радісно обміняв би гривень на 300 (всерівно в коміс хотів здавати), якщо влаштує. А на лампочку я би всетаки радив звернути увагу, принаймі послухати. Колись ЕХР-у в офіс приносив комплектик і вартувало то-во 2500 грн. Для фону достатньо і компа а коли душа бажає музики тоді однозначно СД-грайка з нормальними конверторами і бублик. В неті знайти музику в lossless і прошмалити на болванку без проблем
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 18 грудня 2011, 20:10 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Бодя написав: Колись ЕХР-у в офіс приносив комплектик грало гарно... 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 18 грудня 2011, 21:34 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: грало гарно...  І я ото-во чув, дісно грало гарно, а враховуючи два з половиною кавалки, то взагалі чудово. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |