collagen написав:
SPY написав:
Повторення - бан на тиждень
А навіщо чекати? Очисти форум...
Щоб не було криків: цензура на форумі, роти затикають, свобода слова (образи теж свобода слова?!) - не я це придумав, на інших ресурсах я за таке відправляв в бан на місцяць, без попереджень, тут громада вирішила, що
правила нам не потрібні, тому мушу попереджувати - підтримає громада цей проект правил, чи інший - буду чистити зразу, а так

... Мені образи, ті - десь, хай людина показує своє лице і сміливість із-за проксі, просто попередив, оскільки правил немає - не можна зразу банити, може людина не знає, що так не можна

collagen написав:
P. S. Імхо, він не спроста тебе провокує...
на здоров'я)))
Я за Олеся Донія написав:
Роман не називай мене недоумком.
Провокатором називав, недоумком - ні. Чому назвав провокатором - написав, людина начебто вихваляє кандидата, але вдається до сарказму та висміювання - мені це видалось дивним, аж ні разу не характерним, свої пояснення обґрунтував
тутЯ за Олеся Донія написав:
аналітик знайшовся
Я й не губився. Недоумками, козлами, шмаркачами, молодими-зеленими, старими-голубими - я нікого не називав, якщо неправий - прошу шановну громаду форумчан мені на це вказати - попрошу вибачення. В той час провокації та зневага в мою адресу з Вашого боку не вщухають.
Є такий мій улюблений вислів: "Мені байдуже, що Ви про мене думаєте, про Вас навіть нема що думати". Тому якось і не переймаюсь.
Але
прошу давайте облишимо ці образи, підколи, провокації і повернемось обговорювати політиків. Звісно думки про них не будуть сходитись, але всі люди дорослі - тому будемо вихованими.Я за Олеся Донія написав:
ми перемагаємо у нас 27 відсотків
У кожного своя правда [соціологія], і свій світ [штаб] широкий (с) Тарас ШевченкоНе здивуюсь, якщо зараз представник від ОО буде казати, що у них 66%, в Донія 6%, а Гдичинський взагалі перелякався на то все і сховався в криївку. За останнього я якраз і боюсь, що пройде, поки Доній-Левицький гризуться за кого ж Бенюк та Шухевич...
Для себе знаю одне: якби всім тим вашим соціологіям можна було вірити - то й вибори можна було не проводити. Ще знаю, що Гдичинський в цій сварці тільки зацікавлений, тому він спокійно може підливати масла в вогонь зіштовхуючи лобами "двох патріотів-спасителів"
Старший_брат написав:
А ось реально подумати - за кого голосувати?! Всі вони одним маслом мазані. У всіх приховані мотиви, любофф до України, Коломиї. Всі нічого не крали і балотуються за кошти прихильників, пожертви. Ось так подумаєш: дітям хворим на рак - пожертви не так несуть, як нашим депутатам. Та й не малі гроші ж потрібні.
Година виступу на ТБ в прайм-таймі - 5 тисяч гривень, білборди по місті - теж не дешево. Провести концерти, подарувати велосипеди, видати газети - це ж великі гроші. Заради чого?! Щоб здобути ще більші гроші - ось мета Донія, Гдичинського, Левицького та решти технарів. На інші цілі ніхто б тих пожертв не робив, це така собі інвестиція в або-пан-або-пропав. Якщо б ці гроші-пожертви дали дітям - дитина і так помре, нехай через 80 років, а про творення добра ж ніхто не дізнається, крім тої дитини. Не впишуть себе наші діячі таким шляхом в історію, не примножать статків.
А тим часом будуть казати, що дурне мене в голові, якісь діти. Тут треба патріота до влади провести і давай далі мірятись хто патріотіший... А дітям таки поможуть, головне аби камера НТК не забула відізняти цей момент допомоги