|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 14 жовтня 2012, 18:05 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
митя грихльов написав: :hi: exp написав: Цитата: «УДАР снял свои кандидатуры в пользу самовыдвиженцев – Олеся Дония в Ивано-Франковской, Игоря Куруса во Львовской и Виктора Матчука - в Ривненской областях... Больше читайте тут  не думаю, що поможе... Дуже дивний хід з боку "УДАР" Чого вони так перелякались ? Митя, вони не перелякались, це ви переляканий від народження. Просто зібрались в Хабаровську татусі, попили боржомчику і переподілили округи. Деякі ОО віддали УДАРУ, деякі УДАР віддав ОО, а деякі татусі перекупили для своїх "коханих". Жванія не пошкодував копійок для свого любимчика, думаю, Вові затрати компенсують. От і все. А ви:"перелякалися, перелякалася..." 
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 15 жовтня 2012, 11:18 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Ту Старший_брат . Звісно ,що вони переподілили - сьогодні це ФАКТ ! А "просто" , так як ви кажете - якось сумнівно , бо в політиці "просто" не буває ! Багато думок сьогодні про УДАР !
час покаже
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 15 жовтня 2012, 13:29 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
митя грихльов написав: Ту Старший_брат . Звісно ,що вони переподілили - сьогодні це ФАКТ ! А "просто" , так як ви кажете - якось сумнівно , бо в політиці "просто" не буває ! Багато думок сьогодні про УДАР ! Не просто, а "просто за гроші". Нормальна практика- маєш щось не потрібне -продаєш! От і продали 88 округ Жванії.
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 15 жовтня 2012, 14:12 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
Не дивлячись на сумнівну пропозицію збоку УДАРу, та дуже сумнівне зняття Володимира Довганюка на користь Олеся Донія, сьогодні ОО "Батьківщина" вкотре підтвердила, що єдиним кандидатом від опозиції у ВО №88 є Олександр Левицький.
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 15 жовтня 2012, 14:41 |
|
|
Anjey написав: сьогодні ОО "Батьківщина" вкотре підтвердила, що єдиним кандидатом від опозиції у ВО №88 є Олександр Левицький. батьківщині, та і решті , треба врешті решт зрозуміти, що вони не мають ніяких монопольних прав на опозицію. більш того - я ставлю під сумнів належність батьківщини до опозиції взагалі. про це я неодноразово тут писав, але ніяких коментарів у відповідь не чув. якщо навіть батьківщина вважає себе опозицією, це зовсім не означає, що вона має право віщати від імені всієї опозиції, оскільки не всі , хто вважає себе опозицією , увійшли до батьківщини. я зрозуміло висловлююсь? якщо ні то можу повторити.
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 15 жовтня 2012, 18:08 |
|
|
Вчора У Коломиї почали поширення підробної газети „За Батьківщину” її сканкопію я вивішу до кінця дня. Також вивішу взірець оригінальної газети.
Також, сьогодні ми отримали інформацію, що найближчими днями на території ВО#88 буде потужний викид фальшивих газет та листівок спрямованих проти О.Левицького. Деталі надам до кінця дня.
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 15 жовтня 2012, 19:14 |
|
|
Олесь Доній з свого виборчого фонду оплатив рекламу, яка транслюється по радіо "Сяйво" і у якій стверджується, що Олександр Левицький зняв свою кандидатуру на користь Донія.
Ця інформація не відповідає дійсності. Олесь Доній - у підлий спосіб і підлими методами намагається очорнити Олександра Левицького.
Ми сподіваємося, що Коломияни зроблять належні висновки.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 15 жовтня 2012, 19:19 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Anjey написав: Вчора У Коломиї почали поширення підробної газети „За Батьківщину” її сканкопію я вивішу до кінця дня. Також вивішу взірець оригінальної газети.
Також, сьогодні ми отримали інформацію, що найближчими днями на території ВО#88 буде потужний викид фальшивих газет та листівок спрямованих проти О.Левицького. Деталі надам до кінця дня. типу О.Доній  , ну напевне , а хто ж . Цікаво получається , людський фактор спрацьовує завжди ,коли є попит .От і інформатор знайшовся Люди -люди ,до чого дожились, у своїй країні , нічо не навчились .Хто таке бачив , мати верховну раду ворогів , президента 1000000чотириста тисяч в день , і злидні , а громадяни - один поперед іншого розумніші , палець в рот не клади ,...........  ................. Anjey написав: Олесь Доній з свого виборчого фонду оплатив рекламу, яка транслюється по радіо "Сяйво" і у якій стверджується, що Олександр Левицький зняв свою кандидатуру на користь Донія.
Ця інформація не відповідає дійсності. Олесь Доній - у підлий спосіб і підлими методами намагається очорнити Олександра Левицького.
Ми сподіваємося, що Коломияни зроблять належні висновки. Зроблять ,якщо О.Левицький зробить відповідні заходи !! а він до суду пробував ??? це ж наклеп  !
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 15 жовтня 2012, 20:37 |
|
|
Anjey написав: зроблять належні висновки. ага. уже зробили. 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 15 жовтня 2012, 21:16 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |