|
  |
|
Сторінка 1 з 1 [ 8 повідомлень ]
Автор |
Повідомлення |
Daniil
|
Додано: 22 вересня 2011, 11:46 |
|
Прізвище, Ім’я: Yakubovskyj Daniil
|
Уважаемые форумчане! Пожалуйста, подскажите e-mail архива Коломии - мои предки из вашего города и мне необходимо запросить документы. Не могу найти архив в сети. Выручайте! Очень нужно! Заранее спасибо всем небезразличным).
Востаннє редагувалось Daniil в 22 вересня 2011, 12:44, всього редагувалось 2 разів.
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 22 вересня 2011, 12:09 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Daniil написав: Пожалуйста, подскажите e-mail архива Коломыи - мои предки из вашего города и мне необходимо запросить документы. Не могу найти архив в сети. Выручайте! Важко знайти чорну кішку у темній кімнаті, особливо якщо її там немає того актуальніше буде питання чи є взагалі архів в сєті і е-мейл, чи їх взагалі в природі не існує
|
|
Daniil
|
Додано: 22 вересня 2011, 12:15 |
|
|
Да, правда смешно). Но я не знал, что его нет. Может, кто сталкивался - где запрашивать в таком случае свидетельство о рождении родившегося в вашем городе в 19-м веке человека? Где все эти церковные книги - где-нибудь они собраны?
|
|
|
|
|
Hugo
|
Додано: 22 вересня 2011, 12:50 |
|
|
Виходячи з власного досвіду можу сказати - найближче де Вам допоможуть це Обласний архів http://www.archives.gov.ua/Archives/index.php?ra09 Церковні книги на 90% втрачені під час війн. трохи краща ситуація по єврейській громаді - там проведена велика робота по пошуку і систематизації даних. В Коломиї навряд чи щось знайдете - можна перепитати в музеї історії міста - особливо якщо маєте стосунок до поляків.
|
|
|
|
|
Daniil
|
Додано: 22 вересня 2011, 13:09 |
|
|
Спасибо, Hugo, загляну в Областной архив! На всякий случай написал ещё в Епархию - может подскажут. Мой прадед не поляк и не еврей - там венгерская кровь.
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 22 вересня 2011, 13:13 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
у нас є тут один спеціаліст по мадярах, може шось підкаже...
|
|
|
|
|
myrko
|
Додано: 22 вересня 2011, 22:55 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
exp написав: у нас є тут один спеціаліст по мадярах, може шось підкаже... Пас... знаю, що закарпатські мадяри доказують своє походження в основному по церковних записах, а про мадярів - вихідців з Коломиї, шось нічого не чув.
|
|
|
|
|
Daniil
|
Додано: 23 вересня 2011, 10:57 |
|
|
myrko написав: exp написав: у нас є тут один спеціаліст по мадярах, може шось підкаже... Пас... знаю, що закарпатські мадяри доказують своє походження в основному по церковних записах, а про мадярів - вихідців з Коломиї, шось нічого не чув. myrko, - если быть совсем точным, то мой прадед, тоже Якубовский, был по матери венгр, по отцу судя по всему не то поляк, не то украинец (его отец - Данила Якубовский); был он православным священником в польском селе Селец близ городка Холм. А родился в вашем городе. Приятный кстати город у вас, судя по фотографиям! Что до подтверждения места его рождения - вчера у родственников нашёлся-таки какой-то аттестат, в котором написано, откуда он родом). Так что необходимость в свидетельстве о рождении отпала. Всем спасибо, дай бог вам удачи, а то и счастья!)
|
|
|
|
|
|
Сторінка 1 з 1 [ 8 повідомлень ]
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|