|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| Капітан | 

|   Додано:  19 квітня 2015, 09:03  |  |  
		| З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12717
 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
 | 

| БорМан написав: lekca написав: курить в отведенных для этого местах а вони є?ага , там де закуриш , там і відведене місце..  _________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| SPY | 

|   Додано:  19 квітня 2015, 12:56  |  |  
		| 

|  |  | Девелопер-недоучка :D |  |  |  
				|  |  З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 4972
 | 

| БорМан написав: lekca написав: курить в отведенных для этого местах а вони є?Та навіть там де є - їх дотримуються? В Києві багато де є вказівники для куріння, але що в Києві, що в Коломиї заходячи в маршрутку потрібно набрати повні легені диму, нашвидкоруч докурюючи, щоб потім зайти та в маршрутці видихнути..._________________   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| БорМан | 

|   Додано:  19 квітня 2015, 14:46  |  |  
		| З нами з: 24 червня 2008, 03:00
 Повідомлення: 5158
 | 

| SPY написав: Та навіть там де є - їх дотримуються? а де є? хоч одне. перш ніж забороняти добре би було зробити місця де дозволено. а так виходить шо заборонено всюди. чого тоді дивуватися. включи логіку._________________
 Scio me nihil scire

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Саня77 | 

|   Додано:  05 липня 2017, 17:49  |  |  
		| З нами з: 22 жовтня 2015, 19:04
 Повідомлення: 46
 Прізвище, Ім’я: Александр Влакин
 | 

| Я сам курив сигарети, але нікому не раджу починати палити. Я дуже багато мучився, поки кинув. Мені допомогли такі  електронні сигарети, через пів року після електронної сигарети кинув назавжди палити!
 Востаннє редагувалось Саня77 в 11 липня 2017, 15:49, всього редагувалось 1 раз.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| myrko | 

|   Додано:  05 липня 2017, 18:44  |  |  
		| З нами з: 10 квітня 2008, 03:00
 Повідомлення: 4424
 | 

| Саня77 написав:  Мені допомогли електронні сигарети  Ну так, а є ще безалкогольне пиво і ґумові жінки, теж, кажуть, помагає...  виробникам (продаванам) даної продукції   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| yanychar | 

|   Додано:  07 липня 2017, 11:09  |  |  
		| З нами з: 05 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12473
 Прізвище, Ім’я: турок з полонини
 | 

| myrko написав: Саня77 написав:  Мені допомогли електронні сигарети  Ну так, а є ще безалкогольне пиво і ґумові жінки, теж, кажуть, помагає...  виробникам (продаванам) даної продукції   Ги! Та ви ше не знаєте за таке чудо як безалкогольная водка !!!  Я уже й не кажу про закуску!..    _________________
 І-і-і-йо-о-ой!!!

Проженемо за Волгу
 Смердячу кацапню,
 І більше не допустимо
 Подібную х...ню!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| myrko | 

|   Додано:  08 липня 2017, 11:02  |  |  
		| З нами з: 10 квітня 2008, 03:00
 Повідомлення: 4424
 | 

| yanychar написав: сало без холестерина Уже є, і то вже дуже давно. Правда, "вивели" оте сало не кацапи, а їх "кращі друзі" мадяри (за легендою вони привезли отих свиней зі своєї праісторичної родіни, від того й така назва - "монголіца"  ).  

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Старший_брат | 

|   Додано:  09 липня 2017, 10:03  |  |  
		| З нами з: 14 грудня 2008, 03:00
 Повідомлення: 1556
 | 

| Заходить дядько в аптеку, купує коробку ґандонів, кидає на підлогу і починає топтати.-Що ви робите?
 -Так я кинув курити!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Саня77 | 

|   Додано:  08 серпня 2018, 15:07  |  |  
		| З нами з: 22 жовтня 2015, 19:04
 Повідомлення: 46
 Прізвище, Ім’я: Александр Влакин
 | 

| Я очень долго не мог бросить курить - по этому к курению мое отношение негативное. Я пробовал разные варианты чтоб бросить и помогло только то, что я купил себе вейп в магазине https://vapehouse.com.ua/3ger/ , попробовать получится или нет! И у меня получилось перестать курить сигареты, а только вейп. Спустя только год я смог отказаться полностью от курения, только спустя год прошла тяга к курению. Вот так! И то, я покупал по началу жидкости с никотином для вейпа, а потом потихоньку перешел на безникотиновые жидкости!

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|    |  |