|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| OLeksandr | 

|   Додано:  14 вересня 2012, 20:55  |  |  
		| З нами з: 12 вересня 2012, 21:17
 Повідомлення: 18
 Прізвище, Ім’я: Ткачук Олександр
 |  |  
		|    |  |  |  |  

| SPY | 

|   Додано:  17 вересня 2012, 19:12  |  |  
		| 

|  |  | Девелопер-недоучка :D |  |  |  
				|  |  З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 4972
 | 

| Будь ласка, приблизний перелік запитань, якщо будуть в користувачів доповню список: - Чи можете Ви сказати, що Ваші товари дешевше ніж в інших магазинах, якщо так то чи Ваш товар не поступається якістю і чому він дешевший? - Чи надаєте ви гарантію на товар, який має брак/дефект, в які терміни можете обміняти/поремонтувати товар? - Чи може покупець повернути товар, якщо він йому не підійде на протязі 14 днів згідно прав споживача? Що для цього необхідно? - Чи є знижки на товар: сезонні, акційні, постійним покупцям? - Напротязі якого періоду можна отримати товар? Буду розширювати список якщо з'являтимуться запитання! Зараз оф. сайт не працює, тому якщо там і є відповіді на запитання - я цього не можу побачити   Коли сформується список, я запрошу когось із представників магазину відповісти на запитання інтернет-користувачів коломийського форуму  _________________   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| йомайо:) | 

|   Додано:  18 вересня 2012, 22:56  |  |  
		| З нами з: 18 вересня 2012, 22:20
 Повідомлення: 1
 Прізвище, Ім’я: Віталій
 | 

| Всім привіт , як працівник інтернет магазину Йомайо, дам відповіді на запитання які цікавлять публіку.   Так в нас дешевше , в звязку з тим що це інтернет магазин і ви змушені чекати на замовлений товар, якістю не поступається і нічим не відрізняється , крім ціни     Гарантія на товар в нас офіційна , гарантійний ремонт здійснюється 14 робочих днів в деяких випадках може бути продовжений до 30 робочих днів. Були в нас випадки що затримувався ремонт але тіки через транспортування. Звісно що любий товар куплений у нас можна повернути за наступних умов: збережені ярлики та маркування виробника , Товар новий , не видно слідів використання , не здерті плівки якщо вони там були , не пошкоджена упаковка ) Для цьго потрібно гарантійний талон і чек , які Ви отримуєте при покупці. Якщо товар є на складі то доставка 1-2 дні , в деяких випадках треба чекати довше   На разі все  
 Востаннє редагувалось йомайо:) в 18 вересня 2012, 23:13, всього редагувалось 1 раз.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| SPY | 

|   Додано:  18 вересня 2012, 23:00  |  |  
		| 

|  |  | Девелопер-недоучка :D |  |  |  
				|  |  З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 4972
 | 

| йомайо:) дякую Вам за відповідь   UPD: оформив у вигляді FAQ Чи можете Ви сказати, що Ваші товари дешевше ніж в інших магазинах, якщо так то чи Ваш товар не поступається якістю і чому він дешевший?
 Так в нас дешевше , в звязку з тим що це інтернет магазин і ви змушені чекати на замовлений товар, якістю не поступається і нічим не відрізняється , крім ціни:)Чи надаєте ви гарантію на товар, який має брак/дефект, в які терміни можете обміняти/поремонтувати товар?
 Гарантія на товар в нас офіційна , гарантійний ремонт здійснюється 14 робочих днів в деяких випадках може бути продовжений до 30 робочих днів. Були в нас випадки що затримувався ремонт але тіки через транспортування.Чи може покупець повернути товар, якщо він йому не підійде на протязі 14 днів згідно прав споживача? Що для цього необхідно?
 Звісно що любий товар куплений у нас можна повернути за наступних умов: збережені ярлики та маркування виробника , Товар новий , не видно слідів використання , не здерті плівки якщо вони там були , не пошкоджена упаковка ) Для цьго потрібно гарантійний талон і чек , які Ви отримуєте при покупці.Чи є знижки на товар: сезонні, акційні, постійним покупцям?Напротязі якого періоду можна отримати товар?
 Якщо товар є на складі то доставка 1-2 дні , в деяких випадках треба чекати довше  

|  |  
		|    |  |  |  |  

| vitluts | 

|   Додано:  01 листопада 2012, 13:47  |  |  
		| З нами з: 18 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 68
 | 

| Ціни у них на сайті не погані,а от привезти нічого не можуть,не то що в заявлені 1-2 дні,а й за місяць.(можливо тільки мені). Замовив флешку,взяли номер телефону,сказали перезвонять...глухо,перезвонив сам...завтра...завтра...приходив не раз, ми подзвонимо коли буде..... Раніше замовляв все було, ок, а от знайомі замовляли і теж були не задоволені, замовлення просто не виконують.
 Таке враження, що сайт ніхто не веде. Тому, що дані про наявність товару, не відповідають дійсності.

|  |  
		|    |  |  |  |  

| OLeksandr | 

|   Додано:  08 грудня 2012, 23:11  |  |  
 | 

| Особисто мені доставили телевізор  досить швидко, ( саме ту модель і того виробника)Працює, якістю задоволений.   А що цікаво тюнер Т2 в них дорогий, у звичайному магазині дешевше. 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| OLeksandr | 

|   Додано:  20 грудня 2012, 18:46  |  |  
 | 

| купив в магазині кабель HDMI - HDMI , за досить нормальну ціну, 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Kaminskiy | 

|   Додано:  20 грудня 2012, 21:21  |  |  
		| З нами з: 02 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 1081
 | 

| Цитата: за досить нормальну ціну Скіко метрів і за скіко?

|  |  
		|    |  |  |  |  

| OLeksandr | 

|   Додано:  01 січня 2013, 18:50  |  |  
 | 

| взяв послідний з вітрини, наступні, будуть вже за іншу ціну, так думаю. 

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|  |  |