|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| Капітан | 

|   Додано:  28 вересня 2012, 21:03  |  |  
		| З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12717
 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
 | 

| Бодя написав: повага! лишилося ше доньку пересадити і буде чистий спокій   а то відвези туда, привези відти... заїдь забери та не кажи , таки напрягають .. а так , напився десь, натиснув у таліхфоні оден ґудзик , і головне встигнути сказати адресу , де мене можна  знайти , і звідки мене тра до рідних пенатів відтранспортувати ...  _________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| exp | 

|   Додано:  28 вересня 2012, 21:31  |  |  
		| З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
 Повідомлення: 15033
 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
 | 

| Капітан, починай тоді вже нас пересаджувати    

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  29 вересня 2012, 08:32  |  |  
 | 

| exp написав: Капітан, починай тоді вже нас пересаджувати    їхайте сюда... і як казав Папанов - усі сядем..... тобто пересядем....  _________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| olesya | 

|   Додано:  29 вересня 2012, 19:26  |  |  
		| З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54
 Повідомлення: 513
 Прізвище, Ім’я: Олеся О.
 | 

| або їдьте сюда     , тут машини більші, бензина дешевша, нарід ганяє, моща під колесами відчувається   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  17 жовтня 2012, 21:34  |  |  
 | 

| з ціллю економії бабла зробив повне ТО свого автічка сам , але то все не важливо , окрім економії.. цікаве те , що поміняв сам фільтр палива .. .. тра віддати належен фіатівським інженерам , просто як закурити , до цього тіко у бронетехніці міняв паливні фільтри .. але то була ще та казка.. тут 10 хвилин.. _________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| exp | 

|   Додано:  17 жовтня 2012, 21:40  |  |  
		| З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
 Повідомлення: 15033
 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
 | 

| Капітан написав: з ціллю економії бабла зробив повне ТО свого автічка сам і шо тепер про тебе будуть думати італійські майстри... зажав бабки   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  17 жовтня 2012, 21:52  |  |  
 | 

| exp написав: Капітан написав: з ціллю економії бабла зробив повне ТО свого автічка сам і шо тепер про тебе будуть думати італійські майстри... зажав бабки   ага.. але я не признаюся , а сусіди не видадуть.. я їм дрібні ремонти вже роки роблю...всі задоволені... лиш ціхо , нікому...  _________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| SPY | 

|   Додано:  01 грудня 2012, 14:54  |  |  
		| 

|  |  | Девелопер-недоучка :D |  |  |  
				|  |  З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 4972
 | 

| Почему Лада Калина в Финляндии имеет другое название?Экспортное название автомобиля Лада Калина для Финляндии — Lada 119, так как в переводе с финского Kalina означает треск, грохот, дребезжание и стук.  _________________   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| myrko | 

|   Додано:  02 грудня 2012, 00:17  |  |  
		| З нами з: 10 квітня 2008, 03:00
 Повідомлення: 4424
 | 

| SPY написав:  Почему Лада Калина в Финляндии имеет другое название?Экспортное название автомобиля Лада Калина для Финляндии — Lada 119, так как в переводе с финского Kalina означает треск, грохот, дребезжание и стук.

Назва у фінському перекладі відповідає дійсності, аби не мучитись, мож і скоротити до "кал", теж буде відповідати...   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| vmateychyk | 

|   Додано:  02 грудня 2012, 00:29  |  |  
		| З нами з: 21 жовтня 2008, 03:00
 Повідомлення: 1641
 Прізвище, Ім’я: матейчук володимир
 | 

| myrko написав: SPY написав:  Почему Лада Калина в Финляндии имеет другое название?Экспортное название автомобиля Лада Калина для Финляндии — Lada 119, так как в переводе с финского Kalina означает треск, грохот, дребезжание и стук.

Назва у фінському перекладі відповідає дійсності, аби не мучитись, мож і скоротити до "кал", теж буде відповідати...   Скільки тисяч проїхали на Lada 119 ?

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|  |  |