|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| Arman | 

|   Додано:  05 березня 2012, 16:45  |  |  
		| З нами з: 27 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 243
 Прізвище, Ім’я: Віталій
 | 

| exp написав: хочеться поїхати світ за очі, знаю, що не втечеш від себе, але спробувати варто  А де то є "світ за очі" ?

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  05 березня 2012, 21:21  |  |  
		| З нами з: 18 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 12717
 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
 | 

| Arman написав: exp написав: хочеться поїхати світ за очі, знаю, що не втечеш від себе, але спробувати варто  А де то є "світ за очі" ?ти що , забув ? таже там де ми у трьох до півночі бродили , ще трошки і ми майже були добралисі ...     _________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Марюсік | 

|   Додано:  14 червня 2012, 17:17  |  |  
		| З нами з: 14 червня 2012, 17:15
 Повідомлення: 3
 Прізвище, Ім’я: федорук маряна
 | 

| Я у вільний час люблю сісти вдома за чашичкою смачної кави і почитати цікаву літературу. Люблю почитати журнал "Дніпро". В ньому я дізнаюсь про українські твори, що нового в літературі.  Як на мене це чудовий український журнал. який просвітляє нас і не дає забути за нашу рідну  Україну та її творчість 

|  |  
		|    |  |  |  |  

| exp | 

|   Додано:  27 жовтня 2012, 21:29  |  |  
		| З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
 Повідомлення: 15033
 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
 | 

| Цитата: Чого Ви зараз найбільше хочете? щоб друзі частіше про мене згадували    ... бо все часу не стає... тоді мож зустрітися у фіналі   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  28 жовтня 2012, 21:43  |  |  
 | 

| exp написав: Цитата: Чого Ви зараз найбільше хочете? щоб друзі частіше про мене згадували    ... бо все часу не стає... тоді мож зустрітися у фіналі   о-о... я вже думав , що знов тепла і сонця....  _________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Yury | 

|   Додано:  29 жовтня 2012, 22:01  |  |  
		| З нами з: 25 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 1426
 Прізвище, Ім’я: Yury
 | 

| Ой як вже хочеться сонця, снігу та морозу, градусів 10 як мінімум.   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  29 жовтня 2012, 23:05  |  |  
 | 

| Yury написав: Ой як вже хочеться сонця, снігу та морозу, градусів 10 як мінімум.   а чо так мало? ... вже як хотіти , то хотіти , хоч з -35...._________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  

| exp | 

|   Додано:  29 жовтня 2012, 23:13  |  |  
		| З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
 Повідомлення: 15033
 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
 | 

| Капітан написав: exp написав: Цитата: Чого Ви зараз найбільше хочете? щоб друзі частіше про мене згадували   о-о... я вже думав , що знов тепла і сонця....  жартівник ти наш...   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Yury | 

|   Додано:  30 жовтня 2012, 07:59  |  |  
		| З нами з: 25 липня 2007, 03:00
 Повідомлення: 1426
 Прізвище, Ім’я: Yury
 | 

| Капітан написав: а чо так мало? ... вже як хотіти , то хотіти , хоч з -35.... Це вже фантастіка.     Таких морозів в нас майже не буває. - 35 не дуже комфортно, а от мінус 10 сама температура, я би сказав, що Капітан прописав.   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Капітан | 

|   Додано:  30 жовтня 2012, 10:05  |  |  
 | 

| Yury написав: Капітан написав: а чо так мало? ... вже як хотіти , то хотіти , хоч з -35.... Це вже фантастіка.     Таких морозів в нас майже не буває. - 35 не дуже комфортно, а от мінус 10 сама температура, я би сказав, що Капітан прописав.   а тут най би лупануло з - 35... фіґ з ним.... я би змерз... але дехто ,    би таки замерз...  _________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|  |  |