| 

|   | 

| 

| Автор | 
			Повідомлення | 

| 

умілець
		 | 

Додано: 01 липня 2012, 16:32    | 

| 

Прізвище, Ім’я: Олег Кіращук

| 

Сьогодні забрів у ту частину подвір"я, де буваю раз на три дні (там купа цегли, перегній, к-ка дерев). В траві уздрів жирнющого плазуна- змію темно-попелястого кольору, без чіткого малюнку на спині. Змія втекла, а я лишився стояти (нє, не того шо я- "джигіт", просто- ноги до землі "прилипли"    ).   Що то могло бути? Якщо вуж- не страшно (читав, що вони не є вкрай небезпечні). А могла то бути змія? Живу понад Чорним Потоком (вул.Верещинського).    Мо', є потреба стрімголов продавати будинок? (це- жарт, звичайно).  ---   Восени думаю зробити там рівну площадку- щоб можна було без проблем косити весь бур"ян, приберу купу перегною; а поки-що прошу вас відповісти- мо, хто щось знає про рідних коломийськх плазунів.  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

VohaBit
		 | 

Додано: 01 липня 2012, 21:02    | 

| 

| 

умілець написав: жирнющого плазуна- змію темно-попелястого кольору, без чіткого малюнку на спині. гадина мабуть  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

умілець
		 | 

Додано: 02 липня 2012, 03:28    | 

| 

| 

Здається, я створив тему не там, де треба було (думаю, її треба було розмістити у "теревенях"),- те, що в Коломиї є плазуни- не новина для нас.  VohaBit написав: гадина  "гадина"- тобто, гадюка? Якщо так- то приємного мало- у дворі буває купа дітлахів,- боюсь за них.  Я полопатив Інтернет і так і не знайшов конкретної відповіді- вуж чи змія? Щодо окрасу- то більше схоже на гадюку; шкода, я не бачив її голови- так, може, оприділив би- вуж чи змія?    Завтра, з того місця, де бачив плазуна, маю вивозити тачкою пісок. Той пісок вкритий тентом,- саме під нього і був заповз плазун    Неприємно- а мус! Шо поробиш?- взую рибацькі ґумаки- і гайда на "розборки"     І саме неприємне- дізнався з Інтернету, що у лікарнях нема вакцини проти укусів змій    

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Старший_брат
		 | 

Додано: 02 липня 2012, 09:02    | 

| 

З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия

| 

| 

Перед роботою варто піти до сповіді. На всякий випадок... 

| 

| 

| 

| 

|  

| 

ygar
		 | 

Додано: 02 липня 2012, 19:39    | 

| 

Прізвище, Ім’я: Юрій Р

| 

Старший_брат написав: Перед роботою варто піти до сповіді. На всякий випадок...    

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Капітан
		 | 

Додано: 02 липня 2012, 19:43    | 

| 

З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
					 Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

| 

Старший_брат написав: Перед роботою варто піти до сповіді. На всякий випадок... ага і заповіт написати     не сци , ґумаки на ноги , джинси , рукавиці і впєрьод ... зпочатку акурантно розбери завали ... швидче за все , що ти тої гадини і не побачиш... а взагалі на подвірї тра тримати порядок , викошувати буряни... я коли жив у селі , у мене через подвіря потічок протікав, то там тих гадів було до кольору до вібору , але ми з ними якось мирно співіснували , я де міг викошував і випалював ...      

_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!  

| 

| 

| 

| 

|  

| 

умілець
		 | 

Додано: 02 липня 2012, 23:42    | 

| 

| 

Пішов туда без ґумаків (занадто спекотно), але перед тим, правда, погримав по купі і траві палицею    Потім зняв тент з піску- як і казав  Капітан,- і там, і навколо- було чисто. Одним словом, тиху-потиху почав звикати до такого "сусідства".     Дякую,- заспокоїли     

| 

| 

| 

| 

|  

| 

exp
		 | 

Додано: 03 липня 2012, 10:54    | 

| 

З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
					 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій

| 

умілець написав: Пішов туда без ґумаків (занадто спекотно), але перед тим, правда, погримав по купі і траві палицею   добре шо добре, а якби змія попалася глуха     

| 

| 

| 

| 

|  

| 

VohaBit
		 | 

Додано: 03 липня 2012, 11:48    | 

| 

| 

exp написав:  а якби змія попалася глуха   щось мені здається , що вони всі глухі ...     

| 

| 

| 

| 

|  

| 

Romcia
		 | 

Додано: 03 липня 2012, 12:26    | 

| 

Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка

| 

У мене під підлогою жило кубло вужиків, і нічого, не страшно. Зате мишей не було. А якшо їх не чіпати, то й нічого не буде..... Вони ж нападають через те шо самі лякаються.     Ось.. А за змій,....     знайома на початку весни казала, що до них в лікарню цього року не завезли протиотрути, тому вони користуються старими ще запасами..  

_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. 

| 

| 

| 

| 

|  
	 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість  |  
	|   |  

| 
	  | 
	Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
   | 

| 
		  |