Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Фоторозділ

Сторінка 89 з 103 [ 1021 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 103  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 16:11 
Офлайн

Повідомлення: 2290
а пошо кудись печатати коли є нормальний проектор слайдів з нормальною лампою і білий екран півтора метра по діагоналі а мо і два з половиною? Порізав позитивну плівку на кадри, запхав у пластмаски спеціяльні, то всьо запхав у проектор і вперод насолоджуватись тонами, пейзажами, фарбами без компів і маніторіїв тфт.

думаю шо всі переваги вилізуть самі

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 16:16 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Бодя написав:
а пошо кудись печатати коли є нормальний проектор слайдів з нормальною лампою і білий екран півтора метра по діагоналі а мо і два з половиною? Порізав позитивну плівку на кадри, запхав у пластмаски спеціяльні, то всьо запхав у проектор і вперод насолоджуватись тонами, пейзажами, фарбами без компів і маніторіїв тфт.

думаю шо всі переваги вилізуть самі

Це значить треба побудувати приміщення, екран, купити проектор, камеру, лабораторію (адже в нас в Коломиї, в кожному підвалі позитивні плівки зроблять...) і заради тонів, насиченості... Круто... хачу-хачу-хачу :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 16:24 
Офлайн

думаю шо в любій коніці чи кодаку проявлять шо негатив шо позитив. Так проектор тре купити на базарі за півдурно. екран не конче, мож і на білому євроремонті. І взагалі, в любій сфері, коли хоч отримати результат кращий ніж ширнепотріб то тре шось купити, так шо не так все страшно

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 16:25 
Офлайн

Бодя написав:
думаю шо в любій коніці чи кодаку проявлять шо негатив шо позитив. Так проектор тре купити на базарі за півдурно. екран не конче, мож і на білому євроремонті. І взагалі, в любій сфері, коли хоч отримати результат кращий ніж ширнепотріб то тре шось купити, так шо не так все страшно

ну я не такий поціновувач фото, щоб я таке робив... :)
крім того ви ще забули за півдурно широкоплівкову камеру на любому ринку :)

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 16:33 
Офлайн

SPY написав:
ну я не такий поціновувач фото, щоб я таке робив...

то пошо фотопарати модні купувати і з ріжними обєктивами? :D

колись похід в кіно сімейний чи з друзями був цілим ритуалом, перегляд слайдів у гостях і ше купа всячеських традицій і ритуалів... нарід ходив один до другого, спілкувалися, розважалися разом. А тепер по через прагрєс все знівелювалося. Все бігом і спрощено. Пошо ходити коли є аська, пошо кінотеатр коли є торренти, пошо слайди, кава, компанія коли тицьнув у мильницю чи (круто! зеркалку) втулив 320 х 240 в тфт маніторь і радості повні штани :D

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 17:00 
Офлайн

Повідомлення: 1039
Бодя написав:
SPY написав:
ну я не такий поціновувач фото, щоб я таке робив...

то пошо фотопарати модні купувати і з ріжними обєктивами? :D

колись похід в кіно сімейний чи з друзями був цілим ритуалом, перегляд слайдів у гостях і ше купа всячеських традицій і ритуалів... нарід ходив один до другого, спілкувалися, розважалися разом. А тепер по через прагрєс все знівелювалося. Все бігом і спрощено. Пошо ходити коли є аська, пошо кінотеатр коли є торренти, пошо слайди, кава, компанія коли тицьнув у мильницю чи (круто! зеркалку) втулив 320 х 240 в тфт маніторь і радості повні штани :D

Бодя ну ти ж не годен будеш показати / поділитися своїми фоками за допомогю того проектора на кіко народу як мож показати на моніторі.

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 17:16 
Офлайн

Бодя написав:

колись щоб поспілкуватись з другом треба було дочекатись поки він буде в доступності домашнього телефону і домовитись про зустріч. Щоб поспілкуватись із родичами/друзями із закордону треба було чекати тижні-місяці, а інколи листи могли і не дійти... Колись, якщо хотів сфотографуватись із кимось треба було шукати когось із фотоапаратом, знимки чекати поки він плівку дофоткає, а потім радіти коли цінні знимки виявлялись засвіченими...
Тепер значно легше витягнути друга на пиво, є можливість почути голос і побачити друга/родича із далекого закордону, фотографуєш сам собі що хочеш і як хочеш і якість знимків на твоїй совісті...

А ось ідеї із проектором - такі самі, як і ідеї крім основного спектру кольорів - ще й фотографувати ще й ультрафіолетові, інфрачервоні спектри, адже вони є і ними може можна любуватись, але результат все-одно такий як із проектором і дорогими камерами - його ніхто не побачить і не оцінить :(

Якщо вам для повного щастя потрібні тони і насиченість - ви для себе купуєте великорозмірну плівку - насолоджуєтесь і фалитесь перед всіма цим. Якщо когось задовільняє фотка самого себе на якій губки бантиком, видно руку, яка тримає фотоапарат і сама особа на фоні ковра - це його право.

Щодо мене - для чого я брав дзеркалку - мені було тісно з камерою телефона, яка не могла знімати в тих умовах і так як мені подобається, а мило нічим не краще.

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 17:54 
Офлайн

VohaBit написав:
ну ти ж не годен будеш показати / поділитися своїми фоками за допомогю того проектора на кіко народу як мож показати на моніторі.

О, я! Свята правда :lol:
SPY написав:
колись щоб поспілкуватись з другом треба було дочекатись...

се точно, все шо було колись ацтой, а шо тапер рульоз і айс :lol: пропоную далі не продовжувати ібо таке життя, шо різні поколінння не годні порозумітися в деяких питаннях
SPY написав:
А ось ідеї із проектором - такі самі, як і ідеї крім...

SPY написав:
Якщо вам для повного щастя потрібні тони і насиченість...

SPY написав:
Щодо мене - для чого я брав дзеркалку

вчора ти мені 20 раз вказував, шо іспешл фор Бодя. тепер я тобі 1 раз :)
Бодя написав:
Так шо тут кожному рівню своє і кожному жанру своє

шоби економити і не оверквотити спецом підкоротав, кому цікаво весь текст див. вище.

П.С. на правах :oftop: відий в тирнетних форумах не вітається баторівневе цитування, по перве перепечєтується то саме багато раз а по вторе коли після поста ніхто нічо не писав то і так зрозуміло до якого тесту пишеться відповідь а цитата якраз зроблена аби відповідь була на тест хоть на дві сторінки раніше і, коли потрібно, то на фразу з тексту

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 18:40 
Офлайн

Повідомлення: 4424
Бодя написав:
думаю шо в любій коніці чи кодаку проявлять шо негатив шо позитив... так шо не так все страшно
Перепрошую, але не все так просто: Зображення
звичайний мінілаб на проявку слайду не пристосований. Мені, ще в плівкову добу, в Кошицях негатив могли проявити і надрукувати при потребі за годину, а слайд мусіли відсилати в центр і тривало то мінімум 2 тижні, а тепер, коли інтерес у простого піпла до того мінімальний, то, напевно, взагалі пипка... :eek:

Догори 
 Повідомлення Додано: 12 травня 2012, 18:51 
Офлайн

Бодя написав:
вчора ти мені 20 раз вказував, шо іспешл фор Бодя. тепер я тобі 1 раз :)

Ваше покоління дописує зайвий нуль :D не 20, а 2 :) але то офтоп

Я не казав, що в минулому поколінні було все ацтой, на мене вже зараз може найти ностальгія за старим, що буде колись... я мав на увазі, що колись було щось, одне, зараз щось інше все міняється і це не означає, що старе було гірше ніж нове :)
Бодя написав:
відий в тирнетних форумах не вітається баторівневе цитування

не вітається, але єслі очень сільно хочется - то можна, головне не зловживати, цим часто ;)
В інтернеті і не дуже вітається многа букаф, але що робити, якщо я вчусь швидко дуркувати :-D

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 89 з 103 [ 1021 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 103  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Захоплення коломиян  » Фоторозділ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення