|  | 
|   |   |  

| Автор | Повідомлення |  

| Galka | 

|   Додано:  09 квітня 2012, 21:57  |  |  
		| З нами з: 07 травня 2008, 03:00
 Повідомлення: 2247
 | 

| SPY написав: Galka написав: Капiтан, дело в том, что моя подруга трезвенница     а без машины она себя не представляет. Ей лениво 100 метров пройтись, если есть возможность доехать на машине. а якже:  "хто багато ходить той не так швидко відправляється спати?)))" чи це вже застаріло і неактуально?)))   а я думала наоборот, что тот кто больше ходит, тот быстрее хочет спать лечь   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| exp | 

|   Додано:  09 квітня 2012, 22:37  |  |  
		| З нами з: 06 листопада 2007, 03:00
 Повідомлення: 15033
 Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
 | 

| Galka написав:      а я думала наоборот, что тот кто больше ходит, тот быстрее хочет спать лечь    з ким     

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Galka | 

|   Додано:  10 квітня 2012, 19:15  |  |  
		| З нами з: 07 травня 2008, 03:00
 Повідомлення: 2247
 | 

| exp написав: Galka написав:      а я думала наоборот, что тот кто больше ходит, тот быстрее хочет спать лечь    з ким     ага хохмишь,      значит выздоравливаешь, тогда отвечу так: ясное дело что с мужем, т.к. с чужим фиг уснёшь     

|  |  
		|    |  |  |  |  

| SPY | 

|   Додано:  10 квітня 2012, 23:17  |  |  
		| 

|  |  | Девелопер-недоучка :D |  |  |  
				|  |  З нами з: 08 грудня 2007, 03:00
 Повідомлення: 4972
 | 

| Galka написав: ясное дело что с мужем, т.к. с чужим фиг уснёшь     треба буде запам'ятати, сподобалось   а те що я навів тільки народне прислів'я   а для хорошого сну вечірній моціон навіть лікарі рекомендують  _________________   

|  |  
		|    |  |  |  |  

| Андріана | 

|   Додано:  17 липня 2017, 17:56  |  |  
		| З нами з: 10 вересня 2015, 10:31
 Повідомлення: 2
 Прізвище, Ім’я: Андріана
 | 

| В Коломиї так і не з'явився прокат    , але у Івано-Франківську є новий непоганий - Укр-прокат.

|  |  
		|    |  |  |  |  |  |  

| Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |  |  |  
	|  |  | Ви не можете створювати нові теми у цьому форуміВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
 Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
 Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

|  |  |